Evet ya Mahmut abi konuştuk senle biliyorsun gelmen çok iyi olacak.
Gurbetten Duyurular Etkinlikler
Annemden izin belgesi almayı unutma :)
Mahmut amca ne diyor bu:) Rezil et şunu:)Kılıbık olduğunu açıkla.
Yav sen heç konuşma hele ligt herff seni :) daha bu bursa konusu açıldığı dakikalarda müslüm abiye özelden beni yazın abi dedim :)
Resim kaynağı
işte tipik nizip erkeği....bize lahmacun yapiyor...vala helal olsun..yengeye elini sürtürtmedi :)))
Bursa nizip.com ziyareti
Görüntülenme: …
Polen2734;184758 wrote:Bir işim var, o gerçekleşmezse bende katılacağım..
Annemden izin belgesi almayı unutma :)
zeynel1982;184769 wrote:Annemden izin belgesi almayı unutma :)
Mahmut amca ne diyor bu:) Rezil et şunu:)Kılıbık olduğunu açıkla.
mehmet karakaş;184770 wrote:Mahmut amca ne diyor bu:) Rezil et şunu:)
Yav sen heç konuşma hele ligt herff seni :) daha bu bursa konusu açıldığı dakikalarda müslüm abiye özelden beni yazın abi dedim :)
Anlaşıldı Niziplilerin hepsi hanımlarını çok seviyor.
Azıcık Zeynelede bulaşsaydı:)
Arkadaşlar özellikle felsefeylede görüşün c.tesi gelecekler net rakam oluştursun ona göre yatacak yer ayarlayalım,ayrıca pazar günü gelen olursa ona göre karşılayıp uludaga çıkacagız rakamı ve geliş gününü kesinleştirelim en geç çarşamba gününe kadar bitmesi lazım.Telefonlaşalım gerekirse.Selamlar
Ctesi 10 kişiyiz, pazar benim bildiğim bir kişi var.
Mehmetçiğim, benim ne kadar Kazak erkek olduğumu tanıyan herkes bilir, ben Zeynelin ne olduğunu açıklayamam, ne de olsa oğlum:)mehmet karakaş;184770 wrote:Mahmut amca ne diyor bu:) Rezil et şunu:)Kılıbık olduğunu açıkla.
işte tipik nizip erkeği....bize lahmacun yapiyor...vala helal olsun..yengeye elini sürtürtmedi :)))
iyiki Nizipli değilim Akçakentin hepsi kazak olur.
Yatıya kalırlarmı bilmem Abi Yeğenim İbrahimle Beraberinde 2 NizipLi Öğrenci katılacaklar:) Üni..li Nizip.com cular :Dfsoyarik;184728 wrote:Cumalim ne demek başımız üstünde yeriniz var kesinlik kazandırıp haber verin bazılarına da misilleme olsun.Heheeeee selamlar
Cumalim elimizde bir daire var zaten heheee.Yatıya kalırlarsa sıgarmıyız bilemem amma kesin bilgi verin ona göre hazırlık yapalım.Selamlar
Fatih sen bana bir oda ayır gerisini boşver, parkta yatsınlar heheee
Bursa gezisine kaldı 4 gün hazırlıklar ne alemde.
Haa aklıma gelmişken hafta sonu yağmur gözüküyor, kıyafetlerinizi ona göre alın, karda yağsa yağmurda yağsa, mangal yapılacak.
Bu arada İstanbuldan gidecek yiyecekleri Oktay hazırlayacaktı, bu konuyla ilgili bilgi varmı.
Haa aklıma gelmişken hafta sonu yağmur gözüküyor, kıyafetlerinizi ona göre alın, karda yağsa yağmurda yağsa, mangal yapılacak.
Bu arada İstanbuldan gidecek yiyecekleri Oktay hazırlayacaktı, bu konuyla ilgili bilgi varmı.
Nerde Bursa yolcuları kimseden ses çıkmıyor.
yaw zırt pırt ne mesaj atıyon buraya...herşey tamam dedikya...sorun yok...
Hehe müslüm ammi bursa bursa diye sayıklıyor ya ne bagırıyorunki.Selamlar
Hee anladım tamam artık yazmam.
Yahu adamcağız her ihmali göz önünde bulunduruyor niye kızıyorsunuz, bakın sütaşa...
Mahmut bende bişey anlamadım.
Bizim araba hazır..Harita ekibi olarak 5 kişiyiz...Mehmet Çiçek kesin geliyor..Yanına bir Nizipli daha almış...ana da tamam dedim..Dün Mahmut Çilkızı gördüm..yan çiziyordu...gelecegini sanmıyorum..Murat Çelik de cumadan Oktay'da kalacak...yani o da kesin geliyor..Şöyle bir sayıyı tekrarlamakata fayda var...
Harita Ekibi:5 kişi(Ramazan-Emrah-Memet-Sadık-Gökhan)
Oktay Ekibi:3 kişi(Oktay-Murat-Mehmet Parlar)
Mehmet Çiçek Ekibi:2 kişi (Mehmet çiçek-Turşu Memet)
Müslüm Akpek Ekibi:3 kişi (Müslüm Akpek-Zeynel-Polen)
8+5=13 kişi.... bizim araba 5 kişi...Müslüm Akpek'in arabası 8 kişi..
Harita Ekibi:5 kişi(Ramazan-Emrah-Memet-Sadık-Gökhan)
Oktay Ekibi:3 kişi(Oktay-Murat-Mehmet Parlar)
Mehmet Çiçek Ekibi:2 kişi (Mehmet çiçek-Turşu Memet)
Müslüm Akpek Ekibi:3 kişi (Müslüm Akpek-Zeynel-Polen)
8+5=13 kişi.... bizim araba 5 kişi...Müslüm Akpek'in arabası 8 kişi..
Tamam bende son şekli söyleyeyim:
02,05,2009 Ctesi Sabah saat 07,00 de Güngören Köyiçinde bulunan Oktay Cankeserin lokantasının önünden hareket edeceğim, gecikme asla olmayacak tam saatinde hareket edeceğiz,
Birinci köprüden geçerek otobana bağlanacağız, paralı yola girerek Eskihisar yani gebzedeki arabalı vapur iskelesinden vapura binip Yalovaya geçeceğiz, Yalovadan sonra Bursaya gideceğiz.
Herkes yanında kimliğini ve hanımlardan aldığı izin belgesini getirsin, izin belgesi olmayanı arabaya almayacağız ve hanımına ihbar edeceğiz.
02,05,2009 Ctesi Sabah saat 07,00 de Güngören Köyiçinde bulunan Oktay Cankeserin lokantasının önünden hareket edeceğim, gecikme asla olmayacak tam saatinde hareket edeceğiz,
Birinci köprüden geçerek otobana bağlanacağız, paralı yola girerek Eskihisar yani gebzedeki arabalı vapur iskelesinden vapura binip Yalovaya geçeceğiz, Yalovadan sonra Bursaya gideceğiz.
Herkes yanında kimliğini ve hanımlardan aldığı izin belgesini getirsin, izin belgesi olmayanı arabaya almayacağız ve hanımına ihbar edeceğiz.
Birlikte haraket edelim...en geç 7 gibi çıkmamız lazım ki 11 felan gibi Bursa'da olalım...15 te metro incelemesi planı mutlak uymamız gereken bir plandır..önce resmi görevi tamamlayalım..kaç haftadır sizin için erteliyoruz...aksaklık olsun istemem...İstanbul Anadolu yakası cumartesi gelecekse onlarla saat 8 gibi vapur iskelesinde buluşabiliriz...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.