Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

30 Mart 2009 Pazartesi Okullar Tatil

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

29 Mart 2009 Pazar günü Ülke Genelinde yapılacak olan “Mahalli İdareler Seçimi” için oy kullanımı Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okul ve kurumlarda yapılacak. Bu konuda bir açıklama yapan Nizip Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Kılıçparlar, söz konusu seçimler nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı personelinin seçim sandıklarında görevlendirildiğini ve açılan sandıklarda oy sayımının geç saatlere kadar sürdüğünü söyledi. Kılıçparlar, bu nedenle okullar temizlenerek eğitim ve öğretime hazır hale getirilmesi amacıyla örgün ve yaygın eğitim kurumlarında 30 Mart 2009 pazartesi günü bir gün süre ile eğitim-öğretime ara verildiğini ifade etti.

Devamı İçin Tıklayınız...
m altay Üye
aslında tatil olmaması lazım seçimde görevli olmak mecburi olmayanların dışında gönüllülük esasına dayalı bu yüzden bir günsonrada çalışabilir gönülülük olmasa dahi parasıyla yapıyo işi alan memnun satan memnun ama vatandaş memnun olurmu bilmem canları sıkıldıkca okullar tatil ediliyor sanki çok iş yapıyorlarmış gibi ben seçimde mecburi görevliyim am birgünsonrada yine mecburen çalişacam bunu kim açıklayacak

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim