DEĞERLİ arkadaşlar nizipte her adım attığınız sokakta kendi kendini kaybetmiş genç kardeşlerimiz ve arkadaşlarımız var***bunlara şöyle baktığınızda elbise çok şık görünür ama cebe bakınca cep boş ama yaptıkları şeyler kendilerince çok iyi görünsede yanlışlarını görmek biraz onlara zor geliyor bu sorunları nasıl aşılayabiliriz
saygılar
bu konuda ne yapılabılır kı sonucta bu durum maddi imkanlarla yaptıkları şeylerin hoş karşılanmamasıda çevreden dolayı sonucta belirli bir şey oluşmuş halkımızı düşüncesinde serseri gözünde bakılıyor ne yapsalar kötu olarak algılanılıyor ki...
Şu anda bir çok gencimiz maalesef ''Ayranı yok içmeye atla gider Lavaboya'') imajını taşımaktadırlar.:) Bu durum daha çok gençlerimizin ne yazıkki en başta eğitim ve yanlış arkadaş seçiminden oluşmaktadır. Çevremize ve etrafımıza bakıldığında cebinde parası olmadığı halde en lüks sigarayı kullanan ayrıca en lüks cep telefonunu kullanan gençlerimizi görmekteyiz.Bunların yanında pırıl pırıl olup gelecek vaad eden gençlerimizide unutup onların hakkını yememek lazım. Bu gibi sorunların aşılmasında en büyük etken iyi bir eğitim ve ailenin buna vereceği sonsuz destekdir. Yinede zamanın kötülüğüne bakılacak olursa Rabbim ailelere yardım etsin diyorum. Gerçekten çocuk yetiştirmek çok zor helede böyle bir zamanda. Rabbim herkesin evladlarını hakkına hayırlı etsin diyorum
Güzel bir konu actıgınızı düşünüyorum kardeşim gercekten nizipte genclik denildigine akla hemen serseri aylak aylak gezen kendini bilmez boş insan sürüsü olarak göze carpıyor ama bunların yanında iyisi yokmu tabikide var ama işte kurunun yanında yaşta yanar misali onlarda digerleri ile görününce sonuc aynı konuyu ortaya cıkarıyor egitim seviyesi cok düşük oldugundan aile içindede gerekli edep verilmediginden genclik bir ucuruma dogru sürükleniyor ve bu durum cok içler acısı umarım en kısa zamanda akıllar başa gelir ve azda olsa değişirler...
gerçektende nizibimizn gençleri git gidede kendini kaybediolar bunu önlememiz lazım tabi el ele omuz omuza vererek bunu önleyebiliriz amaç temiz kültürlü bir gençlik teiştirmek
Bunun tek bir sebebi var o da gösteriş meraklısıyız. adamın cebinde binler yüzlrer le ifade edilebilecek cep telefonları var ama için de kontür yok ama elinden düşürmüyor.sonra giitiği her yerde tefonun özeliiklerini sorar. TEK BİR SORUN GÖSTERİŞ MERAKLISIYIZ.