Nizip.com
Üye ol
Dini İçerikli Konular

Mescid-i Aksa GERÇEĞİ...!! okuyun okutun.!

Görüntülenme: …

müslüm akpek Üye
Bende diyorum ki keske Mescidi Aksa nın olduğu bölgede yaşayan müslümanlar bu işi inanarak yapsaydı da bu durumlara düşmeseydik.
dilruba Üye
müslüm akpek;183562 wrote:Bende diyorum ki keske Mescidi Aksa nın olduğu bölgede yaşayan müslümanlar bu işi inanarak yapsaydı da bu durumlara düşmeseydik.

ama abi bu mescit onların malı degil ki evet hataya düştüler ama;
Mescidi Aksa davası bütün Müslümanların ortak davalarıdır. Allah korusun, bu mescide herhangi bir zarar gelmesi halinde bundan sadece Filistinli Müslümanlar değil bütün dünya Müslümanları sorumlu olacaklardır. Mescidi Aksa bütün Müslümanların ortak değerleri ve şerefleridir. Buna hep birlikte sahip çıkmaları ve siyonistlerin burayı kirletmelerine fırsat vermemeleri gerekir. Bunun için dünya Müslümanlarının her şeyden önce Mescidi Aksa ve Kudüs konusunda duyarlı olduklarını ve siyonistlerin buraya zarar vermelerine fırsat vermeyeceklerini bütün dünyaya göstermeleri zorunludur.
fsoyarik Üye
İşte müslüm ammim TAM ON İKİDEN VURDU helal olsun .Ne demiş Hz.Ali ey insan öyle bir islam yani Güzel ahlak yaşaki SENİÖLDÜEMEYE GELEN SENDE DİRİLSİN.
Ammi dil rubaya açtıgı konu için sizede on ikiden vurdugunu için teşekkürler.Selamlar
oktay.cankesen Üye
Bugün Kudüs çevresinde oynanan oyunlar sebebiyle Kudüs ve Mescidi Aksa davası daha bir ehemmiyet kazanmıştır. Ancak bu oyunlar karşısında sadece Filistin halkının duyarlılığını beklememek, tüm Müslümanların aynı derecede duyarlılık göstermeleri gerekir Ama ne yazık ki İslam aleminde meshebi ne olursa olsun bütün bu oyunlar karşısında söze gelir bir duyarlılık göremiyoruz. Oysa Mescidi Aksa tüm laileheillallah muhammeden resullullah diyen Müslümanlarının koruması gereken kutsal bir emanettir. Bu emanetin deyerini ve müslüman olarak sorumlulugunu bilip diruba kardeşimizinde üstünde durdugugibi elimizden geldigince duyurmaya calışalım
müslüm akpek Üye
Osmanlı 500 sene korumuş ve kollamış bu değerleri ama ne zaman o topraklar Osmanlının elinden çıkmış başta müslüman geçinen Araplar olmak üzere o bölgenin insanları buraları talan etmiştir, bir çok eser yerle bir olmuş sebebi Osmanlı eseri diye, sonuçta geldiğimiz durum ortada, şimdi ne yapalım Türk ordusunu o bölgeye sokup yahudilerle savaşa mı tutuşalım, yoksa uluslar arası platformlarda one minut diye bağıralımmı.
mehmet karakaş Üye
Bu tür konuları Araplardan daha çok savunmamız beni hayrete düşürüyor.Sözü gene müslümanlığa getireceksiniz,Müslümanlıktan 1000lerce yıl önce Türk'ler vardı bunuda unutmayıp,diğer konularda da bu hassasiyeti göstermenizi temmenni ediyorum.
dilruba Üye
mehmet karakaş;183631 wrote:Bu tür konuları Araplardan daha çok savunmamız beni hayrete düşürüyor.Sözü gene müslümanlığa getireceksiniz,Müslümanlıktan 1000lerce yıl önce Türk'ler vardı bunuda unutmayıp,diğer konularda da bu hassasiyeti göstermenizi temmenni ediyorum.

asıl beni hayrete düşüren olay Mehmet abi Bir Osmanlı torunun olayları bu şekilde yorumlaması.... Yani müslümanlktan önce tabi ki Türkler vardı... Ama şimdi Müslümanlıktan sonraki Türkler var.... bir Osmanlı torunu olarak bu konulara hassasiyetim Allahın izniyle daim olacaktır...ki Ecdadımın bu konulara verdigi önemi bilenler cok iyi bilir..

selam ile

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim