Sayın Hacı Fevzi Akdoğan seçimi kesin kazandı . Bu açıklanma süresi boyunca biz nizip.com üyeleri olarak yeni dönemde belediyeden beklentilerimizi ve Nizip'e yönelik önerilerimizi paylaşabiliriz. Arkadaşlar lütfen bu konuyu seçim tartışmasına dönüştürmeyelim.
İlk olarak ben bir beklentimi paylaşayım. Nizip'e geldiğimde en çok eksikliğini hissettiğim yerlerden biri açık hava spor alanlarıdır. Akşam üzeri çıkıp da iki top çevirebileceğimiz, bir iki basket atacağımız spor sahamız yok malesef. Bu konuda çalışma yapılmasını rica ediyorum.
Arkadaşlar bu bölüme yazılan konular titzlikle okunup değerlendirmeye alınacaktır. Sevgili Fatih,spor tesisi kısmen bitmek üzere,bunuda unutmadan yazayım ,ayrıca geldiğin zaman beraber gideriz.
fıstık iş halına giden yol mezarlık ğın oldugu yol (çirkiş caddesi) yol yol değil bizim köyün yolu bundan çok güzel burada her taraf yama ve bazı kısımlarında çökmeler meydana gelmiş her sene çökme oluyor yamalanıroy o zaman da bir tafı çukur bir tarafı yüksek oluyor hiç güzel değil ayrıca o yol nizip e giriş olarak görülen bir yok hem otogara gidiyor
mavi_hilal;183908 wrote:kültürel etkinlikler... okullarda sosyal faaliyetler...
ekremciğim okullarda sosyal faliyeler demişsin bana bir örnek verebilirmisin onu okul yönetimi yapar beldiye ile bir alakası yok sanırım zaten sosyal faliyetlerde yapılıyor 30 mayısta okulla birlikte ürgüp e gidiyoz ya işte sosyal bir faliyet bunun belediye ile ilgisini anlayamadımn
İstasyon Mahallesi istasyon gar yanında boşluk yer var.Oraya semt sahası gibi çok amaçlıda olsa spor tesisi yapılması dileğimdir.Buraya yapılacak olan tesis bu çevreye yakın tüm mahallelere hizmet verecektir.Saygılarımla.
Orhan Çelik;184060 wrote:Arkadaşlar bu bölüme yazılan konular titzlikle okunup değerlendirmeye alınacaktır. Sevgili Fatih,spor tesisi kısmen bitmek üzere,bunuda unutmadan yazayım ,ayrıca geldiğin zaman beraber gideriz.
dedekılıç;184087 wrote:İstasyon Mahallesi istasyon gar yanında boşluk yer var.Oraya semt sahası gibi çok amaçlıda olsa spor tesisi yapılması dileğimdir.Buraya yapılacak olan tesis bu çevreye yakın tüm mahallelere hizmet verecektir.Saygılarımla.
sayın muhtarımızdan güzel bir teklif bence değerlendirilmeli...
antepteki gibi haftanın hergünü nizipin farklı yerlerinde semt pazarlarının kurulmasını teşvik edebilir sebze meyve giyim eşyaları yani pazarda satılabilecek türde herşeyin piyasaya çıktığı semt pazarları buna müsait olan yerler var sanırım geçmiş yıllarda özellikle ramazan aylarında atter ali meydanında yapılırdı bunlar
1-Kaldırım işgaline son verilmesi
2-Nizip giriş ve çıkışlarının ağaçlandırılması
3-Gençleri kahvanelerden uzaklaşmaları için spor alanlarının çogaltılması
4-Su fiyatlarının en asgari fiyata çekilmesi
5-Atık pil Toplama Merkezinin kurulması
6-Kasisleri gelişi güzel yapılmaması
7-Sanayi içinden gecen derenin ıslah edilmesi
.................................
bence öncelikli olarak bir kültür merkezi.konferansların olacağı,konserlerin,şiir dinletilerinin vb çok amaçlı bir kültür merkezi nizip için önceliktir bana göre.ve bu sözü zaten başkan verdi.o yüzden yapılacağından eminim.inşallah tez zamanda yapılır.
bir de nizip'in girişi çok tuhaf.yani nizip gibi güzel bir ilçeye pek yakışmıyor.bence bu konuda da çalışma yapılmalı.yani daha modern daha estetik duruş olmalı.içinden geçen vay be demeli
m altay;190081 wrote:antepteki gibi haftanın hergünü nizipin farklı yerlerinde semt pazarlarının kurulmasını teşvik edebilir sebze meyve giyim eşyaları yani pazarda satılabilecek türde herşeyin piyasaya çıktığı semt pazarları buna müsait olan yerler var sanırım geçmiş yıllarda özellikle ramazan aylarında atter ali meydanında yapılırdı bunlar
evet bir de pazar olayının nzipte hemen başlaması gerekiyor.umarım en kısa zamanda başlar.yetkililere duyurulur..
Vedatcım sen derdini Ahmet Fakıbaba'ya anlat güzelim. Senin ne işin var burda :)
Sevgili kardeşim şaka bir yana seni çok özledik valla ,Nizip'e geldiğinde muhakkak görüşelim,hem Hacı Mehmet abin hakkında yeni taptaze konular var,haberin olsun repertuvar baya genişledi. :)
Sevgili orhan ım gercekten muhtar kardeşiminde dedigi gibi gar a giderken geniş boş bir alan var ne park gibi ne yeşil alan gibi gittikçe tinercilere mekan olacak bu kısımda belediyemizin şehir planlamsında ne var bilmiyorum amma güzel bir düzenleme yapılması çok hoş bir hizmet olur diye düşünüyorum.Selamlar
ben şahsen yeni fiikirlerden ziyade seçim öncesi vaad edilen projelerin yapımına başlanılmasını yapılmasını istemekteyim... daha sonra yeni fikirlerde yapılabilir...
çok isabetli bir konu benimde bir önerim olcaktı özellikle orhan çelik kardeşim dikkate alırsa sevinirim ..mustafa kökmen bulvarı üzerinde umumi wc eksikligi çok ciddi bir sorun,göbek diye tabir edilen havuzun ordan petek evlere dogru uzanan yaz günleri yaya potansiyeli baya artan bu caddede gerçekten bir wc sorunu yaşanıyor ...orhan beyin bu konuyu degerlendirmesini umar başarılar dilerim
Aksaray da şahit olduğum bir olay akşamları şehrin göbeğindeki yol trafige kapatılıyor ve insanlar rahat rahat akşam yürüşleri yapıyorlar şehire ayrı bir hava katıyordu nizip de olurmu acaba tabiki benimki bir öneri