Nizip Meslek Yüksek Okulu

Nizip MYo Belediye Başkanı AKDOĞAN'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Görüntülenme: …

Gökhan Dokuyucu Üye
Nizip MYo Belediye Başkanı AKDOĞAN'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Nizip Meslek Yüksekokulu Müdürü, Müdür yardımcıları, Bölüm başkanları ve Öğretim görevlileri NİZİP Belediye Başkanı Hacı Fevzi AKDOĞAN’A hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Nizip’e Belediye Başkanı olmanın büyük bir sorumluluk altına girmek anlamına geldiğini belirten BÜYÜKOĞLU, "Çünkü burası her gün gelişen, büyüyen bir ilçe. Hizmetleri, sadece kendi halkını ilgilendirmiyor, aynı zamanda çevre illeri, göçle gelen diğer insanları da ilgilendiriyor. Ayrıca bu şehrin yarattığı değerler, ülkemizin gelişmesine ve zenginliğine katkı sağlayan değerlerdir. Bu bakımdan burası bir marka şehirdir" dedi.
Bu nedenlerden dolayı böyle bir ilde Belediye Başkanı olmanın veya Meclis'te görev almanın büyük bir onur olduğunu da kaydeden BÜYÜKOĞLU, "Bu görevler büyük bir sorumluluk anlamına da geliyor. Arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hacı Fevzi AKDOĞAN, NİZİP’İN Belediye Başkanı olarak hizmette adil olacaklarını, tek amaçlarının Nizip’e en güzel hizmeti getirmek olduğunu söyleyen Başkan AKDOĞAN, "NİZİP insanına en güzel hizmetleri, sunmak, şehrimizi kalkındırmak, geliştirmek, modernleştirmek, altyapı sorunlarını çözmek, insanlarımızın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verebilecek yaşayabileceğimiz bir şehri katılımcı yönetim anlayışıyla, sizlerin de destekleriyle ulaşmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Ayrıca Bu güzel Anı ölümsüzleştiren Orhan Çelik'e Çok Teşekkür Ederiz.

Fotoğraf: Orhan Çelik
mustafasahin Üye
çok güzel olmuşş
fsoyarik Üye
Çok güzel ve anlamlı bir ziyaret.Selamlar
boroboro Üye
hayırlı olsun...başkanı hayırlı olsunla meşgul etmemek gerek..büyük projeleri var..onlar için çalışması gerek...
Orhan Çelik Üye
Vay beee ! Kendilerini kapıda karşılayıp ziyaret boyunca karşılarında esas duruşta bekleyen zavallı garibanı nasılda unutmuşlar... Aslında ''lar '' demek yanlış olur. O suçunu biliyor zaten :)
boroboro Üye
unuturlar orhan abi...mobeseleri 3 ay önceyapsaydınız benim tişörtler ve bilgısayarda kuş olup uçmazdı...bu garibanın bilgısayarı calınır dıye 3 ay önce nıye takmadınız mobeseleri..
müslüm akpek Üye
Başkanda çok karizmatik çıkmış, Gökhanı sollamış.
Gökhan Dokuyucu Üye
Orhan Çelik;182497 wrote:Vay beee ! Kendilerini kapıda karşılayıp ziyaret boyunca karşılarında esas duruşta bekleyen zavallı garibanı nasılda unutmuşlar... Aslında ''lar '' demek yanlış olur. O suçunu biliyor zaten :)
Olur mu orhan başkanım seni unutmak mümkün mü:)
İşte bu güzel fotoğrafı çeken Sayın Orhan çeliktir Cemaati Müslimin:)
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Nizip'de yıllarca üst yönetim arasında, ülkenin genelinde olduğu gibi bir içine kapanıklık, neme lazımcılık veya daha ılımlı bir tanımla iletişim kopukluğu vardı.
Son yıllarda üst yönetimin birbirlerini telefonla bile sıkca aramaları, arayabilmeleri, her istediklerinde buluşabilmeleri sonucu yeni projeler üretilebilmekte, daha kolay hayata geçirilebilmektedir.
Gelinen bu süreçde Sayın Doç.Dr.Yaşar BÜYÜKOĞLU'nun aşırı gayretini görmek doğrusu beni umutlandırıyor. Umutlandırıyor çünkü bugüne kadar halkla kaynaşamayan yüksek okulun bugünden itibaren Nizip yönetimi ve özellikle halkı ile bütünleşeceğini hissediyorum, eminim.
Mustafa KANAL Üye
Nizip Com olarak, Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretine gidildimi?
Nizip Comun nesi eksik MYO dan.:)
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Neşemiz yok Mustafa bey, yoksa giderdik.
Mustafa KANAL Üye
admin;182586 wrote:Neşemiz yok Mustafa bey, yoksa giderdik.

