ibrahim;178224 wrote:olay tatlıya bağlandı gibi ama halen müslüm akpek " mesajları acımasızca siliniyor sebepte gösterilmiyor, sorduğundada aldığın cevap ben ister silerim ister silmem, yönetici sildiyse bunu sorgulayamazsın " gibi bir anlayış içinde... site yönetiminde olan hangi kişi böyle bir ithamda bulunmuş çok merak ediyorum sayın akpek açıklarsa sevinirim...
Müslüm abi son 1 aydır hep site yönetimini suçluyorsunuz. Genelde de açtıgınız ve yazdıgınız konuların hemen hemen hepsi tartışma, gerginlik ve polemik üzerine devam ediyor. Kusura bakmayın ama uzlaştırıcı ve ılımlı bir yazınızı görmedim. Ebedi muhalefet gibi tam bir gerilim politikası devam ettiriyorsunuz. Bu size ve siteye ne kazandıracak acaba muhasebesini yaptınız mı? Eğer yapmış ve bu çizgiyi seçmiş iseniz o daha vahim!
yahu el insaf. gün içerisinde en az 5-6 konu gençlerle muhabbete gidiyor.
bir taneside kayda değer olsa. ordan burdan toplama şeyler. tamam zaman harcamış bir şeyler katmanın kaygısında olabilirler ama en azından altına alıntı yazılsın. aynı konudan en az 3-4 tane var. banada yazık. diğer arkadaşlarada. silsen bir türlü kalsa bir türlü. biz burda ulusal bir forum sitesi değiliz. biz yerel bir siteyiz. amacımız burayı bir kütüphane bir kültür hazinesi halinde tutmak.
Silinen konuların sebepleri yönetim ve site sorumluları tarafından görülecek şekilde yazıyor. Üyeler bunu göremiyor. Görebilecekleri bir sistem yok.
Arka planda yönetici arkadaşlarla sistemli bir çalışma var ve şuana kadar hatasız yürüyor. nizip.com kolayına ayakta durmuyor.
HakanSahin;178229 wrote:yahu el insaf. gün içerisinde en az 5-6 konu gençlerle muhabbete gidiyor.
bir taneside kayda değer olsa. ordan burdan toplama şeyler. tamam zaman harcamış bir şeyler katmanın kaygısında olabilirler ama en azından altına alıntı yazılsın. aynı konudan en az 3-4 tane var. banada yazık. diğer arkadaşlarada. silsen bir türlü kalsa bir türlü. biz burda ulusal bir forum sitesi değiliz. biz yerel bir siteyiz. amacımız burayı bir kütüphane bir kültür hazinesi halinde tutmak.
dün zaten ufak dahi olsa tartısma bundan etkilenmiştim bugünde bu mesajıznıla karsılasınca tamam dedim işte... kimi kastetiğinizi anladım ben siz hiç merak etmeyin cünki benimde yazılarımın biçogu genclerle muhabbete gidiyo bide kayda deger olup olmaması hakkındada eleştri yapmıssınız ya daha ne diyebilirim bilmiyorum ha istediğiniz sadece nizipin kültürü hakkında bi site iseydi ve sadece nizip hakkında konular olsun istiyosaydınız ozaman genclerle muhabbet yada gönül bahcesi baslıkları neden olusturuldu benim hosuma giden seyleri yada paylastıklarımı küçümsemeniz hos olmadı
ben burda isim veya üye adı vermedim. kimsede gücenip alınmasın. diğer sitelerden arayıp araştırıp bulduğunuz kadar zamanı nizip.com içerisinde harcasanız eğer aynı konulara ulaşabilirsiniz.
hakancım ne stres nede sinir var, olaylar dinmişken hareretlendirmek istemem lakin müslüm akpekin yönetici arkadaşlarımı ve abilerimi genel olarak site yönetimini suçlayarak konuşması zoruma gidiyor...
suçladığı kişi ben değilim zaten ama kim olduğu fark etmez...
HakanSahin;178347 wrote:ben burda isim veya üye adı vermedim. kimsede gücenip alınmasın. diğer sitelerden arayıp araştırıp bulduğunuz kadar zamanı nizip.com içerisinde harcasanız eğer aynı konulara ulaşabilirsiniz.
siz isim vermediniz ama ben anladım anlıyacagımı daha öncede yaptınız aynı seyi benle kişisel bir probleminizmi var anlayamıyorum kısıtlama getirir gibisiniz arada extradan aynı konular acılmıs olabilir bu kadar büyütüp karsı tarafı kırmaya degermi neden böyle davranıyosunuz ben bu konularla mutluyum konularıma yorum yapanlarda keza aynı sekilde biz son derece mutluyuz halimizden ama yok illa bir elestri olucak niye buna bu kadar takılıyosunuz en azuından kalp kırmıyoruz siyasi konularda oldugu gibi elestri yapcaksanız illaki bununla ilgili yapabilirdiniz
müslüm akpek;178108 wrote:Değerli site yöneticileri, sitedeki yetkilerinizi lütfen kurallar dahilinde kullanın.
