Doğa derken akla gelen ilk şey nedir ? Doğa demek ,kuş demek çiçek demek, ballıbaba demek örümcek demektir peki doğa sevgisi ne kadar var bizde ...
Doğayı sevmek çok güzel bir davranıştır peki doğa kendi kendini yeniliyor diyoruz ya biz bu yenilemeleri yapabiliyormuyuz biz birer düşünce varlıklarıyız ama bu düşüncemizi gerektiği zaman boş şeylere harcamayı da ii biliriz..*ama bunu yapmamakta direnecez
****hele o nizip çöpünün döküldüğü yerin alt tarafında çektiğimiz güzelimsimsi fotoğraflar bizi doğayla kardeş etmişti tabi;biz yılmadan doğayla iç içe olmaya çalışacağız çünkü doğanın özlemini çok çektik doğayı da yanlız bırakmak olmaz***
Tabi bu fotoğrafları çeken çok önemli bir fotoğraf üstadı nizipin sevilen bir öğretmeni İBRAHİM ŞİMŞEK hocamızla birlikte çektik
***BAŞARIDA EMEK HARCAYIP ÇALIŞANINDIR***
Turizm ve Gezi Alanları
Zergil tepesinde doğa güzelliği ve resimler
Şükrü bu resimlerin yerine başka resimler koymamı istedi.
EEEEEEEE zergil olunca hal böyle oluyor.Selamlar
ne olmuş zergile abi
gerçekten çok süper çekmişiz fotoları
Şükrü sen zergillimisin?
abi ben zergili falan değilim sadece dedim zergil yolunda çektiğim fotoğraflar konuyu yanlış anlamayalım
Sanki yağlı boya tablo resimler.
Şükrü ben zergili degilim amma bu resimlerre şaştım biri zergil yolu amma digeri neresi?Selam
İbrahim hocam, fotoğraf konusunda Nizipde bir uzmandır. Ben bile birçok tekniği kendisinden ve Fatih izler doktorumdan öğrendim. fotoğrafa ayrı bir bakışı var. Yine çok değerli fotoğraflarını paylaşmasını bekliyorum.
Yok ya yanlış anlayacak bişey yok.Zergillesen köyde kahvaltı yapalım diyecektim:)şükrü çiftçi;180774 wrote:abi ben zergili falan değilim sadece dedim zergil yolunda çektiğim fotoğraflar konuyu yanlış anlamayalım
Yav sadece Akçekenliler hakkında mı fıkralar var Zergilliler hakkında da bazı fıkralar Nizip te anlatılır....
Bilenler yazarsa ama kimseyi incitmeden kızdırmadan. Mesela şu jip in arkasına keçi bağlama diye bir olaydan bahsedilir bir bilen anlatır yazarsa....
Bence o fıkaralara girmeyelim:)
Doğru o fıkralara girmeyelim "Enikçi" lik meselesi bu siteye yeter de artar bile sonra Adminimiz alınır :):):)mehmet karakaş;180830 wrote:Bence o fıkaralara girmeyelim:)
sağol rasim kardeş, hoşgörümüzün adı senin dediğin gibi olsun.
yok derseniz yaparızmehmet karakaş;180819 wrote:Yok ya yanlış anlayacak bişey yok.Zergillesen köyde kahvaltı yapalım diyecektim:)
adminim ibrahim hocamızı ibrahim şimşek gibileri zor bulunur bence
Yapalım:) zaten kahvaltı konusunuda sen açmışsın:) fazla kalabalık olmayız 10 en fazla 15 kişi birer sallama yesek tamam:)
abii tmm yapalım da kesin bir karar yok kimseden ses yok
Olur olur hepsi pusuda bekliyor:)Hangi köy ve ve tarihi belirle herkes yazar.
Hangi pazar hangi köyde buluşuyoruz kahvaltı için :)
şuanda yazılılar var ben gidecğimiz zaman mesajla iletirim arkadaşlar
Tamam şükrü
anlayışına dek teşekürler
Zergile ilk defa bir ayna gelmiş, adamın biri aynayı eline alıp bakmış ve aynada gördüğü kişiyi ölen kardeşine benzetmiş. Ah kardaşım seni bir kez daha görmek varmış diyerek almış aynayı eline eve gelmiş ve aynaya sarılarak uyumuş. Karısı eve gelmiş bakmış ki kocası bir şeye sarılarak uyuyor, almış aynayı eline bir bakmış bir kadın başlamış bağırmaya uy anam uy anam kocam beni aldatıyor hele bak bari güzel olsa çok çirkin garabet bir şeymiş diyerek doğruca kadının yanına gitmiş. Kadı efendi kadı efendi kocam beni aldatıyor hemde çok çirkin birisiyle ondan şikayetçiyim diyor, kadı eline alıyor aynayı bakıyor aynaya ulan diyor bu karıdan ziyade ***** benziyor diyor.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.