Dünyanın derdi,kederi ve gamı bitmez.
Dünya malı ve işleri için üzülüp kederlenmeye değmez Mehmet bey!
O yüzden neşeli ol.Olki genç kalasın.
Orhan Çelik Üye
Mustafa KANAL;182584 wrote:Nizip Com olarak, Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretine gidildimi?
Nizip Comun nesi eksik MYO dan.:)

Al bendende o kadar. Mustafa doğru döylüyor.
m altay Üye
başkana yapılan ilk ziyaret galiba konu bu kadar ilgi gördüğüne göre hayırlı olsun akdoğan başkana inşallah nizipin güzelliğini ve elinden geliyorsa iş imkanının ikiye katlanmasını daha çok çalışareak sağlarlar tekrar tebrikler
kayamat Üye
selamlar ya bu gökhan varya dersanede talebem ikende rahat durmazdı. sorularından kaçardım artık hatta bi ara diğer talebeleri ders anlatsın diye ona yollar, beynimin sorulardan uyuştugu anda gökhanı bulun bana der ve beraberce işin içinden çıkardık. ne iş yaparsa en iyisi olmak için çalışır. sevgili kardeşimi yapmış olduğu etkinliklerden dolayı kutlar kendisine başarılar dilerim. en kısa zamanda okula yanına bi çayını içmeye mavi _şahın mustafa ile gelecez inşallah bize ayıracak bı vaktın olur...
baran yıldırım Üye
resim güzel çıkmıs baskanımıza baskanlık görevinde basalarılar dilerim saygıyla selamlarım
Gökhan Dokuyucu Üye
kayamat;183094 wrote:selamlar ya bu gökhan varya dersanede talebem ikende rahat durmazdı. sorularından kaçardım artık hatta bi ara diğer talebeleri ders anlatsın diye ona yollar, beynimin sorulardan uyuştugu anda gökhanı bulun bana der ve beraberce işin içinden çıkardık. ne iş yaparsa en iyisi olmak için çalışır. sevgili kardeşimi yapmış olduğu etkinliklerden dolayı kutlar kendisine başarılar dilerim. en kısa zamanda okula yanına bi çayını içmeye mavi _şahın mustafa ile gelecez inşallah bize ayıracak bı vaktın olur...
Tabii hocam beklerim gelin tabii.
Bu arada hala tebrike gelmeyen dostlarım var ama olsun ben onları her halleriyle seviyorum :) bunlar evlenince düğünüme de gelmezler:D
Hocam valla siz ayrıydınız:) soruyu sormaya gelir soruyu sizin önünüze koyduğum anda size sormadan ben çözerdim bunun sebebini hala anlamadım:)
mustafasahin Üye
abi ben oynamaya gelecem düğününe halayaa
kayamat Üye
gökhan heral ilham geliyodu beni görünce--:) bu ara habire beni evlendirin diye kampanya düzenliyomuşsun. ben mavi şahininden duydum::))
bak esra var desti izdivaç proğramı yapıyo benim yakın arkadaşımdır:)) dilersen onu arayayım ne dersin:))

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim