abi uçak galiba senin yakınına düştü kemalpaşada,
OTOBANCI felan kaldık arkadaşlar yanlış anlayacak
fsoyarik;182284 wrote:Arkadaşlar eger Nizipeten arkadaşlarda gelirse ki gelmeleri çok hoş olur o zaman 2-3 Mayıs bizede uyar MENNES kardeşimle görüştüm OTOBANCIYLADA görüşür bu işi allahın izni ile hallederiz. Düşüncemiz şu, Tarhan kardeşimden bir deve sözü aldık. Pardon koyun sözü aldık Buırsa ekibi olarak bizlerde üstümüze düşeni yaparız her türlü ihtiyaçımızı alırız inanın çadır olsa veya battaniya alır bir gece ulu dagda kalırdık İstanbul ekibi şiş ve lavaş ile kavurma yapacak malzemeyi hazırlarlarsa masraflar bize ait c.tesi kebabımızı yeller çayımızı demler keyfimize bakarız inşallah geceleyecegimiz yer uludagda SARIALAN diye bir yer sabahta kavurmamızı yapar yer muhabbet ederiz Yalnız Nizipli Kardeşlewrimiz allahın izni ile gelmesi lazım.selamlar
Arkadaşlar Bu gün MENES kardeşim geldi görüştüm İstanbulu OKTAY kardeşimizi aradık konuştuk bizim bursa olarak düşüncemiz şu; Sizlerde uygun görürseniz tabi
İnşallah C.tesi Bursada Buluşuyoruz dinlendikten sonra c.tesi bursa gezisi
Ulu cami
Yeşilli camisi
Emir sultan
Açıksa müze
Tophane v.s v.s
Pazar günü kahvaltı kahvaltıdan sonra hazılık yapıp Ulu daga çıkarız inşallah.Selamlar
Ramazan Tarhan;183221 wrote:Ya Bursa metrosu 30 nisan da gelin diyor..1 mayıs resmi tatilmiş..biz ne yapacaz şimdi...2 gün kurda kuşa yem olmayak oralarda....
Allah büyüktür hele o zaman bir gelsin bakalım, elbet bir çaresi bulunur.
23 Nisan Perşembe günü Bursa'da olacam..Bu gezi planına bi el atayım..Saat 13 gibi Mustafakemalpaşa'da olacam inşaallah....mercimek köftemiz hazır olsun kardeş...6 kişiyiz ona göre :))))
mahsuni63;183303 wrote:Bursa ahalisine işkence devam ediyor .... :)
Hiç mühim değil kardeşim,hafta sonu hanımı anasına gönderiyorum,yediğimize,içtiğimize razı olan fakirhanemize tenezül eden buyursun gelsin.
Değirmen suya gitmiş de şakşakısının mı peşine düşcez,hem sonra misafir gelir rıskıda beraber gelir,kim gelirse başımızın üstünde yeri var.
23 Nisan'da Gönen de 3 günlük bi egitim proğramım var..hani gitmişken yol üstünde gardaşımın da bi çayını içim diyorum..2-3 mayıs proğramı aynen devam..yani bir hafta sonra gene aynı yollardan geçecem..bu arada bizim metro inceleme planımız 30 nisana alındı..Mahmut istanbul ekibi gelene kadar 2 gün 5 kişi sendeyiz ona göre :)))) ...mahsun haklı...işkenceye tam gaz :)))