Sıtemızde bır kac gun ıcerısınde yasanan sıkayet ve sıkıntılar ıcın herkesın sadece bu dertlerını anlatabılıceklerı sıkayetlerımız yada karakol dıye de adlandırabılecegımız sabıt bır konu acmamız uygun olmaz mı ?? Sıkayette ve sorunları olan uyelerımız yenı konu acmak yerıne bu sabıt konu adı altında ıstedıklerını dıle getırse ve burda sorularının cevaplarını bızzat yetkılı kısılerden cevaplarını alırsa daha ıyı sonuclara varmıs olmazmıyız? Benden bır dusunce sız uyelerımız ve yetkılı kısıler yorumlarınızı ve dusuncelerınızı beklıyorum...
Site ve Üyeler Hakkında
çok iyi olur...
tabıkı mahmut abı sonucta hersey nızıp ıcın.... Sadece konulara mesaj yazmakla olmaz :)
sızlerınde bu konuyu destekledıgınızı cok sevındım ıns olumlu sonuclar alırız ılgılendıgınız ıcın tskler...
tekrar ayırmak mümkün, bölüm sorumlusuna söyleyin ayırsın
benzer konuları birleştirip site ve üyeler hakkında kategorisine atılabilir. Ayrı bir başlık yerine öncekilerde birleştirilebilir.
ayırca bildiri mekanizamasıda sitede mevcut, her mesajın solundaki avatarın altında kırmızı ünlem işareti ile bir mesajı ihbar edebiliyorsunuz
tesekkürler aynı gün içerisinde yetkili bi arkadas yardımcı oldu ve konular ayrıldı :)
şikayetlerimiz için öneri !!!
Görüntülenme: …
bence güzel düsünmüssün hayal ozaman ilk ben baslayayım benim actıgım konuyla mahsuninin actıgı konu arasında uzaktan yakından alaka yokken ikimizin konusu birlestirilmiş bu konu birlestirmede yetkili arkadaslardan biraz daha hassasiyet bekliyorum neden bu sekilde bir birlestirmeye gidildi onuda cözemedim gercekten ilginç...
Eger yetkılı uyelerımızde kabul ederse yenı bır konu ve baslık adı altında konuyu baslatabılırız..
нαуαℓ;178657 wrote:Eger yetkılı uyelerımızde kabul ederse yenı bır konu ve baslık adı altında konuyu baslatabılırız..
çok iyi olur...
Aynı türe ait konuları bir yere taşıyın.
Çünkü secretin bize sunduğu bilgiler aslında güzel
ancak tek tek açılınca kayboluyor
ama bir başlık altında olunca
her zaman okunur olur.
Bu bilgiler haber türü değil.
yani yeni sitemize gelen herkes kolayca
hepsini bir yerde bulabilir.
Ama tek tek her yerde bir başıl olursa kaybolur.
Yeni araştırmalarını aynı başlık altında bekliyoruz.
Çünkü secretin bize sunduğu bilgiler aslında güzel
ancak tek tek açılınca kayboluyor
ama bir başlık altında olunca
her zaman okunur olur.
Bu bilgiler haber türü değil.
yani yeni sitemize gelen herkes kolayca
hepsini bir yerde bulabilir.
Ama tek tek her yerde bir başıl olursa kaybolur.
Yeni araştırmalarını aynı başlık altında bekliyoruz.
........ tamam :)
Osman abı ben bu konuyu sadece secret ıcın acmadım genel olarak sorunları gordum ve boyle bır cozum bulmayı ongordum ama gerek yok dıyorsanız saygı duyarım...
cok guzel düşünmüşsünüz hayal ellerine saglık, bazen bazı konulara yorum yazdıgımda yeni üye ve denetimde olabilirsiniz diyo acaba bunun sebemi ne anlamış degilim bunun icin yetkili arkaşalardan bir cevap alabilirsem sevinirim, ve profilimdeki resmimi degiştirmek icinde böyle bir yetkiye sahip degilsiniz diyo kendi adıma sadece bunlardan şikayetciyim acaba bir yetkide biz alabilirmiyiz site yetkililerinden bize bir görev düşerse sevinirim saygılarımla
Rıca ederım zıya bey de ne admın den nede dıger yetkılılerden ses cıkmadı tamam denırse o zaman konu baslıgını degıstırıp soru ve cevaplara baslayabılırız bekleyelım bakalım sızın gıbı onlarında hosuna gıdıcekmı bu dusunce :(
Şikayet kutusu gibi, iyi olur aslında,bencede uygun.
aynen abi bencede uygun :)
Peri kızı çok güzel bir konuya parmak basmışsın, bundan da anlaşılıyorki sadece konulara cevap yazmakla yetinmeyip sitenin içeriği ile de ilgileniyorsun, tebrikler.
Konuyu yönetime taşıyımayı düşübdüm çok çok güezel olur degerli katkılarınızdan dolayı çok teşekkürler.
menes;178790 wrote:peri kızı çok güzel bir konuya parmak basmışsın, bundan da anlaşılıyorki sadece konulara cevap yazmakla yetinmeyip sitenin içeriği ile de ilgileniyorsun, tebrikler.
tabıkı mahmut abı sonucta hersey nızıp ıcın.... Sadece konulara mesaj yazmakla olmaz :)
fsoyarik;178870 wrote:konuyu yönetime taşıyımayı düşübdüm çok çok güezel olur degerli katkılarınızdan dolayı çok teşekkürler.
sızlerınde bu konuyu destekledıgınızı cok sevındım ıns olumlu sonuclar alırız ılgılendıgınız ıcın tskler...
secretgarden;178656 wrote:bence güzel düsünmüssün hayal ozaman ilk ben baslayayım benim actıgım konuyla mahsuninin actıgı konu arasında uzaktan yakından alaka yokken ikimizin konusu birlestirilmiş bu konu birlestirmede yetkili arkadaslardan biraz daha hassasiyet bekliyorum neden bu sekilde bir birlestirmeye gidildi onuda cözemedim gercekten ilginç...
tekrar ayırmak mümkün, bölüm sorumlusuna söyleyin ayırsın
нαуαℓ;178650 wrote:Sıtemızde bır kac gun ıcerısınde yasanan sıkayet ve sıkıntılar ıcın herkesın sadece bu dertlerını anlatabılıceklerı sıkayetlerımız yada karakol dıye de adlandırabılecegımız sabıt bır konu acmamız uygun olmaz mı ?? Sıkayette ve sorunları olan uyelerımız yenı konu acmak yerıne bu sabıt konu adı altında ıstedıklerını dıle getırse ve burda sorularının cevaplarını bızzat yetkılı kısılerden cevaplarını alırsa daha ıyı sonuclara varmıs olmazmıyız? Benden bır dusunce sız uyelerımız ve yetkılı kısıler yorumlarınızı ve dusuncelerınızı beklıyorum...