Nizip.com
Üye ol
Site ve Üyeler Hakkında

Sevgili site üyeleri kardeşlerime

Görüntülenme: …

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

fsoyarik Üye
Dostlar yaklaşık iki aydır sitede gergin bir ortam var buna baglı seçim çalışmaları sebebi ile genel bir sıkıntı var.
Genel ve asıl amacı Nizipli hemşerilerimize nizibimizin genel kültürü , tarihi zenginlikleri ve gurbetteki kardeşlerimize gönül gönüle bir kapı komşumuz kadar site sayesinde beraber olmak ammacı ile tanışıp kaynaşmak oln felsefemiz malesef son iki aydır gördügümüz bazı durumlar sitemizi özellikle yönetim kadromuzu başta ben olmak üzere çok daraltmakta bizlerde büyük bir sabır ile konuyu takip etmeye itmektedir.
Bazı özel yazılar yazılarak alenen teşhir edilerek bizim ahlak ve gelenek ve göreneklerimize çok ters gelen bir şekilde fütürsuzca konu açılmakta evlatlarımızın bile tepkisini çeken bir ortam oluşmaktadır.
Tartışmay konu olan ve SİTEMİZİN ANA MUHALEFET BAŞKANI MÜSLÜM BABA ile tarışmaya konu olan mevzu ve yapılan yanlışlıkları dile getirdik tepkisinin bu konuya olmamasını izah ettik oda bizi nazik ve kibar şekilde dinleyip kabul ettiler.Zira bu site ciddi bir platform
Ben yazıyı kilitledim müslüm beyede anlatım biz nazik insanlarız konuyu silmedim açmasına saygı duydugumuzu ancak kilitleyerk açılmaması lazım bir konu açtıgı için ikaz etmeye çalıştıgımızı ifade ettigimizi buda yöntici olarak en dogal hakkımız oldugunu dile getirerek şunu ifade etmeye çalıştık
MADEM BU SİTEYE GİRERKEN ŞARTLARI OKUYUP KABUL ETTİYSE BİZE BUNUN NİYE SİLİNDİGİ VEYA KİLİTLENDİGİNİ SORMAYA HAKKI OLMADIGINI degil KÜFREDER VEYA HESAP SORAR GİBİ HAKKI OLMDIGINI DÜŞÜNÜGÜMÜZÜ İFADE ETTİK ve ayrıca;
Her başı agrıyan her dişi agrıyan her kuşu agrıyan önüne geldigi gibi konu açarsa bu işin sonu gelmez ve ayrıca küfreder gibi hesap sorarsa bizlerde bu insanların konusunuda üyeliklerini askıya alma hakkımız oldugunu bildirmek isteriz.
Zizra kimseye zorla gir üye ol gibi bizim bir anlayışımız yok
BİZİM ASIL AMACIMIZ SİZLERDEN VEYA BAŞKA KARDEŞİMİZDEN BİR KELİME VEYA BİR NİZİP KÜLTÜRÜ ÖGRENMEK AMMA BU KONULAR SİZDE TAKDİR EDERSİNİZKİ BAŞKA AMAÇLAR İÇİN YAZILMAKTA
Bu sitede her yazı silinmenin bir YÖNETİCİ İÇİN hak olmadıgı idda edilirse BU SİTENİNDE ÜZERİNDEN ULAŞAMDIGI BİR İNSANA MESAJ YOLLADIGI BİR KARALA BOZ TAHTASI olmadıgı hele hele her açılan konunun denetimden geçmeden yayılanamayacagınında bir hak olmadıgının bilinmesini isteriz
MÜSLÜM BEYE BEN UZUN UZUN ANLATTIM ODA TEPKİSİNİN BAŞKA OLDUGUNU BEYAN ETTİLER KONUYU ASLINDA BU ŞEKİL AÇMASININ DOGRU OLMAYACAGINI BİR USULET DAİRESİNDE OLDUGUNU SÖYLEDİK BİZİ ANLAYIŞLA KARŞILADILAR BİZDE ONUN BAZI DÜŞÜNCELERİNİN DOGRU OLDUGUNU ANLAYIŞLA KARŞILADIK

Bu olay zandederim güzelliklere yelken açan bir rüzgar olur
Sitemizde yaralı güzel şeyler yazarız
Kültürel zenginligm, önpalnda işlenir
Kopyala yapıştır bilimsel amaçlı olur
Yönetim kademesine küfreder gibi hesap sorulmayacagı bilinmiş olur biz her zaman üyelerimize saygılıyız ancak sitemize yönetim kademesine ve lavubali ve futursuz yazılara musahamayı sınırlı tutmak kaydıyla Saygılarla
m_s_bakırcı Üye
Güzel bir konuya değinilmiş. tşkler abicim.
NİZİP.COM NİZİPLİLERİNDİR.
Kasım Böler Üye
Yönetim dediğimiz kademe tabiri caizse gökten zembile inmedi, üyeler arasından zaman içerisinde gerek yaptıkları katkılarla gerek istikrarlı takiple gerekse uslüpları ile kendilerini ispat eden üyelerimizden oluşmuştur, ilk önceleri bölüm sorumlusu olarak daha sonra yönetim de yer almışlardır hepsinin de ayrı ayrı çok büyük katkıları olmuştur, şu anda ortalama günlük tekil 15000-20000 tıklamanın olduğu bu site bir süreçten sonra bu noktaya ulaşmıştır.

