Nizip.com
Üye ol
Okul Arkadaşların Burada

Adile Altınbaş İlköğretim Okuluna Anlamlı Ziyaret

Görüntülenme: …

Gökhan Dokuyucu Üye
Resim kaynağı

Nizip Adile Altınbaş İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından 20 mart 2009 Cuma günü Nizip Meslek Yüksek Okulu Kampus Alanına 600 fidan dikilerek kampus alanının yeşillenmesine katkıda bulunulmuştu. Adile Altınbaş İlköğretim Okulu Öğrencilerinin sergilediği bu örnek davranıştan dolayı bugün Nizip Meslek Yüksek Okulundan bir grup okulu ziyaret etti. Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yaşar Büyükoğlu ve beraberindekiler tarafından Adile Altınbaş İlköğretim Okulu Öğretmen ve Öğrencilerine birer hediye verildi. Adile Altınbaş İlköğretim Okulu Müdürü Adnan UZUNASLAN Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yaşar BÜYÜKOĞLU başta olmak üzere bu etkinliğe katılan Öğretmenlere ve Öğrencilerine teşekkür etti.

Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yaşar BÜYÜKOĞLU, “ Okulumuza ağaç dikmek isteyen tüm okullarımızı bekliyoruz eğer araçları yoksa biz araç tahsis etmeye hazırız.” Dedi.

Daha Fazla Fotoğraf İçin Tıklayın

mustafasahin Üye
çok güzel olmuşta hediyenizde güzelmiş kalem:)
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Yaşar hocamın gelmesi ile birlikte yüksek okulda gözle görülür değişiklikler oluşmaya başladı. Özellikle Nizip'le Yüksekokulun bütünleşmesi konusunda büyük çabalar görülüyor. Umarım Nizip'de kendisine uzatılan bu ele tepkisiz kalmaz ve el ele vererek geleceğimizi şekillendirirler.
Gökhan Dokuyucu Üye
Bu yapılan etkinliklerin Hepsi Yaşar Büyükoğlunun farkıyla oluyor.
Milli eğitimden Yöke geçtiğimde aklımda soru işaretleri vardı çünkü yökteki hocalar benim için çok farklıydı ama yaşar hocayı tanıyınca düşüncelerimde olumlu yönde bir değişim oldu. Yaşar hocadan öğreneceğim çok şey var.
Nizip için gerçekten çabalıyor Niziplileri gerçekten seviyor.
İnşallah abi dediğin gibi Niziplilerde kendilerine uzatılan bu ele sımsıkı sarılırlar.
şükrü çiftçi Üye
çok güzel çalışmalar yapan altınbaş okulun teşekür etmek boynumuzun borcu
m altay Üye
lazım lazım nizipede türkiyeyede böyle düşünceli atak yöneticiler ve egitimciler lazım

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim