Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

En Komik Fıkra yarışması

Görüntülenme: …

demirci mındık Üye
Bizim Antepli Askere gider.Bulundugu bölükte herkes üniversite mezunu yabancı dil o biçim Bölük Komutanı gelir.Askerlere yeteneklerini sorar.Bir tanesi kalkar ben İngilizce,biri Fransızca,biri Almanca biliyorum derken bizim antepli hariç herkesin bir yabancı dili var.Komutan Antepliyi kaldırır oglum senin yeteneğin ne diye sorar. Antepli cin fikirle ben anteplice biliyorum komutanım der.Komutan kaşlarını çatar ulan benimle dalga mı geçiyorsun der.Antepli komutanım ben konuşayım anlarsanız bana istediğiniz cezayı verebilirsiniz der.Komutan konuş bakalım deyince antepli başlar
Komutanım Süllümü tagaya daya,tagadan gir,mehmilin gözünde sahomun cebinde cıgara tabakam var.Onu getir.Komutan şaşkın şaşkın bizim antepliye bakar.Ne diyorsun lan der.Komutanım Merdiveni pencereye yaslayın.Pencereden içeri girin Dolabın içinde Ceketim var sigara kutumu bana getir dedim.Anlamadınız demek ki anteplice var der ve dayaktan kurtulur. :)
demirci mındık Üye
bnımkıler cok komık olmaya bılır ama antepce :) :D
felsefefe Üye
Müşterinin parasını falcıya kaptırdı
Bir bankanın portföy danışmanı, erkek arkadaşına ''papaz büyüsü'' yapıldığını söyleyen falcı kadına müşterilerin parasını verdi.
İzmir'de evlilik hazırlığı yaparken kendisini terk eden erkek arkadaşıyla yeniden birlikte olmak isteyen bir bankanın portföy danışmanı, erkek arkadaşına ''papaz büyüsü'' yapıldığını söyleyen falcı kadına büyüyü bozması için müşterilerin hesabından 705 bin lira verdi.

Olayın ortaya çıkmasıyla falcı kadının ev, 2 otomobil ve kamyon aldığı eşi ve portföy danışmanı yakalandı. Falcı kadının arandığı bildirildi.

Bornova ilçesindeki banka şubesine başvuran bir müşteri, hesabındaki paranın haberi olmadan başka bir hesaba havale edildiğini fark ettiğini bildirdi.

Bunun üzerine banka müfettişlerinin banka şubesindeki hesaplarda yaptığı incelemede, 11 müşterinin hesabındaki toplam 705 bin liranın başka hesaplara havale edildiği belirlendi. Müşterilerin haberi olmadan yapılan havale işlemlerinin, banka şubesinde çalışan portföy danışmanı F.Ş. tarafından yapıldığı ortaya çıktı.
https://haber.mynet.com/detay/yasam/musterinin-parasini-falciya-kaptirdi/497549
müslüm akpek Üye
Osman bu fıkra mı? yoksa haber mi?
felsefefe Üye
müslüm akpek;225646 wrote:Osman bu fıkra mı? yoksa haber mi?
Fıkra gibi haber abi.
felsefefe Üye
Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde görevli mutemet, zimmetine para geçirdiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Düzce Jandarma Komutanlığı ekipleri, Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde görevli mutemet Ali E'nin hastanede çalışan memur, öğretim görevlileri ve sağlık çalışanlarının maaşlarından kesinti yaparak ayda yaklaşık 900 TL'yi zimmetine geçirdiği ihbarı üzerine takip başlattı.
Takibin ardından düzenlenen operasyonda, mutemet Ali E, banka hesaplarında bulunan, haksız kazanç olduğu belirtilen yaklaşık 150 bin TL ile gözaltına alındı. Operasyonda, bazı evraka el konuldu.
Zanlı, jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
AA
felsefefe Üye
Ne var adam bin lira binlira biriktirmiş.
:)
150 bin altı üstü.
felsefefe Üye
Çakma TEKEL fabrikasında sigara üretti

DHA 6 Mart 2010

Adana’da TEKEL’in hurda makinelerini satın alıp bunlarla kaçak sigara üreten bir kişi yakalandı.

