İlçe Tarım Müdürlüğümüz tarafından, İlçemizde bulunan kedi ve köpeklere, kuduz aşılamaları başlamış olup,hayvanlarına kuduz aşısı yaptırmak isteyenlerin, İlçe Tarım Müdürlüğümüzle temasa geçmeleri rica olunur.
Adres: Mezarlık civarı Eski özel idare binası Kat:1 Nizip Tlf:5171056-13
Mustafa KANAL;180025 wrote:Nizip genelinde bulunan, köylerde dahil. Sokak kedi ve köpeklerini yakalayıp bize getirisen olur elbette neden olmasın:D Ama yakalayıp getirisen.
Bu iş belediyenin işi değilmi ya, ben nasıl yakalarım iti köpeği, kedi desen tamam ama köpek işi zor, aslında bir belediye her getirilen kediye köpeğe para veriyordu, Nizip belediyesi de böyle bir şey yapsa sokakta bir tane kedi köpek kalmaz.
mavi_şahin;180103 wrote:müslüm aibi kedi desen olur demişsinde sen nasıl yakalıyon abi o kedileri yaw ben bir sefer denedim keşke denemez olsaydım cırmaladı :)
Müslüm abi şifreli konuşuyor anlasana, o iki ayaklı kedilerden bahsediyor
yaa nizipte belediye sokak köpeklerini vuruyordu silahla tabi o zamanlar akıl almayacak başı boş köpekler vardı halen öyle başı boş köpelerden varmı nizipte
bende bir veteriner olarak halkımızı bu konuda duyarlı olmaya çağırıyorum ve o yüzden haydi kedi ve köpekler aşıya diyorum bizde burada böyle bir uygulama yaptık ama biz özel olarak ücretli maalesef
m altay;181314 wrote:yaa nizipte belediye sokak köpeklerini vuruyordu silahla tabi o zamanlar akıl almayacak başı boş köpekler vardı halen öyle başı boş köpelerden varmı nizipte