Bu zaman içerisinde tüm üyelerimizin olduğu gibi yönetim kademesindeki üyelerimizin katkıları küçümsenmeyecek kadar çoktur, ayrıca yönetim kademesinde gerekli şekilde kan değişimi olmakta birlikte çeşitli fikirdeki üyelerden oluşmasına da azami gayret gösterilmektedir.

Bilindiği gibi nizip.com sosyal içerikli bir internet sitesidir ancak burada esas olan amaç Nizip'in geçmişten günümüze, günümüzden de geleceğe taşınacak kendi öz değerlerini kayıt altına alınarak yaşatılmasına katkıda bulunmaktır.

Zaman zaman farklı ortamlarla amaç dışında gündem oluşmasına rağmen bunu da yine Nizipin renklerinden güzelliklerinden biri olarak kabul ederek uygun çerçeveler dahilinde işlemişizdir.

Bu konunun açılmasına sebep olan diğer konuları en ince detayı ile inceleyip esas vurgulanmak istenen ve bu kadar ısrarlı olmanın sebebini bulmak istedim; çünkü yönetim kademesindeki üyelerimize yakışık olmayan şekillerde ifadeler kullanılmıştı şunu unutmamak gerekir ki yazdığımız yazıları sadece konunun yazarları değil tüm dünyadan az yada çok insanlar siteye girerek ister istemez okuyorlar dolayısıyla burada kullanılan her kelime Nizip.com aracılığı ile Nizip'i yansıtır hale gelmiştir.

O halde burada burada yazılan her kelime bu pozisyonda iken bizde yazdıklarımıza azami ölçüde dikkat etmek zorundayız, siz ailenizdeki her tartışmayı dışarı yansıtmadığınız gibi nizip.com'da ister haklı ister haksız olarak bir tartışma yada haksızlığa uğradığınız zannı ile yazıya döktüğünüz cümlelerinize dikkat etmeli mümkün olduğu kadar açık mesaj yoluyla yazışarak değilde ilgili kişilere (mesela admin) özel mesaj yoluyla bildirmeniz gerekir yakışık olanı budur ancak bu konuda da bir zorunluluk yoktur herkes kendi tabiatı itibarıyla seçim yapmakta serbesttir.

Aslında tüm bunları hepimiz biliyoruz, biliyoruzda neden ısrarla böyle yapıyoruz esas mesele bu...

Bu konu ile ilgili olarak ta yönetimde yer alan arkdaşlarımızı ısrarla sorgulayan yaşları itibarıyla sizlere saygıda kusur etmemeye çalışan genç kardeşlerimizi sözüm ona esas duruşa çekmeye çalışan üyemiz/üyelerimiz kendilerini iyice sorgulasınlar,

Bu çatı altında buluşan ve burayı sahiplenen herkes, gerek Nizipliler gerekse kendini Nizipli gibi hisseden Türkiyeli'ler, elbetteki bu siteye giriş yaparken bir takım kuralları kabul ederek üye oluyorlar değil mi yani paranızla alışveriş yapmaya gittiğiniz bir alışveriş merkezinin bile bazı kuralları var bu kuralları hiçe sayamadığınız gibi NİZİP.COM'un kurallarınıda hiçe sayamazsınız, her sitenin kendine göre kuralları vardır genelleme yaparak bir başka siteyle burayı kıyaslamayın belki okumadınız ama bu siteye üye olurken kuralları okuduğunuzu kabul ederek üye oluyorsunuz...

Üstelik biz başka siteler gibi değil hemen hemen tüm aktif üyelerle her şekilde hatta birebir görüşme dahil olmak iletişim kurabilmekteyiz ve aynı zamanda bir samimi hava içerisindeyiz, hal böyle iken böyle bir davranış şeklinin ne kadar şık ve yerinde olduğunu tekrar sorgulayınız.