Kaçakçılılara göz açtırmayan polis bunu da gördü. Adana’da Tekel'in hurdaya çıkardığı makineleri alarak çay imalathanesi ruhsatı aldığı depolarında kaçak yerli sigara ürettiği öne sürülen bir kişi yakalandı.

Bir istihbaratı değerlendiren Mali Büro ekipleri, Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde 3 depo kiralayıp, çay imalathanesi ruhsatı alan, ancak, kaçak sigara ürettiği öne sürülen Ahmet Aldemir'i (50) ve depoları takibe aldı. Depolarda, Tekel'in yerli sigara markalarının kaçak imal edildiğini saptayan polis, 4 ay süren takip sonunda, operasyon düzenledi. 'Duman' adıyla gerçekleştirilen operasyonda depo sahibi gözaltına alındı. Kaçak sigara fabrikası gibi kullanılan depolardaki 3 ton tütün, yerli sigara markalarına ait sigara ambalajları ve hazırlanmış sigaralara el konuldu.

Türkiye'de ilk kez kaçak sigara fabrikasının ortaya çıkarıldığı belirtilen operasyonda, sigara imalatında kullanılan makinelerin, Tekel'in arızalandığı için hurdaya çıkardığı makineler olduğu anlaşıldı. Bu makineleri satın alıp, kaçak fabrika kurduğu öne sürülen Aldemir, suçlamayı kabul etmeyip, depo olarak kullandığı işyerinde malzeme alım satımı yaptığını söyledi.
felsefefe Üye
Diyarbakır'da boşaltılan yerleşim yerlerinden biri olan Şaklat köyü sakinleri 'terörden doğan zararlarının karşılanması için avukat tuttular. Davayı kazanan avukat köylülere ödemeyi gerçek para yerine sahtesi ile yaptı.

Köylüler adına bankadan çektiği terör tazminatını sahte parayla değiştiren avukat 7.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 175 bin lira para cezası verilen avukat, cezanın infazı tamamlayınca kadar avukatlık da yapamayacak.
Filmlere konu olacak hadise Diyarbakır'da yaşandı. Güvenlik gerekçesiyle boşaltılan ilk yerleşim birimi Şaklat köyü sakinleri, 2004 yılında yürürlüğe giren 'Terör ve Terörle Mücadeleden Doğan Zararların Karşılanması Kanunu'ndan yararlanmak istedi. Terör nedeniyle uğradıkları zararlarının karşılanması için dava açan köylüler, avukat Mehmet Kaya'ya vekalet verdi.
Uzun uğraşlar sonucunda mahkemeden tazminat kararı çıktı. Ancak köylülerin sevinçleri kısa sürdü. Avukattan aldıkları parayı bankaya yatırmak isteyen vatandaşlar, acı bir sürprizle karşılaştı. Paranın sahte olduğunu öğrenen köylüler polise koştu. Yapılan soruşturma sonucunda, paranın Merkez Bankası Diyarbakır Şubesi'nden alındıktan sonra İstanbul'daki bir matbaada bastırılan sahtesiyle değiştirildiği ortaya çıktı. Bunun üzerine avukat Mehmet Kaya hakkında 'piyasaya sahte para sürmek' iddiasıyla dava açıldı. Diyarbakır 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen dava 4 yıl sonra karara bağlandı. Karar duruşmasına, nerede olduğu bilinmeyen sanık Mehmet Kaya katılmazken, avukatı Sinan Tanrıkulu hazır bulundu. Sanık avukatı, 'Merkez Bankası'ndan kesinlikle sahte para çıkmaz' kanaatinin doğru olmadığını savundu.
Mahkeme heyeti, 'bilerek sahte para nakletmek, muhafaza etmek ve tedavüle koymak' suçlarından sanık avukat Mehmet Kaya'yı 9 yıl hapis ve 210 bin 30 TL para cezasına çaptırdı. Mahkeme, 1/6 oranında indirim yaparak cezayı 7,5 yıl hapis ve 175 bin 20 TL'ye çevirdi. Ceza infazı tamamlayınca kadar sanığın avukatlık yapamamasına da karar verildi.
SAHTE PARALARI İMHA ETMEK İSTEMİŞ
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, şüpheli Mehmet Kaya'nın banka görevlilerinin 'hak sahiplerinin her biri için ayrı hesap açarak paralarının buraya aktarılması' teklifini reddettiğine yer verilmişti. Hak sahiplerinin bürosunda beklediklerini belirten sanığın, parayı aldıktan yaklaşık 6 saat sonra hak sahiplerine ödeme yaptığı vurgulandı. İddianameye göre, paranın sahte olduğunu anlayan köylüler yeniden avukata gitti. Bunun üzerine mağdurlarla birlikte bankaya giden avukata, görevliler, 'paranın sahte olduğunu polise bildirmemiz lazım.' dedi. Bunun üzerine avukat görevlilere, 'sahte paraları imha edin, gerçek parayı alıp gideyim' teklifinde bulundu. İddianamede, avukat Mehmet Kaya tarafından bankaya getirilen paraların 24 Mart 2007 tarihinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından bir çeteye yönelik yapılan operasyonda ele geçirilen sahte paralar ile aynı seri numaralarını taşıdığı kaydedildi.
(CİHAN)
Subutay Üye
Madem askeriz, asker fıkrası geçmeden olmaz.

