biz oktay ile tüm hazırlıkları yaparız..benim niyetim kuzuyu orda kesmek..yanımızda uzman kasap var...zorlanmayız...sen orda kötü mötü bi kuzu ayarla...hafif olsun...:))) Nizip'ten gelecek sayıya göre kuzunun kilosunu artırırız... vala süper bi gezi olacağa benziyor... :)))
Gurbetten Duyurular Etkinlikler
Teşekkürler...minereyi çalan kılıfını ayarlar..bizim de var bi bildigimiz..siz organize olun yeter...:)))
eğer geç kalmadıysam sözümü geri çektim...başta sölesene yaw..2 veya üç kişilik yer ayarlayabilirmisin.....
inanmayın....bunlar timsah gözyaşları :))))
Yok yok geç kalmadın,Şimdi baştan alayım o zaman, bu Trenlerin ana ambarı bekleme yeri benim evime yakın yaya gidilip gelinebilir, duraklarından bir taneside tedaşın önünde zaten eve yakın durakta var. Görevli gelirsen zannederim tedaş misafirhanesi gecelik 16 Tl. eğer öyle ekip geleceksen kesin kararını ver ben yerini ayırttırayım bizim Bursa gezisi o ayrı proğram yani,2,3 mayıs ben hanım çocukları kaynanaya yoluyorum gelin bizim evde rahat rahat tepişin.
16 vermem...çok :))))
bize tutacağın aracın modeli...son bakım tarihi....klima özellikleri....konform koltuk durumu..vs....bi yaz bakalım...belki dedigini yaparız....şu anda 8 kişi garanti...
Bursa nizip.com ziyareti
Görüntülenme: …
Ben İstanbuldan ulaşımı sağlarım, kaç kişi olursa olsun bendeki araçların birini tahsis ederim hatta ben kullanırım, çok eğlenceli olur.
Peşembe MENNES yanıma gelecek konuşuruz Nizip gelmesse biz tolanırız.Yalnız tarhan la müslü ammi yengelerden Metroyu gezecegiz diye izin almışlar teyyyyyyyyyyyyy ne günlere kaldık.selamlar
Biz Ançeket erkeğiyiz, kimseden izin almayız.
Perşembe günü, İnşaallah M.K.paşaya gideceğim Fatih abiyle görüşeceğiz bekliyoruz inşaallah.Bir an önce gelen sayısı belli olursa ona göre bir plan yapardık diye düşünüyorum.
Tarhan sen metroyla ilgili bir gün önce geleceksen sana Tedaş'ın misafirhanesinde yer ayırttırayım.
Tarhan sen metroyla ilgili bir gün önce geleceksen sana Tedaş'ın misafirhanesinde yer ayırttırayım.
MENES;182301 wrote:Perşembe günü, İnşaallah M.K.paşaya gideceğim Fatih abiyle görüşeceğiz bekliyoruz inşaallah.Bir an önce gelen sayısı belli olursa ona göre bir plan yapardık diye düşünüyorum.
Teşekkürler...minereyi çalan kılıfını ayarlar..bizim de var bi bildigimiz..siz organize olun yeter...:)))
Mesele minare meselesi değil tarhan, elbette bizde çağırıyorsak bir bildiğimiz vardır değilmi.Mesele şu bursa raylı tren tedaşın önünden geçiyor durağı tedaşın önünde yani hani inceleme yapacaksan bir gün önce gel işini bitir rahat rahat o manada söyledim.Ramazan Tarhan;182303 wrote:Teşekkürler...minereyi çalan kılıfını ayarlar..bizim de var bi bildigimiz..siz organize olun yeter...:)))
MENES;182305 wrote:Mesele minare meselesi değil tarhan, elbette bizde çağırıyorsak bir bildiğimiz vardır değilmi.Mesele şu bursa raylı tren tedaşın önünden geçiyor durağı tedaşın önünde yani hani inceleme yapacaksan bir gün önce gel işini bitir rahat rahat o manada söyledim.
eğer geç kalmadıysam sözümü geri çektim...başta sölesene yaw..2 veya üç kişilik yer ayarlayabilirmisin.....
yatılı işe ne dersiniz
Bursaya Niziplileri ziyaret edelim dedik işi büyüttünüz, ben sizleri görmeye geliyorum, bizi ağırlayın diye gelmiyorum, ne olursunuz bizi mahçup etmeyin, kalacak yer yeme içme hepsini biz yaparız.
müslüm akpek;182313 wrote:Bursaya Niziplileri ziyaret edelim dedik işi büyüttünüz, ben sizleri görmeye geliyorum, bizi ağırlayın diye gelmiyorum, ne olursunuz bizi mahçup etmeyin, kalacak yer yeme içme hepsini biz yaparız.
inanmayın....bunlar timsah gözyaşları :))))
Ramazan Tarhan;182310 wrote:eğer geç kalmadıysam sözümü geri çektim...başta sölesene yaw..2 veya üç kişilik yer ayarlayabilirmisin.....