Net bir şekilde belirtmek gerekirse, gerek moderatör (bölüm sorumlusu) arkadaşlarımızın gerekse yönetimdeki abi ve kardeşlerimizin hataları olabilir ancak hata arayan biri gibi yüklenmediğiniz takdirde sorun her ne ise çözümlenir diğer türlü çözümlemeye kalktığımız zaman bir araya gelebilmek için verdiğimiz emeklerimiz heba olur, bununla birlikte gerek sorumlu arkadaşlarımızın gerekse yönetimde yer alan arkadaşlarımızın hepsi bu siteyi amacına uygun şekilde ilerleyebilmesi için çalışmaktadırlar aynı zamanda bu birliktelik bir çelik misali güçlü olmakla birlikte taşbaş dağındaki pınardan içtiğiniz bir tas su kadarda tatlı ve mülayimdir.

Yazı aslında daha çok uzar ama gereği yok, böyle uzun bir yazıyı okuyarak zaman ayırdığınız içinde sizlere teşekkür ederim.
ibrahim Üye
Kasım abiye ve Fatih abiye değerli açıklamalarından dolayı teşekkür ederiz..
mehmet karakaş Üye
Eline sağlık abi.Her şeyi çok güzel açıklamışsın.
Mustafa KANAL Üye
Fatih abi; Öncelikle, özverili çalışmaların ve uzlaştırıcı yapından dolayı size şahsım adına teşekkür ederim.
Seçim dolayısıyla ipler son günlerde kırılma noktasına geldi.Ama uzlaştırıcı vede bağlayıcı özellikleri bulunan, site üyeleri sayesinde, bir nebzede olsa olaylar toparlandı gibi gözüküyor.İşallah her şey daha da güzel olacak.
müslüm akpek Üye
Fatihin yazısı balans ayarı yaptı, katılmamak elde değil, Fatihle telefonda yarım saat konuştuk hatta evinede o yüzden geç kaldı, kendiside aileside hakkını helal etsin.

nizip.com 20 bin tıklamaya ulaşmış bir kültür sitesi, bu site dünyanın her yerinden izlenmektedir,sitenin arşivleri belkide şu ana kadar kimsenin başaramadığı kadar zenginleşmiştir, artık devletin resmi organları bile Niziple ilgili bir şey olduğunda sitemizden araştırmaktadırlar.

nizip.com un bu hale gelmesi tabiki kolay olmamıştır, bu konuda emeği geçen şu anki çekirdek kadroya teşekkür etmeden geçemeyeceğim.

Bu tür siteleri yönetmek seviyesini ve vizyonunu korumak gerçekten zor iş, yönetim kadrosu oluşturulurken ve onlara verilecek olan yetkiler dağıtılırken çok dikkat etmek gerekmektedir, genelde bu yöneticilerin tarafsız davranabilenler arasından seçilmesi en doğru olanıdır.

Sayısı 15 kişi olan bu yönetici kadrosununda içinde bir çekirdek kadro var ve sanırım bu kadro asla değişmiyor, diğer idareciler ise daha sonra bu çekirdek kadro tarafından atanmışlar, işte sorun burada başlıyor, bu sonradan atanmış kardeşlerimizin yaşları genç, çok çabuk etkileniyorlar, hemen aşırı tepki gösteriyorlar, mesajları silip , konuları kapatıyorlar.

Bazen neden olduğunu anlamadığımız bir şekilde sebepsiz açıklamasız mesajlar siliniyor, sorduğunuzda da aldığınız cevap biz ister sileriz ister silmeyiz kimseyede hesap vermeyiz, böyle bir anlayışla site yönetilmez, en azından kişiye özel mesajla bilgi verilebilir, bu yapıldıktan sonra inanın hiç bir sorun kalmaz.

Kendisini sürekli Nizip'in kültür sitesi olarak tanıtan nizip.com'un tek ilkesi olmalıdır, TARAFSIZLIK, bu siyasi olsun etnik kökende olsun, dini açıdan olsun, her konuda olmalıdır, nizipte çok güzel bir mozayik var, aynı zenginliğin nizip.com da da olması gerekir, tarafsızlık konusunu daha önce çok tartıştığımız için uzatmayacağım.

Busenaz meselesine bakış açım ,sadece sitedeki bayan üyelerin sayısının artması yönündedir.
mehmet karakaş Üye
Müslüm Akpek,Sitenin kurucusu Adminmiz 10 yıldır bu siteyi yönetiyor.Sizin belirttiğiniz konularda sizden çok bilgisi vardır.Yani akıl almaya ihtiyacı yok.

Site yöneticilerini tarafsız olmasından bahsetmişsiniz gene, bırakın artık bunları.