Üyenin açtığı konuyu veya mesajı silerken mutlaka sebebini belirtmek zorundasınız, bu tüm dünyada böyledir, ama sebepsiz silerseniz bununla ilgili her türlü spekülasyon yapılır ve site zor durumda kalır, eğer site sahibi bu konuda yetkileri kontrol etmiyorsa site sahibide bu şaibelerin altında kalır, bence sitede yetkileri bulunanların bir listesi yayınlanır ve yetkilerinin ne olduğu belirtilirse herkes kimin ne yaptığını bilir.
Ayrıca site yöneticilerinin performans bilgilerinin her altı ayda bir üyelere gönderilmesi gerekmektedir, bu performans raporlarının üyelere açılacak bir ankletle sağlanması en sağlıklı olanıdır, açılan ankette yönetici hakkında bir olumsuzluk varsa buna derhal müdehale edilmelidir, sitede yazan üyelerin bir çoğunda bu rahatsızlık vardır, herkes konusunun veya mesajının sebepsiz silinmesiyle ilgili şikayetleri bulunmaktadır.
Ben bu konuda yorum yazmak istemezdim fakat tadı kaçtı biraz sanırım. Ben merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili bir yazı yazıyorum. Cumali arkadaşımız da biyografisini yazmış. Tamam bunların ikisi de Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili yazılar ama üslup farklı yazılardaki, içerik farklı, yazılış amaçları farklı. Ne diye ikisini birleştiriyorsun. Bırakınız, öyle kalsın. Bence biraz daha dikkat edelim arkadaşlar. Rica ediyorum...
HakanSahin;178229 wrote:yahu el insaf. gün içerisinde en az 5-6 konu gençlerle muhabbete gidiyor. bir taneside kayda değer olsa. ordan burdan toplama şeyler. tamam zaman harcamış bir şeyler katmanın kaygısında olabilirler ama en azından altına alıntı yazılsın. aynı konudan en az 3-4 tane var. banada yazık. diğer arkadaşlarada. silsen bir türlü kalsa bir türlü. biz burda ulusal bir forum sitesi değiliz. biz yerel bir siteyiz. amacımız burayı bir kütüphane bir kültür hazinesi halinde tutmak.
hakan abi bu konu çok haklısın olan konular açılıyor birleştirince konuların nerde diye tekrar konu açıyorlar. konuya bu daha önce açıldı deyince link verilince özelden yazıyorlar aynı şekilde ondan sonrada açtıkları konuya mesaj olarak yazıyolr inş. bu konuyada daha önce açıld diye link vermez falan diye mesaj silince sebep yazıyoruz bu defa kendileri görmediğinden dolayı hemen özelden çok ağır yazılar yazıyorlar sonrada kayıp olup gidiyorlar... yani açılan konudan önce açacakları bölümde az bi gezseler bulacaklar ama neyse...
bu konuda son kez yazıyorum çünki anladımki herkes doluymus baya iyi oldu aslında o acıdan birincisi fatih abi bişey yapıyosa haklı nedenleri vardır sonuna kadar saygı duyarım ,saygıdeger bi büyügüm sonra müslüm abiye gelelim burdan tanıdıgım kadarıyla içi dısı bir asla kalbinde kötülük olmayan biri anlık davranısta bulunup fevri çıkıslar yapmıs olabilir ama bi anda herkes üstüne gitti bu durum beni üzdü işin aslı onunda burda okadar yorumları var emegi var herkesi oldugu gibi kabullenmek lazım ben cidden kırıldım yani...ikincisi lütfen acılan konulara çok absürd kişsel trzda bi konu olmadıgı sürece kaydadeger değil gibi bi ifade kullanılmasın ben bunu kabul edemiyorum ne olursa olsun edemiyorum herkes aynı seyi begencek yada aynı yazıdan yada konudan haz alıcak diye bişi söz konusu değil bu konuda hassasiyet bekliyorum lütfen!!!! artık gerilip kırılmayalım en önemliside kırmayalım...
Konuyu sabitleyelim her kardeşimizin ayrı bir güzelligi var Önemli olan KAVGA,KİN gitmek degil bu olaydan ders alıp en önce kendim olmak üzere yolumuza sevgi ve samimiyetle devam etmek ZİRA CİRKİNDE BİLE BİR GÜZELLİK VARDIR. BİRLİK BERABERLİK SAYGI VE SEVGİ İLE KALDIGIMIZ YERDEN NİZİBİMİZ VE İNSANLIK İÇİN DEVAM ETMEK.SELAMLAR