Değerli site yöneticileri, sitedeki yetkilerinizi lütfen kurallar dahilinde kullanın.
Üyenin açtığı konuyu veya mesajı silerken mutlaka sebebini belirtmek zorundasınız, bu tüm dünyada böyledir, ama sebepsiz silerseniz bununla ilgili her türlü spekülasyon yapılır ve site zor durumda kalır, eğer site sahibi bu konuda yetkileri kontrol etmiyorsa site sahibide bu şaibelerin altında kalır, bence sitede yetkileri bulunanların bir listesi yayınlanır ve yetkilerinin ne olduğu belirtilirse herkes kimin ne yaptığını bilir.
Ayrıca site yöneticilerinin performans bilgilerinin her altı ayda bir üyelere gönderilmesi gerekmektedir, bu performans raporlarının üyelere açılacak bir ankletle sağlanması en sağlıklı olanıdır, açılan ankette yönetici hakkında bir olumsuzluk varsa buna derhal müdehale edilmelidir, sitede yazan üyelerin bir çoğunda bu rahatsızlık vardır, herkes konusunun veya mesajının sebepsiz silinmesiyle ilgili şikayetleri bulunmaktadır.
sitede sebepsiz veya keyfi hiçbir konu yada mesaj silinmez sayın akpek...
siz yaşınız itibariyle sitede olgunluk gösterip bağlayıcı olacağınıza, olayları alevlendirip kutuplaşma yapıyorsunuz...
ben kendi yetki ve yönetimim çercevesinde açıklama yapayım...site yönetimindeki her arkadaşın olduğu gibi banada bütün alanlarda sayın adminimiz tarafından yetki verilmiştir.
bugune kadar keyfi olarak hiçbir mesajı silmedim...sildiklerimden de kesinlikle tepki almadım, lakin bu yetkilerde bana verilmişse gerektiği zaman gerekeni size sormadan yaparım...
ibrahim;178114 wrote:
bugune kadar keyfi olarak hiçbir mesajı silmedim...sildiklerimden de kesinlikle tepki almadım, lakin bu yetkilerde bana verilmişse gerektiği zaman gerekeni size sormadan yaparım...
Değerli kardeşim bu konuyu olay yaratmak yada polemik yapmak için açmadım, sitede yetki verilenlerin daha kimler olduğunu bile bilmiyoruz, bu kişilerin yetki sınırlarından da haberimiz yok, konusu veya mesajı silinenlere sordum kimsenin neden veya niçinlerden haberi yok sorulan sorularada verilen cevaplar aynen senin yazdığın gibi ben istersem silerim kimseyede hesap vermem, bu faşist yönetimlerde olur, neden ve niçinleri açıklamak zorundasınız.
müslüm bey telefonumu yazdım insanları germe bir yönetici luzumsuz konyu varsa siler sanada hesap vermez lütfen saygılı n olllllllllll sabrım zorlanıyor 1300 kusur mesaj yamışsıın hep gerginil yaratoyor 50 yaşında insanım senden beklenen bu bayana yönetici sildiyse bir bildigi vardır demen lazım sana yakışanı yap daha fazla sitewyi sıkıntıya sokmayalım ben haddimi çok iyi bilirim aylardır bu arkadaş bu siteyi farklı minvalde kullanıyor eger sen anlamadıysan biz yöneticiler kitler silewr anlatırız bunu n da hesabını yöne3tim kendi kendine verir
Fatih bey telefonunuzu nereye yazdınız.
Bende 50 yaşındayım , tek istediğim yönetici yetkileri verilmiş olanların bu yetkilerini kişisel görüş ve isteklerine göre kullanmamalarıdır, bende herşeyin farkındayım merak etmeyin ama astığım astık kestiğim kestik şeklinde yöneticilik olmaz.
Sayın akpek bizim yönetim seni niye bu kadar ilgilendiriyor.
Arkadaşlar uygun bulmuş silmiş yetkisi dahilinde.
Bu kadar sorun çıkarmaya ne gerek var.
yaşınızın adamı olup olgun davranın.
yoksa size sizin gibi cevap vermek zorunda kalacağız.
Müslüm abim yine görevde:)
Abi kusura bakma ama yönetime laf etme. Hele FATİH Abiye hiç etme.
Zannedersem o diş konusunu ramazan bey kilitledi. İyide etti. Yoksa o konu diş hariç her tarafa gidecekti. Ramazan bey benim yazılarımı siliyor sabahtan beri. Ama ben kimseye bişey demiyorum, Silindikçe yine yazıyorum vede kontürüm falanda atmıyor:)
hiç bir yönetici arkadaşımız veya abimiz, istediğim konuyu silerim kimseyede hesap vermem gibi saçma bir anlayış içinde değil, lakin siz olayları istediğiniz gibi anlamaya ve yönlendirmeye çalışıyorsunuz o ayrı bir konu... 50 yaşındasınız demek hmmmmmmmmmmm hiç göstermiyorsunuz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dervisdörtbudak;178131 wrote:Müslüm abim yine görevde:)
Abi kusura bakma ama yönetime laf etme. Hele FATİH Abiye hiç etme.
