Arkadaşlar giysi-ayakkabı-oyuncak-gelinlik-gece kıyafeti-kitap ve ansiklopedi dağıtımı 1 haftaya kadar başlayacağız eşya göndermek isteyenler lütfen biran önce göndersinler
dagıtım yeri cumhuriyet mah.yaşar sokak no=51 nizip
ihtiyaç sahipleri cumhuriyet mah.muhtarlığından kart almaları gerekmektedir dağıtım yerini gezmek isteyenleri bekliyoruz.topla dağıt bitsin ağıt
Cumhuriyet mah.muhtarlığı yardımlaşma ve dayanişma evi adı altında dağıtım yapılacak elinde raf olanlar verebilirler giysileri dizmek için gerekli tüm nizip halkını bu hayırlı iş için duyarlı olmaya çağırıyorum.saygılarımla m.temel mermer
cumhuriyet mah.yaşar sokak no=51 de giysi-ayakkabı-kitap-ansiplopedi-gelinlik dağıtımı pazar günü akşam saat 8.30 da başlayacaktır ihtiyaç sahipleri cumhuriyet mah. muhtarlıgına başvurmaları halinde kart verilecek tanıdık ve komşunuzda ihtiyaçı olanlar varsa yollayın yardımcı olalım.saygılarımla m.temel mermer tlf=0535 767 03 75 - 5181292 topla dağıt bitsin ağıt
Allahın izniyle gıda marketi kuracagım tabiki hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahipleri ihtiyacı olan 6 parça istediği gıdayı alacak yardımlarınızı bekliyorum.saygılarımla temel mermer 05357670375
abi inşallah yardımcı olmaya calışacam allahın izniyle gerek ramazanlık olsun gerekse şuan'ki yardımında her zaman yardımcı olmaya calışacam inşallah,
şuan elbise vs dagıtımı ne zaman bitiyo abi bunu ögrenebilirmiyim, saygılarımla..
ziya_eren27;195045 wrote:abi inşallah yardımcı olmaya calışacam allahın izniyle gerek ramazanlık olsun gerekse şuan'ki yardımında her zaman yardımcı olmaya calışacam inşallah,
şuan elbise vs dagıtımı ne zaman bitiyo abi bunu ögrenebilirmiyim, saygılarımla..
4500parça giysi-kitap-oyuncak-gelinlik-ayakkabı dağıttım yapıldı 1 aya kadar tekrar dağıtım yapacagım şuan topluyorum desteklerinizi bekliyorum ramazanda gıda ve ekmek dağıtımı başlayacak saygılarımla
ALLAH yapmış olduğun hayrını kabul etsin senin yokluğunu vermesin,inşallah tüm nizipli hemşerilerimizde desteklerini esirgemez, yardımcı olacam abi elimden geldigi kadar,rabbim yar ve yardımcın olsun,saygılarımla
ya aslında bende baya bişeyler ayırdım ama nasıl göndericez problem orda eger istanbuldakiler olarak hepimiz toplayıp göndebilirsek çok daha iyi olur burdan biri bu işe öncülük ederse çok memnun olurum .
esera79;195103 wrote:ya aslında bende baya bişeyler ayırdım ama nasıl göndericez problem orda eger istanbuldakiler olarak hepimiz toplayıp göndebilirsek çok daha iyi olur burdan biri bu işe öncülük ederse çok memnun olurum .
istanbuldaki arkadaşlar ben turizme verirlerse buradan alırız adres cumhuriyet mah.muhtarı temel mermer nizip
ziya_eren27;199530 wrote:abi haklısın daha gecen hafta sitede üye olan cumali budak arkadaşıma söyledim.tamam dedi inşallah perşembe günü sende olur, selametle hüseyin abi
teşekkür ederim allahım sizlerden razı olsun EŞYALAR GELDİ ALDIM SAĞOL
ben teşekkür ederim abi ne demek ALLAH (cc ) sizden razı olsun'ki böyle hayırlı calışmalara imza atıyosunuz,başarılar dilerim hüseyin abi, selam ve dua ile...
Giysi-ayakkabı-oyuncak-kitap-gelinlik dağıtımı ağustos ayı başında başlayacak lütfen çevrenizde bulunan ihtiyaç sahiplerini bizlere yollayın yardımcı olalım