Bursa'ya gelirken çevre yoluna girmeyin eski santral garaj şimdiki kent meydanından sağa izmir yoluna dönün 3,4 km devam edin carrefour gelince göbekten sola keles, orhaneli yoluna girin ev hemen orada.
gelince telefon açarsınız 0.555.997.88.85
MENES;185356 wrote:Bursa'ya gelirken çevre yoluna girmeyin eski santral garaj şimdiki kent meydanından sağa izmir yoluna dönün 3,4 km devam edin carrefour gelince göbekten sola keles, orhaneli yoluna girin ev hemen orada.
gelince telefon açarsınız 0.555.997.88.85
Not ettim...Büyük bir Bursa kataloğu elimde...ne çok gezilecek yeri varmış yaw...iki güne sığmaz valla...
Ben buna hayal kırıklığının fotoğrafı derim. Biz de Fatih Abi'yi kazak zannederdik. Meğer eski kazaklar çoktaaaan pas pas olmuş. Kesin şimdi hayat müşterektir diye savunma yapar... :confused::(
:p
Ramazan Tarhan;184790 wrote:
işte tipik nizip erkeği....bize lahmacun yapiyor...vala helal olsun..yengeye elini sürtürtmedi :)))
Gelirken okey takımı olan varsa getirsin nöbetleşe uyurken canımız sıkılmasın,birde elinde format cd'si bulunan varmı varsa evdeki bilgisayara format atalım...
Not:ben işyerinden siteye giriyorum evde bilgisayar var ama internet yok... bugün akşamdan sonra artık siteye giremem herhangi bir durum olursa cepten arasınız sonra mazeret kabul edilmez.
Bursa ile ilgili ufak bir degişiklik yapmak zorunda kaldık..sabah saat 10:00 gibi Bursarayda bi toplantıda olmamız istendi..bu yüzden çok erken çıkmamız gerekiyor..Biz 5:30-6:00 gibi çıkmayı düşüniyoruz..
MENES;185703 wrote:Tarhan toplantı Bursarayın kendi yerinde olacaksa benim eve çok yakın. Bursarayın yanı carrefour, onun arkasıda benim lojman...
evet kendi yerinde olacak...ben geldigimde sabah seni ararım..bizimle birlikte sen de katılabilirsin...en geç 12 gibi bitirmeyi düşüniyoruz...sonra da sizin plana uyarız..
Ben hanım ve çocukları sabah kahvaltıdan baldıza götürecem sonra eve gelir sizi beklerim o havada fatih hocada gelir, sonra siz çıkınca gelir alırız sizi ondan sonra bugün kınacı yarın gelinçi misalı devam...
Ben şimdi bilgisayarı kapatıp çıkıyorum, bundan sonra birşey olursa artık cepten ararsınız.
Eyvah..ki ne eyvah!.. Ben BURSA 'ya gelemiyorum...
Ne diyeyim ya?!.. Ne zamandır bunun planını yapıyordum. Gündüz çalışan iş arkadaşımız, işi bırakmış, piyango (!) bana vurdu..
El işi işte!..
Moralmen çöküntüdeyim... Tüm arkadaşlardan özür diliyorum!..:(
Ben yokum diye doya yimek yiyin...
Ancaaak... elbet bu gecenin bir sabahı olacaktır..Alacağın olsun Müslüm abi!.. Teselli edeceğine düşene bir tekme de sen vuruyorsun..
Ühüüühüüü!...:(:(:(
arkadaşlar saat 6:00 da güngören antep sofrasinda buluşuyoruz...en geç 6:30 da hareket edecegiz..birlikte yola çıkalım diye ısrar var...bizim en geç 10:30 gibi brsada olmamız gerekiyor..arabasi olmayanları sabah erkenden ben toplarım..mehmet çiçek ve murat çelik'i sabah alırım.diger arkadaşlar zaten güngörene yakın..yürüyerek gelebilirler...kahvaltıyı gemlikte yapacağız..
Bursa ile ilgili son mesaj, yarın sabah saat 06,30 da Güngören Köyiçinde Oktayın Lokantası Antep Sofrasının önünden kalkacağız, Merterden Mahmut bey Ve Zeyneli aldıktan sonra, tabi hanımından izin alabildiyse, E5i takip ederek 1.Boğaz Köprüsü ve otobandan Eskihisar arabalı vapurundan Yalovaya oradan da Bursaya geçeceğiz, gelmek isteyen başka üyemiz varsa bu saatlerde buluşma yerinde olsun.
Gelecek olan üyelerimizin, kılık kıyafetlerini yağmura göre ayarlamaları iyi olur, Ctesi yağmur Pazar günü hava açık olacak.
müslüm akpek;186016 wrote:Bursa ile ilgili son mesaj, yarın sabah saat 06,30 da Güngören Köyiçinde Oktayın Lokantası Antep Sofrasının önünden kalkacağız, Merterden Mahmut bey Ve Zeyneli aldıktan sonra, tabi hanımından izin alabildiyse, E5i takip ederek 1.Boğaz Köprüsü ve otobandan Eskihisar arabalı vapurundan Yalovaya oradan da Bursaya geçeceğiz, gelmek isteyen başka üyemiz varsa bu saatlerde buluşma yerinde olsun.
Gelecek olan üyelerimizin, kılık kıyafetlerini yağmura göre ayarlamaları iyi olur, Ctesi yağmur Pazar günü hava açık olacak.
İrtibat:
0532 228 08 59
Ben KARAKAŞ mıyım ki izin belgesi almaya çalişim :) :)