Zannedersem o diş konusunu ramazan bey kilitledi. İyide etti. Yoksa o konu diş hariç her tarafa gidecekti. Ramazan bey benim yazılarımı siliyor sabahtan beri. Ama ben kimseye bişey demiyorum, Silindikçe yine yazıyorum vede kontürüm falanda atmıyor:)
Derviş konu açığa çıktı yaklaşık yarım saattir fatihle konuştum telefonda,benim dile getirdiğim konular konusunda onunda desteği var bana, inşallah bundan sonra sitemiz daha derli toplu ve Nizip'e yakışır bir şekilde devam edecerk.
belki bana düşmez ama bende bazan bazı konuları siliyorum ve sebebini yazmıyorum zaten bi sorun olursa gerekli açıklamayı admine veya o bölümde sorumlu başka kişiye bildiriyoruz buna konusunu veya mesajını sildiğimiz bazı kişiler de dahil siz içinizi ferah tutun eminim herkes kendi görevini sizin bildiğiniz kadar biliyordur...
nizipli_mehmet;178146 wrote:belki bana düşmez ama bende bazan bazı konuları siliyorum ve sebebini yazmıyorum zaten bi sorun olursa gerekli açıklamayı admine veya o bölümde sorumlu başka kişiye bildiriyoruz buna konusunu veya mesajını sildiğimiz bazı kişiler de dahil siz içinizi ferah tutun eminim herkes kendi görevini sizin bildiğiniz kadar biliyordur...
BENCE BU SILME KONUSUNDA EN COK SIKAYETI MEHMET ALIR DIMI MEHMET ?? :D:D:D
arkadaşlar...yaklaşık 2 yıldır açtığım konular ve kütüphane dışında hiçbir kunuya müdahale etmiyorum.açtığım konuya luzumsuz veya uygunsuz yazan olursa sebebini belirterek ya siler ya da editlerim.diş konusuna hiçbir müdahalem olmadı...
Ramazan diş konusu bahane oldu aslında sorun genel bir sorun, karşıt görüştekilerin mesajları acımasızca siliniyor sebepte gösterilmiyor, sorduğundada aldığın cevap ben ister silerim ister silmem, yönetici sildiyse bunu sorgulayamazsın, böyle bir anlayış yanlış, az önce Fatihle yarım saat konuştum oda benle aynı fikirde, yönetici olduysan kral olmadın, sildiğinde sebebini belirteceksin.
Müslüm abi herşeye karışmaya devam ediyor.
Ne yapalım bu da böyle.
Kimse alınıp gücenmesin.
Kendisine cevap vermemeye çalışıyorum
Ama artık herkes ona kızıyor.
Tabi kendisi bunun farkında değil.
Fatih Abi senin dediğin gibi demedi Müslüm Abi.
Kusura bakma.
felsefefe;178153 wrote:müslüm abi herşeye karışmaya devam ediyor.
Ne yapalım bu da böyle.
Kimse alınıp gücenmesin.
Kendisine cevap vermemeye çalışıyorum
ama artık herkes ona kızıyor.
Tabi kendisi bunun farkında değil.
Fatih abi senin dediğin gibi demedi müslüm abi.
Kusura bakma.
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, ama fatih kardeşimle konuştuktan sonra aslında aynı şeyleri konuştuğumuz ortaya çıktı,fatih gerçekten çok değerli bir kardeşimiz,onun fikirleri benim için çok önemli.
Onunla yarım saat konuştuktan sonra kendisini yanlış anladığımı sanmam.
Olaylar tatlıya baglandıysa arık MENNES bizi uludaga çıkarır oda kuşum agrıyor derse yandık valla Dostlar şak bir tarafa Kalp kırmaktansa bu sitede yöneticiligi bırakırım dha iyi ancak dikkat ederseniz son iki aydır sitede konular usluplar ve davranışlar degişti biz bir kültür yumagı olmuştuk bakın bazı canı sıkılan insnlr kusura bkmaın siteyi yazılarıyla bir yere çekiyor kendileride farkında degil biz degil bir üyemizi dışlamak bir insanı küçük görmek onun düşüncesine saygısızlık etmek kesinlikle mümkün degil. Bazı arkadaşlar daha saglıklı düşünürse bize hak verirler sanırım,müslüm beyde anlayışlı bir beyefendi, MÜSLÜM BABA van minit dedik ayıpmı ettik.Selamlar
olay tatlıya bağlandı gibi ama halen müslüm akpek " mesajları acımasızca siliniyor sebepte gösterilmiyor, sorduğundada aldığın cevap ben ister silerim ister silmem, yönetici sildiyse bunu sorgulayamazsın " gibi bir anlayış içinde... site yönetiminde olan hangi kişi böyle bir ithamda bulunmuş çok merak ediyorum sayın akpek açıklarsa sevinirim...