Sonradan atanan genç kardeşinizde benim,dün yaşananlardan sonra kimin daha olgun olduğu ortada.Bu zamana kadar size yaşınız itibarıyla saygı duyuyordum Mehmet Aslan konusunda bu saygıyı sarsmıştınız,bu olaydan sonrada kaybettiniz.
ibrahim Üye
mehmet sen bize lazımsın sinirlenme :)
Subutay Üye
Fatih ve Kasım Abilerime yaptıları açıklamalardan ötürü teşekkür ederim. Sitemizde sular seçim sonrasındaki bir hafta boyunca bulanık akacak gibi. Yönetim ve üyelerimizin el ele vermesiyle düze çıkacağız inşallah.
berfinim84 Üye
herkese tesekkür ediyorum cok güzel anlatilmis...
felsefefe Üye
Müslüm Abi bizi değiştirmeye çalışıyor. :):):):)
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
müslüm akpek;178219 wrote:Fatihin yazısı balans ayarı yaptı, katılmamak elde değil,

Bazen neden olduğunu anlamadığımız bir şekilde sebepsiz açıklamasız mesajlar siliniyor, sorduğunuzda da aldığınız cevap biz ister sileriz ister silmeyiz kimseyede hesap vermeyiz, böyle bir anlayışla site yönetilmez, en azından kişiye özel mesajla bilgi verilebilir, bu yapıldıktan sonra inanın hiç bir sorun kalmaz.
Biz sileriz anlayışında kimse olamaz, eğer böyle bir uygulama ile karşılaşıyorsanız gerçekten üzülürüm. Çünkü yönetim kademesindeki arkadaşlar gerçekten özverili çalışıyorlar ve tarafsız davranıyorlar. Aksi uygulamalardan haberimiz olursa iyi olur.
nizipli_mehmet Üye
fatih abi ve kasım gerçekten yazılarınız çok güzel saygılar sunuyorum...

şu son 1 aydır açılan konular ya siyasetle ya da kişinin özel hayatıyla ilgili ya tmm sonuçta yazabilirsinizde yok ayağım ağrıyor yok soba yanmıyor yok bilmem ne ya bunları buraya konu dşye açıyorlar ardında bi şey yazınca tersliyorlar. tmm buradaki insanları belki yakın görüp yazıyorsunuz ama bizene sizin hastalığından kedinizden falan onlar hayatınız ama gerçekten çoğumuzu ilgilendirmiyor...

Bazı abilerimiz bana göre sinirlenmekte çok haklılar yani hepimiz bi şeyler yapıyorsak ben şahsım mutlaka birine söyleyip onun onayını alıp yapıyorum ybir şey ekleyeceksek bile birine kesinlikle söyluyorum mesaj silerken veya editlerkende bu geçerli belki benim haddime düşmez ama syn. müslüm akpek çoğu kişiyi önce gerginleştiriyo sonrada açılan diğer konuda millet birbirine patlıyo umarım yakında düzelir ve eski haline döner site...
şükrü çiftçi Üye
yok arkadaşlar forum ii gerçekten fazla tedirgin olmayalım ayrıca paylaşım için çok saolun
müslüm akpek Üye
admin;178391 wrote:biz sileriz anlayışında kimse olamaz, eğer böyle bir uygulama ile karşılaşıyorsanız gerçekten üzülürüm. çünkü yönetim kademesindeki arkadaşlar gerçekten özverili çalışıyorlar ve tarafsız davranıyorlar. Aksi uygulamalardan haberimiz olursa iyi olur.
köylerimiz hakettiği yollara kavuştu konusuna yazdığım mesaj sebepsiz yere silindi, açıklama falan da yok, bu en son örneği.
fsoyarik Üye
Gülşahça arkadaşım özelden yazdınız sizle alakalı olmadıgını yazdık hala ne demek istediginizi ben anlamadım.
Konuyu sabitledik anlamak isteyenler ne demek istedigimi gayet iyi anladılar kasım bey kardeşimizde çok güzel ifade etmişler ,

SAYGI DEGER ARKADŞLAR BEN İNSANLARI ANLAMAKTA ARTIK ZORLANMAYA BAŞLADIM BİR YERDE BİR HUSUS DİLE GETİRİLİRSE VARSA BİR KUSURUM BEN KENDİ ADIMA DİYORUM ÖZÜR DİLER HUZUR VE SAMİMİYETLE DEVAM EDERİM YOK O HAL BENDE YOKSA KONUNUN İÇİNE GİRMEME SEBEP YOK
KONUYU BURDA SABİTLİYOPRUZ LÜTFEN KİMSE YAZI YAZMASIN ARTIK.SELAMLAR
m altay Üye
ikigün siteye girmedik herkes birbirini yemiş bitirmiş kara kedimi girdi aranıza herkes bir şeyler yazmış ama tam olarak kim halı sorun kimden kaynaklanıyor onuda bulamadım yapmayın abiler arkadaşlar şu fani dünyada ve sanal ortamda birbirimizi kırmayalım nizip alan olarak küçük yarın biryerlerde karşılaşırız yüz yüze bakacağız herkese saygılar
fsoyarik Üye
konuyu sabitledik lütfen yeni mesaj yazıp yeni tertışmalar açılmasın:herkese selamlar

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

WhatsApp iletişim