sevgili nizip com üyelerimiz 12 nisan 2009 il j. K.lığı antakya hatay askerlik görevimi yapmak icin teslim olacagım insallah burdan hepiniz hakkınızı helal edin görüsmek üzere deyip allaha emanet ediyorum sizleri..........fazla degil kısa dönem ........
Genç Muhabbet
valla kardes direk il jandarma komutanlıgı diye geciyo bence o dedigin yer serinyol olabilir ....tsk bu arada..
hayri kardes saol ben mehmet sait yalcın eger isim vermek gerekirse nizip com da mechullll ögrenir bu arada....:D
il j. komutanlıgı antakya merkezde sen kısa dönem olarak yapacagın için çok rahat edeceksin hatayda poşetler hatayda rahat ve dagıtım yine hatay içerisinde yapacaklar ve merkeze baglı karakollara düşersin bende sana tavsiye dagıtım kurasını çok iyi çek vee MEYDAN KARAKOLUNA ÇEKERSİNDE ÇOK RAHAT EDERSİN meydan karakolu denize sıfır sahil cıvıl cıvıl :D ben hatayda tam 12 ay boyunda basmadık toprak parçası bırakmadım ve vatan için çatışmayada girdim ve 3 kelle aldık. ben 39 . mknz tug. iç güvenlik taburundaydım. şimdiden hayırlı teskereler.
saol murat kardes.................................yarın bu saatte yokum haaa ............aha ben gittim ....................hakkınızı helal edin tekrar.............YARADANA EMANETSİNİZ...........NİZİP SİZE EMANET EE BİZEDE SİZLERR İNSALLAH...............
Nisan 12 askerim
Görüntülenme: …
gerçekten yerin çok süper gezdik oraları allah kurtarsın
Allah hayırlısı ile gidip; Hayırlısı ile geri dönmeni nasip etsin kardeşim.Hayırlı teskereler şimdiden sana.
En kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle.Allaha emanet ol.
En kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle.Allaha emanet ol.
Hayılı olsun sait.
39.Mekanize tugayı olarak geçiyor bildiğim kadarıyla.Allah hayırlı teskereler versin...
Düzeltmeye düzeltiyon bari aklı başında düzelt hakan...
güle güle gidip gelirsin inşallah şimdiden hayırlı teskereler..
Allah'a emanet ol arkadaşım. Hayatta yapabileceğin en kutsal görevi yapmaya gidiyorsun. Nöbet anlarını özellikle iyi değerlendir.
hayırlı olsun Allah'a emanet olun:)
Aklıma gelmişken benim orada bir arkadaşım var İljandarma komutanlığında oda Nizip'li sana yardımcı oldururuz...
Hayırlı Teskereler
hayırlı olsun kardeş,alnının akıyla bitirip geleceğinden,o kudsiyeti taşıyan üniformanın sana ne kadar yakışacağından şüphem yok :) selametle git gel ey asakir-i mansurei Muhammed-i...
hayri murat bakırcı;181441 wrote:39.Mekanize tugayı olarak geçiyor bildiğim kadarıyla.Allah hayırlı teskereler versin...
valla kardes direk il jandarma komutanlıgı diye geciyo bence o dedigin yer serinyol olabilir ....tsk bu arada..
Kardeş bizim arkadaş merkezde İl Jandarma komutanlığında
Benim aklım başka bi yere gitti 39 .Mekanize 'de...
Hayırlı teskereler güle güle gider gelirsin inşallah
hayri murat bakırcı;181497 wrote:Kardeş bizim arkadaş merkezde İl Jandarma komutanlığında
hayri kardes saol ben mehmet sait yalcın eger isim vermek gerekirse nizip com da mechullll ögrenir bu arada....:D
Kardeş ben arkadaşa ileteceğim Adını ve soyadını sana gereken yarımı gösteriri.Ha Atatürk parkına gidipde kızlara selam söylemezsen ayıp olur.Sen murat de hepsi tanır....:D:D:D
mechullll;181427 wrote:sevgili nizip com üyelerimiz 12 nisan 2009 il j. K.lığı antakya hatay askerlik görevimi yapmak icin teslim olacagım insallah burdan hepiniz hakkınızı helal edin görüsmek üzere deyip allaha emanet ediyorum sizleri..........fazla degil kısa dönem ........
il j. komutanlıgı antakya merkezde sen kısa dönem olarak yapacagın için çok rahat edeceksin hatayda poşetler hatayda rahat ve dagıtım yine hatay içerisinde yapacaklar ve merkeze baglı karakollara düşersin bende sana tavsiye dagıtım kurasını çok iyi çek vee MEYDAN KARAKOLUNA ÇEKERSİNDE ÇOK RAHAT EDERSİN meydan karakolu denize sıfır sahil cıvıl cıvıl :D ben hatayda tam 12 ay boyunda basmadık toprak parçası bırakmadım ve vatan için çatışmayada girdim ve 3 kelle aldık. ben 39 . mknz tug. iç güvenlik taburundaydım. şimdiden hayırlı teskereler.
m_s_bakırcı;181575 wrote:il j. komutanlıgı antakya merkezde sen kısa dönem olarak yapacagın için çok rahat edeceksin hatayda poşetler hatayda rahat ve dagıtım yine hatay içerisinde yapacaklar ve merkeze baglı karakollara düşersin bende sana tavsiye dagıtım kurasını çok iyi çek vee MEYDAN KARAKOLUNA ÇEKERSİNDE ÇOK RAHAT EDERSİN meydan karakolu denize sıfır sahil cıvıl cıvıl :D ben hatayda tam 12 ay boyunda basmadık toprak parçası bırakmadım ve vatan için çatışmayada girdim ve 3 kelle aldık. ben 39 . mknz tug. iç güvenlik taburundaydım. şimdiden hayırlı teskereler.
saol murat kardes.................................yarın bu saatte yokum haaa ............aha ben gittim ....................hakkınızı helal edin tekrar.............YARADANA EMANETSİNİZ...........NİZİP SİZE EMANET EE BİZEDE SİZLERR İNSALLAH...............
Yolun açık olsun. Yükün ağır. Allah yardımcın olsun mechull...
Kardeşim Allah'a emanet ol kendine iyi bak:)
Asi nehrinin üzerinde doğal fön yapan kıslara selam sölee:):)
Ayrıca sizin karakol sabancı kız yurduna yakın :D:D
Asi nehrinin üzerinde doğal fön yapan kıslara selam sölee:):)
Ayrıca sizin karakol sabancı kız yurduna yakın :D:D
hayırlı olsun arkadaşım selametle git selametle gel..
tekrar bekleriz seni
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.