Müslüm ammide gelir kalırsa metro incelemesine bende gelirim,kapalı metroları çok severim,Ramazan baba 23 nisanda bekliyoruz bak patlıcan da var yemegin yanında. Bizi onurlandırıp geleceginiz için minnettarım.Selamlar
Valla benim evim 2 , 3 mayısta gelen herkese açık ondan öncesine ve sonrasına söz veremem çünkü bende ikiz var kimse bizi bir günden fazla kabul etmiyor birde hanım ve ben işteyken çocukların dadısı çocuklarla birlikte evde kalıyor o yüzden yani artık kusura bakmassınız değilmi.
Müslüm baba cumartesi bizim evde kalacaz tedaşın lojmanı derya deniz!!!! 2+1 artık yerlerde debelenir durusunuz. Önden gelen yer kapar ona göre.
sürprizi şu....tek ebip gidiyoruz...sen minibüs getiriyorsun...sayı şu anda 11...herşey hazır...ben pazartesiye kadar burdayım...sizin için cumartesi tekrar buralara gelecem..
meterolojinin verdiği habere göre 2 -3 mayıs günleri bursa ve uludağ çevresinde aşırı kar yağışı bekleniyormuş...mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayın diyordu, nolur nolmaz bence siz gelin bu geziyi iptal edin :(