Yok yok geç kalmadın,Şimdi baştan alayım o zaman, bu Trenlerin ana ambarı bekleme yeri benim evime yakın yaya gidilip gelinebilir, duraklarından bir taneside tedaşın önünde zaten eve yakın durakta var. Görevli gelirsen zannederim tedaş misafirhanesi gecelik 16 Tl. eğer öyle ekip geleceksen kesin kararını ver ben yerini ayırttırayım bizim Bursa gezisi o ayrı proğram yani,2,3 mayıs ben hanım çocukları kaynanaya yoluyorum gelin bizim evde rahat rahat tepişin.
Yav yatarsak ormanda yatarsınız bak ona göre.Selamlar
MENES;182315 wrote:Yok yok geç kalmadın,Şimdi baştan alayım o zaman, bu Trenlerin ana ambarı bekleme yeri benim evime yakın yaya gidilip gelinebilir, duraklarından bir taneside tedaşın önünde zaten eve yakın durakta var. Görevli gelirsen zannederim tedaş misafirhanesi gecelik 16 Tl. eğer öyle ekip geleceksen kesin kararını ver ben yerini ayırttırayım bizim Bursa gezisi o ayrı proğram yani,2,3 mayıs ben hanım çocukları kaynanaya yoluyorum gelin bizim evde rahat rahat tepişin.
16 vermem...çok :))))
Müslüm baba biz birbirimizimi deniyoruz, ben 2,3 Mayıs çocukları gönderiyorum ev bize ait sen gel, elbet iki lokma bir şey yeriz. zaten benim evin arkasında iki tane piknik yerivar biri ormanın içi, içinde tuvaletleri, çeşmeleri oturmaya bankları , oturma banklarının içinde mangal yerleri bile var mangalı yakıyorsun etrafınada oturup yiyorsun, dağ manzaralı ha.müslüm akpek;182313 wrote:Bursaya Niziplileri ziyaret edelim dedik işi büyüttünüz, ben sizleri görmeye geliyorum, bizi ağırlayın diye gelmiyorum, ne olursunuz bizi mahçup etmeyin, kalacak yer yeme içme hepsini biz yaparız.
Gel ev bedava gelRamazan Tarhan;182318 wrote:16 vermem...çok :))))
Mahmut ne güzel işte oh, masrafı en aza indiririz böylece.
Ramazana da inanmayın ben timsah değilim.heheee.
Ramazana da inanmayın ben timsah değilim.heheee.
aha nizibin abdalları.selamlar heeeeeeeeeeeeeeeee
Her zaman düğün olmaz kahkeci kapıya gelmez haydin millet.
Nizip'ten biri hu desin....gerisi gelir....ama hu diyecek adam nerde? :)))
müslüm akpek;182291 wrote:Ben İstanbuldan ulaşımı sağlarım, kaç kişi olursa olsun bendeki araçların birini tahsis ederim hatta ben kullanırım, çok eğlenceli olur.
bize tutacağın aracın modeli...son bakım tarihi....klima özellikleri....konform koltuk durumu..vs....bi yaz bakalım...belki dedigini yaparız....şu anda 8 kişi garanti...
Pazar günü değil mi?
Ona göre Cumaertesi gelmemiz zor.
Ona göre Cumaertesi gelmemiz zor.
Abiler 3 mayıs olursa bende katılabılırım
pazar gunu en uygun gunumuz
pazar gunu en uygun gunumuz
Arkadaşlar bir c.tesini feda edin şöyle bir tatil yapalım ne dünya biter ne dünyanın işi.Selamlar
Anlaşıldı bunlar iki partide gelecekler. Birinci parti cumartesi gelir Bursa ulu cami, kapalı çarşı, osmangazi, yeşil türbe ve kültürpark gezer.Akşam bizde yatar pazar günü gelen kafileyle de buluşur dağa çıkarız gibime geliyor.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.