fatih abi, gelin demesi kolay...ama sen tecrübelisin biliyorsun bekarlıktaki gibi kolay olmuyor:D
Gurbetten Duyurular Etkinlikler
1- Zeynel :)
İnşallah de:) Bakarsın bir mani çıkar nizipten birileri engel olur:)
Cumalim ne demek başımız üstünde yeriniz var kesinlik kazandırıp haber verin bazılarına da misilleme olsun.Heheeeee selamlar
Çok uygun bir proğram.bursaya kaç defa gittim.en uygun yol bu yol..bende 7 de oktay'ın yerinde olacağım..bizde resmi araç olacak..cumartesi için bursa metrosu ile görüştüm..saat 3 gibi hattı gezecegiz..isteyen arkadaşlarımız olursa onları da bursa metrosunda gezdirebiliriz..
Abi,çok mutlu oluruz...imkanları zorlayın...yer sıkıntımız yok..
Bursa nizip.com ziyareti
Görüntülenme: …
Ben Ctesi yani 02.05.2009 günü sabah 07.00 de yola çıkacağım benle gelmek isteyenler adını yazdırsın. Liste aşağıda.
Müslüm Akpek Şoför,sürücü .
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
Hakikaten kaç kişi gelecek bir netleşsinde ona göre yer yatak ayarlaması yapalım
Mahmut en geç çarşambaya kazak erkek sayısı belli olur.
müslüm akpek;184121 wrote:Ben Ctesi yani 02.05.2009 günü sabah 07.00 de yola çıkacağım benle gelmek isteyenler adını yazdırsın. Liste aşağıda.
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
1- Zeynel :)
zeynel1982;184140 wrote:1- Zeynel :)
İnşallah de:) Bakarsın bir mani çıkar nizipten birileri engel olur:)
biz ancak pazar günü gelebiliriz.
Büyük bir ihtimalle 5 veya 6 kişiyiz.
Büyük bir ihtimalle 5 veya 6 kişiyiz.
İsimler yazılırsa daha güzel olur felsefe kardeşim ptesinden cumaya kadar zaman var inşallah.Bu işte bir birimizi iteklersek çok hoş olur arandım aranmdım mazereti kabul etmiyoruz.selamlar
Eğer kimse ctesi gelmeyecekse ben motorla gideceğim.
En geç perşembeye kadar cumartesi gelen sayısı belli olursa eksik yastık ve battaniye işini hallederim, sonra ismini yazdırmayan cezalı koğuş nöbeti tutar ona göre.
Bence biz Ramazanı koridor, Oktayıda nizamiye nöbetine yazalım.
Fatih abi misafir kabul ederseniz eğer, Yeğenim ve yanında bir kaç nizipLi öğrencide katılmak istiyor ziyarete?fsoyarik;184078 wrote:İBOOOOOOO lo çok özledik gelin ya.selamlar
su turkiyenin heryeri güzel ama neden se biz gezmeyiz elin yabancısı gezer
Ben Ctesi yani 02.05.2009 günü sabah 07.00 de yola çıkacağım benle gelmek isteyenler adını yazdırsın. Liste aşağıda.
1-Zeynel
2-
3-
4-
5-
6-
7-
İsimleri bekliyorum en geç çarşambaya kadar haber verin.
1-Zeynel
2-
3-
4-
5-
6-
7-
İsimleri bekliyorum en geç çarşambaya kadar haber verin.
Cumartesi Grubu:
Ramazan TARHAN
Oktay CANKESEN
Müslüm AKPEK
Emrah TARHAN
Sadık YAPICI
Mehmet ÇİÇEK
Murat ÇELİK
Mehmet PARLAR
Mehmet KARABOĞA
Zeynel ABİDİN
Ramazan TARHAN
Oktay CANKESEN
Müslüm AKPEK
Emrah TARHAN
Sadık YAPICI
Mehmet ÇİÇEK
Murat ÇELİK
Mehmet PARLAR
Mehmet KARABOĞA
Zeynel ABİDİN
Ramazan o listeye Mahmut Çilkızı da ekle.
Cumartesi Grubu:
Ramazan TARHAN
Oktay CANKESEN
Müslüm AKPEK
Emrah TARHAN
Sadık YAPICI
Mehmet ÇİÇEK
Murat ÇELİK
Mehmet PARLAR
Mehmet KARABOĞA
Zeynel ABİDİN KÜÇÜK
Mahmut ÇİLKIZ
Ramazan TARHAN
Oktay CANKESEN
Müslüm AKPEK
Emrah TARHAN
Sadık YAPICI
Mehmet ÇİÇEK
Murat ÇELİK
Mehmet PARLAR
Mehmet KARABOĞA
Zeynel ABİDİN KÜÇÜK
Mahmut ÇİLKIZ
Şu anda sayı 11....söz verenler bunlar....ancak...son anda yan çizenleri ihtimale dahil etsek..senin araban bu işi götürür gözüküyor... :)))
Tamam Ramazan ama bunlarda hiç kıvıracak göz yok, mangal kebap lafını duyan gelecek.
Sen batı cephesini takibe al...onlar 6 felan diyo ama sayılarının 4'ü geçecegini sanmıyorum...
CumaLi Budak;184316 wrote:Fatih abi misafir kabul ederseniz eğer, Yeğenim ve yanında bir kaç nizipLi öğrencide katılmak istiyor ziyarete?
Cumalim ne demek başımız üstünde yeriniz var kesinlik kazandırıp haber verin bazılarına da misilleme olsun.Heheeeee selamlar
Liste yapmak biraz zor olacak galiba en iyisi saat ve yer söyleyelim isteyen gelsin.
Ben sabah ctesi günü 07.00 de Güngören den Oktayın Lokantasının önünden kalkarım, E5 i takip edip birinci köprüden otobana çıkıp eskihisar arabalı vapuruyla yalovaya geçerim, oradan ver elini Bursa.
Ben sabah ctesi günü 07.00 de Güngören den Oktayın Lokantasının önünden kalkarım, E5 i takip edip birinci köprüden otobana çıkıp eskihisar arabalı vapuruyla yalovaya geçerim, oradan ver elini Bursa.
müslüm akpek;184745 wrote:Liste yapmak biraz zor olacak galiba en iyisi saat ve yer söyleyelim isteyen gelsin.
Çok uygun bir proğram.bursaya kaç defa gittim.en uygun yol bu yol..bende 7 de oktay'ın yerinde olacağım..bizde resmi araç olacak..cumartesi için bursa metrosu ile görüştüm..saat 3 gibi hattı gezecegiz..isteyen arkadaşlarımız olursa onları da bursa metrosunda gezdirebiliriz..
Bir işim var, o gerçekleşmezse bende katılacağım..
Polen2734;184758 wrote:Bir işim var, o gerçekleşmezse bende katılacağım..
Abi,çok mutlu oluruz...imkanları zorlayın...yer sıkıntımız yok..
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.