Değerli abilerim ve arkadaşlar gerçekten ciddi söylüyorum nizipin yetiştirmiş olduğu süper ...bir beyin her zaman babam bahseder oğlum orhan abin küçüklüğünden beri örnek bir insandır ** gerçekten orhan abimizi hepiniz tanıyormusunuz? inşallah kendisi görüşlerini sunacaktır ***Orhan çelik adlı abimiz küçüklüğünden beri abilerimin arkadaşıdır tabi işlerinin yoğunluğu bazen onu bizden uzaklaştırıyor orhan abimize saygılar sunar ellerinden öperim
Site ve Üyeler Hakkında
şşşşşşşşşşş sakin ol noluyorrrrrrrrrrrrrrrr :(
harikasın abdurrahman abi :D:D
Orhan çelik üyemiz
Görüntülenme: …
ben buradan tanıyorum pek bi diyalogumuz olmadı ama cok iyi birisine benziyor yardımsever biri :)
tabi onu görerek nasıl bir karekter olduğunuzu görürsünüz
Orhan Çelik hakkında yazı yazmaya gerek yok:)ben yazmıyorum:)
Şükrü orhan abin övülmekle öldürülmeyi eş deger gören biri anlatabildimi.selamlar
Orhan çok yorgun bırakın dinlensin biraz.
tabi çok yorgun dinlenmesi lazım
Orhan abiyi tanıyalım pek olmadı mütevazi bir insan.Sürekli iletişim içerisinde insanları dinlemeden yargılamayan yargısız infaz uygalamayan çok kibar insan.
Buradan Orhan abiye sevgilerimi yollar, ellerinden öperim...
Buradan Orhan abiye sevgilerimi yollar, ellerinden öperim...
1:secret iyi birisine benzior demiş sin benziyor fazla orada
2: ORHAN ABİM E KELİMELERDE ANLATMAK MÜMKÜN DEĞİL .....
2: ORHAN ABİM E KELİMELERDE ANLATMAK MÜMKÜN DEĞİL .....
dediklerinize göre çok iyi birisi galiba tanışmayı bende çok isterim
az önce öğretmenlik yapıyordum kendisine bir konuda:)
çok ii bir karekter onu tanımak bir başka
Sevgili kardeşim Şükrü,öncelikle beni çak mahcup ettiniz bunu belirteyim,ben nasıl biriyim bilmem ama Allah neyi lütfetmişse ben oyum,ama sizlere layık bir dost olmak zaten zor ama bu vakitten sonra dahada zor olacağı kanısındayım. İyimiyim kötümüyüm bilemem ama bildiğim bişey varki,sizleri gerçekten çok seviyorum. Zaman konusunda ise anlayış göstereceğinizden kuşkum yok,malum son günlerde yaşanan olaylar beni derinden üzdü,nerdeyse yüzüm gülmez oldu. Toparlanır toparlanmaz yine en hızlı şekilde aranızda olacağım söz veriyorum.
belki hacı abi bu şehrin orhanı ama bizim abimiz de gönüllerin orhanı :) onu tanımak oturup iki kelime etmek (pek vakti olmasa da) :) çok değerli bir işinizin olduğuna delalettir.
Seni tekrar görmek çok güzel.Selamlar
Fatih abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim canım abiiiiiiiiiiiiiiiim...!! Seni çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(
Canım kardeşim vallhi bende sizleri çokkkkkkkkkk özledim mayıs ayını dört gözle bekliyorum inşallahhhhhhhh.Rabbim san güç kuvvet versi işini iki cihandada kolaylaştırsın.Selamlar
Sevgili Şükrü kardeşim, Orhanı burada anlatmak yada yazmak biraz zor. Yani anlatmaya kelimeler yetmez. Eğerki onu tanımak istiyorsan bir hafta sonu geleneksel çiğ köfte gecemize katılırsınız orada kendisini görür onunla çok değil 5-10 dakika sohbet edecek olursanız bana hak vereceksiniz. Kendisinde benim görmüş olduğum özellikleri : Dost canlısı, espirili güler yüzlü, cana yakın hoş sohbet, devlet işlerinde elinden geldiğince işinizi görmeye çalışan yardımsever birisidir. Eğerki ben hafta sonunu bekleyemem diyorsan belediyeye gider onun bir çayını içersin o zaman bana diyeceksin ki abi Orhan abiyi az bile tarif etmişsin diyerek bana hak vereceksin. Selam ve sevgilerimle.... Nizibimizin sessiz sâlâ'sı. :D :D :D (vefat listesini hazırladığı için)
Orhan Çelik;181357 wrote:Fatih abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim canım abiiiiiiiiiiiiiiiim...!! Seni çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(
şşşşşşşşşşş sakin ol noluyorrrrrrrrrrrrrrrr :(
nizip27700;181370 wrote:Sevgili Şükrü kardeşim, Orhanı burada anlatmak yada yazmak biraz zor. Yani anlatmaya kelimeler yetmez. Eğerki onu tanımak istiyorsan bir hafta sonu geleneksel çiğ köfte gecemize katılırsınız orada kendisini görür onunla çok değil 5-10 dakika sohbet edecek olursanız bana hak vereceksiniz. Kendisinde benim görmüş olduğum özellikleri : Dost canlısı, espirili güler yüzlü, cana yakın hoş sohbet, devlet işlerinde elinden geldiğince işinizi görmeye çalışan yardımsever birisidir. Eğerki ben hafta sonunu bekleyemem diyorsan belediyeye gider onun bir çayını içersin o zaman bana diyeceksin ki abi Orhan abiyi az bile tarif etmişsin diyerek bana hak vereceksin. Selam ve sevgilerimle.... Nizibimizin sessiz sâlâ'sı. :D :D :D (vefat listesini hazırladığı için)
harikasın abdurrahman abi :D:D
Arkadaşlar orhan kardaşımın nefsini kabartmayın!!! :)
Orhan abi anlatılmaz Yaşanır :)
orhan mı? haa şu yakışıklı çocuk :)
ben onu çok seviyorum ama onun değeri ölçülemez
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.