Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt: ''Elim Kaza Beni ve Üyelerimizi Büyük Bir Üzüntü İçinde Bıraktı''
Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt, Kahramanmaraş'ta meydana gelen elim kazanın kendisini ve üyelerini büyük bir üzüntü içinde bıraktığını bildirdi. Özyurt, yaptığı yazılı açıklamada, BBP Genel Başkanı Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun elim bir kaza sonucunda hayatını kaybetmesinin kendilerini üzdüğünü belirtti. Daima dürüstlüğü, kaliteli şahsiyeti ve ilkeli siyasetiyle, hayatı demokrasi mücadelesinde geçen Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, Türk milletine, BBP camiasına, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileyen Özyurt, elim kazanın kendisini ve üyelerini büyük bir üzüntü içinde bıraktığını kaydetti. Resim kaynağı
muhsin yazıcıoğlu'nun cenaze töreninde kocatepe camisi içinde protokol kabul bölümü ve cenaze arabasının defin yerine kadar götürülmesinde görev yaptım çok duygusal anlar yaşandı cenazenin her yerinde ve her anında cenaze arabası yakın karuma ve kortej önü açılımını yaparken baya zorlandık ve çok uzun mesafeyi yürüyerek yaptı ama herşeye rağmen değerdi allah rahmet eylesin merhumun mezarı ankarayı bilenler için hacettepe hastanesinin arkasında taceddin dergahı içinde
yapılan yorumlara ayrı ayrı tsk ederim davasını temsil etmek icin ugrasan bi alperen olarak tabii ....murat altay kardesim sana ayrıca tsk ederim son hizmetinde bulunmussun allah yar ve yardımcınız olsun ......
O bir Adamdı yani Ademdi Arapça yokluk sahibi demek gerçek bir insandı rabim onu Allah resulüne komşu etsin gençliginen ve gençligimden beri tanırım Yalan dolan iki yüzlülük bilmez dostlarını bir genel başkanlıga satmayacak kadar karekter sahibiydi, GERÇEKTEN ONUN OLMADIGI BİR DÜNYADA ÜŞÜYORUM.Selamlar
mechullll;180114 wrote:yapılan yorumlara ayrı ayrı tsk ederim davasını temsil etmek icin ugrasan bi alperen olarak tabii ....murat altay kardesim sana ayrıca tsk ederim son hizmetinde bulunmussun allah yar ve yardımcınız olsun ......
teşeküre hiç gerek yok o görev benim boynumun borcu gibi bişeydi severek yaptım ben oradaki görevimi allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah VE AYRICA ANKARADA'YA MEZARINI ZİYARET ETMEK İ,ÇİN GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR OLURSA SEVE SEVE EVİMDE BAŞIMIN ÜSTÜNDE YER EDECEK ŞEKİLDE AĞIRLAYA BİLİRİM VE AĞIRLAMAK İSTERİM
muhsun yazıcı ognunu yakın sayılcak kadar tanıyodum kendisi gibi insanlar turkiye cok az yetişiyor ama biz butur insanların oldukten sonra degeri anlasılır ama iş işten gecer neye yarar oldukten sonra kıymetini bilmeye calısmak