Nizip ilcemizin trafik sorunu yillardir neden cozulemiyor acaba?
Ne yayalar ne de suruculer trafik kurallarina uyamiyorlar. Hem yayalar hem de suruculeri egitmek icin Emniyet mudurlugu ve gorsel medya kampanyalar duzenlemeli.
Ilcemizde 10 yasindaki cocuk bile motor kullanabiliyor. Bu da ilcemizdeki trafik sorununun baska bir boyutu ve de en onemli sorunu bence.
bence öncelikle öğrenci servislerinin şöförleri ne iyi bir ders verilmeli çünkü çok hızlı gidiyorlar şehir içinde bugün kırmızı ışlıkta durdum yanımda süratli bir şekilde geldi geçti içinde ki çocuklarada kötü örnek oluyorlar
Trafik kurallarına uymaları için herkesin başına devlet bir polis koyamaz .okullarda kurallara uymaları için her defasındai anlatılıyor. Televizyonlarda konu defalarca anlatılıyor.daha ne olsun ki........
ya ben yeni yeni basladım tam olmasada trafige cıkmaya kimse sinyal vermiyo artı motorlarda bi sagımdan bi solumdan geciyo zaten acemi sayılırım daha bide benim sürdügüm arabanın arkasaına yapıstıkca yapısıyolar ama neden böyle yapıyolar ya zaten cok yavas sürmüyorum burdan diyim bi daha bu kadar yaklasmayın lütfen rica ediyorum arada mesafe bırakılsın azıcık yahu :)
Daha ilçemiz insanlarından bazıları yeni yeni bayan sürücülere alışıyor Gizli bahçe kardeşim.Biraz sabır buda geçer elbette.:) Olaya farklı bir açıdan bakarsakta eğer,sana bu kadar yaklaşmaların sebebi, ilçemizde misafir olmandan dolayı olabilir.Sana kimse zarar vermesin diye yaklaşıyorlar vede koruyorladır.Ama sen bunun farkına varmıyorsun.Unutmaki İlçemiz insanları çok misafirperver ve hoşgörülüdürler.:)Buda olayın başka bir yönü:)
Mustafa KANAL;180944 wrote:Daha ilçemiz insanlarından bazıları yeni yeni bayan sürücülere alışıyor Gizli bahçe kardeşim.Biraz sabır buda geçer elbette.:) Olaya farklı bir açıdan bakarsakta eğer,sana bu kadar yaklaşmaların sebebi, ilçemizde misafir olmandan dolayı olabilir.Sana kimse zarar vermesin diye yaklaşıyorlar vede koruyorladır.Ama sen bunun farkına varmıyorsun.Unutmaki İlçemiz insanları çok misafirperver ve hoşgörülüdürler.:)Buda olayın başka bir yönü:)