İki asker nizamiye kulubesinde nöbet tutuyorlarmış. Biri mektup yazmaya başlamış. Bitirdikten sonra arkadaşına:

"-Devrem, ben bu mektubu adres yazmadan yollasam anama gider biliyon mu?" demiş. Arkadaşı:
"-Haddi leyn! Git işine!" demiş.
"-Var mısın iddiasına?"
"-Varım!"
"-Nesine?"
"-Yerine nöbet tutmasına."
"-Tamam."

O esnada da kapıdan bir çoban geçiyormuş önünde sürüsüyle. Mektubu yazan asker camdan uzanmış ve elini de o "malum" hareketi yaparak mektubun altına gizleyerek çobana seslenmiş:
"-Çoban! Çoban! Bu mektubu adres yazmadan yollasam kime gider?" Çoban:
"-ANANA GİDER ANANA!"

:)
felsefefe Üye
Mynet haber bugün 9,858,098 kişi, bu haber 2,289 kişi tarafından okundu.
[URL="javascript:changeFontSize(-2);"]

[/URL]
En Komik Fıkra yarışması

Fırıncının dalgınlığı pahalıya mal oldu

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bir fırıncının yaptığı akıllara durgunluk verdi.

Güncelleme:20 Mayıs 2010 11:53ŞANLIURFA (İHA) - Fırıncı, müşteriye ait olan poşette bulunan 27 bin 500 TL'yi dalgınlığı sonucu fırına atarak yaktı. Paraların bir bölümü kurtarıldı, bir bölümü kısmen yandı.
Edinilen bilgiye göre, Ceylanpınar ilçesinde dün akşam saatlerinde ekmek almak için fırına giden Ramazan Ş., elinde bulunan para poşetini fırının içerisinde bulunan tezgahın üzerine bırakarak ekmeğini almaya çalıştı. Bu esnada tezgah üzerinde bulunan poşeti işe yaramaz ekmek fişi zannederek fırına atan fırıncı, poşetin içerisindeki paraları kurtarmaya çalışırken paraların bir kısmı kül oldu. Akşam saatlerinde gün boyu toplanan fişlerin fırına atarak imha ettiklerini dile getiren fırın çalışanı Mehmet E., "Akşam saatlerinde fırının ocağında ekmek çıkarmaya çalışırken ocağın yakınlarında siyah bir poşet gördüm. Poşetin muhtemelen müşterilerin gün boyu fırına getirdikleri fişlerin imha edilmesi gereken fişler olduğunu düşünerek, fırının ocağına attığım esnada poşette para olduğunu fark ettim ve daha sonra kurtarmaya çalıştım. Maalesef paraların bir kısmı kül olmuştu. Müşteriden öğrendiğim kadarıyla poşette toplam 27 bin 500 TL varmış. Paraların 8 bin TL.sini zarar görmeden kurtardık. Paraların 19 bin TL'si kısmen zarar görürken, 500 TL para ise tamamen yandı. Olaydan ötürü çok üzgünüm" dedi.
Bu arada, paranın sahibi Mehmet E. ise konudan duyduğu üzüntüyü dile getirerek konuşmak istemediğini söyledi.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim