Giymediğiniz eski veya yeni giysi-ev eşyası -ayakkabılarınızı bize ulaştırın bizlerde ihtiyaç sahiplerine verelim gelin bu taşın altına hep birlikte elimizi koyalım .topla dağıt bitsin ağıt saygılarımla cumhuriyet mah.muhtarı m.temel mermer 05357670375 muh=0342 5181292 nizip/g.antep
Sorunlarımız Önerilerimiz
ben burda kimsenin şevkini kırmak icin yazmadım gercek olan neyse onu yazdım.. ve inşallah bu konuda unutulmasın diye.
allah(cc) hayrınızı kabul etsin..inş
Giymediğiniz eski - yeni giysi-ev eşyası
Görüntülenme: …
Ewe bakım da bulduklarımı getirim bizimde bir tuzumuz olsun.
Ayrıca yeriniz gümüşcünün üst taraf köşesiydi demi??
Ayrıca yeriniz gümüşcünün üst taraf köşesiydi demi??
teşekkür ederim manolya çiçekçilik ve saf gümüşün üst tarafında
elimden geldiği kadar ileteceğim tabi çalışmanız çok hayırlara geçecek saygılar
göstermiş oldugunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim saygılarımla
Bende de bir sürü eşya var saha önce toplatmıştım ama bir türlü elimiz deyipte düzenleyememiştik, gönderirim onları.
çok iyi olur ilginize teşekkür ederim
nizip.com sitesinde öyle yardım amaclı konular acıldıki.allah (cc) hayırlara vesile etsin ama hep bir tarafa atıldı yani unutuldu geri plan olarak örnegin askıda ekmek kampanyası.. gibi belki buda bir formalite ac konuyu ya tutarsa tutmasza boş ver gitsin yeterki konu acılsın..))
İsterseniz insanların şevkini kırmayın. Ben bir miktar hazırladım ve temizlemeye verdim. Yarın sayın muhtarıma ulaştıracağım İnş.ziya_eren27;181918 wrote:nizip.com sitesinde öyle yardım amaclı konular acıldıki.allah (cc) hayırlara vesile etsin ama hep bir tarafa atıldı yani unutuldu geri plan olarak örnegin askıda ekmek kampanyası.. gibi belki buda bir formalite ac konuyu ya tutarsa tutmasza boş ver gitsin yeterki konu acılsın..))
admin;181919 wrote:İsterseniz insanların şevkini kırmayın. Ben bir miktar hazırladım ve temizlemeye verdim. Yarın sayın muhtarıma ulaştıracağım İnş.
ben burda kimsenin şevkini kırmak icin yazmadım gercek olan neyse onu yazdım.. ve inşallah bu konuda unutulmasın diye.
allah(cc) hayrınızı kabul etsin..inş
ben bu yardım konusunu 4 yıldır yapıyorum mahalemdeki kişiler ve gönüllü kişiler tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorum eğer bir şüpe varsa ramazanda müftülük cami arkasında şimdi yıkama oldu orada 20gün boyunca ayakkabı-giysi-oyuncak-gelinlik dagıtımı yaptık mahallemdekilere sorup ögrene bilirsiniz hayırsever kişiler getiriyor ve onların gözetimi altında dağıtılıyor saygılarımla
abi siz galiba okumadan yazmışsınız..benim ne demek istedigimi anlıyamadınız galiba..ben size hırsız dedim..mi? yada toplanan eşyaları dagıtmıyosunuz dedimmi.?? benim soracak ve ögrenmek icinde yazmadım.. amacım böyle konular cok acıldı ama unutuldu..sizleri cani gönülden kutluyorum'ki mücadelenizi sürdürüyorsunuz..allah hayrınızı kabul etsin saygılarımla..
muhtarımız ramazan boyunca fakir evlerin 30 gün boyunca ekmeklerini dagıtır her ramazan yapar hizmetlerinin devamını diliyoruz tüm hayır sever vatandaşlarımızda ALLAH razı olsun...
bu tür yardımlaşmaya destek olmalıyız vatandaşlarımızda bu konuda maşallah hep duyarlı herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederiz...
bu tür yardımlaşmaya destek olmalıyız vatandaşlarımızda bu konuda maşallah hep duyarlı herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederiz...
ziya kardeş pardon yanlış anlamişim özür dilerim
sorun degil abi anlayışınız icin tşkürler ben sizden özür diliyorum allah (cc) yolunuzu acık etsin.inşallahTMD;181961 wrote:ziya kardeş pardon yanlış anlamişim özür dilerim
inşallah bu yardımların sahiplerine ulaşacağı kanaatindeyim
bu yardımlar 4 yıldır sahiplerine ulaşıyor biz bu eskileri verip naylon leğen almak için değil sadece yerine ulaştırıp dua almak için yapıyoruz kesinlikle emin olunuz ki yerine ulaşacak bu işler mebal işidir
Ahmet Karadag kardeşim acaba Kargo şirketiniz ile görüşseniz % 50 indirim ile Yardımı organize eden kardeşimşze ulaştırmada katkı saglasanız Bence Türkiyenin dört bir yanından yardım gönderecek çok insan var kargo maliyeti yüzünden sıkıntı yaşayıp hizmet edemiyordur.
Ayrıca isim ve adres verirseniz nizip dışından gönderecek çok insan çıkar diye düşünüyorum.
Selamlar
Ayrıca isim ve adres verirseniz nizip dışından gönderecek çok insan çıkar diye düşünüyorum.
Selamlar
adres cumhuriyet mah.muhtarı m.temel mermer nizip/g.antep tlf=0342 5181292 cep=05357670375 ahmet karadağ arkadaşımın yazdıklarına katılıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ayriyeten istanbuldan yolluyorlar ama malasef kargo çok tutuyor karşılamada zorlanıyoruz saygılarımla
Güzel bir düşünce ve çalışma...
sloganı da harika olmuş.
"topla dağıt bitsin ağıt "
Sevgiler..
sloganı da harika olmuş.
"topla dağıt bitsin ağıt "
Sevgiler..
Kargo meselesini bende araştırıyorum.
çok memnun olurum göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim
Niziplilere göstermiş oldukları ilgiden dolayı çooook teşekkür eder saygılarımı sunarım.temel mermer
ayakta alkışlanacak bir girişim ama malesef nizipte değilim orada olsam bir sürü eşya bulurddum yinede niziptekilerle bir konuşayım varsa getirip teslim ederler başarılar
arkadaşlar korgo ile görüşen oldumu
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.