vee bugun 5. gün...
Genç Muhabbet
abi allah razı olsun beni senin kadar düşünen olmadı ( ahhh birde admin düşünse :D) ben onlara nohut dürümü yediririm :D:D:D
bu gönül işi zorla güzellik olmaz :D:D:D
modülatörü kaldırmama onun işiyse
GREVDE BENİM HAKKIM :D:D:D
bu iş gönül işi zorla güzellik olmaz :D:D:D
Rahatına bak!!
ilgililere... nezaman denetimden çıkacağım
Görüntülenme: …
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
Bu ne şimdi açlık grevinemi gidiyorsun. Bak Nizipli kavurma yemeden duramaz, istersen sana çaktırmadan gönderirim.
müslüm akpek;180001 wrote:Bu ne şimdi açlık grevinemi gidiyorsun. Bak Nizipli kavurma yemeden duramaz, istersen sana çaktırmadan gönderirim.
abi allah razı olsun beni senin kadar düşünen olmadı ( ahhh birde admin düşünse :D) ben onlara nohut dürümü yediririm :D:D:D
admin e biraz yağ çek,belki o zaman kurtulursun bu ızdıraptan
bu iş adminde biter bence biraz mavra bu işi bitirir
belki bir toplantımızda tatlı ısmarlarsan denetim falan kalmaz:)
Gökhan Dokuyucu;180053 wrote:belki bir toplantımızda tatlı ısmarlarsan denetim falan kalmaz:)
bu gönül işi zorla güzellik olmaz :D:D:D
modülatörü kaldırmama onun işiyse
GREVDE BENİM HAKKIM :D:D:D
Gökhan Dokuyucu;180053 wrote:belki bir toplantımızda tatlı ısmarlarsan denetim falan kalmaz:)
bu iş gönül işi zorla güzellik olmaz :D:D:D
vee bugun 6. gün...
Bence sen burada bir rekora imza atacaksın :)
banada ögle geliyoo abi ama grevimden kimse beni geri döndüremez sonuna kadar gidecegim :D:D:D
............:)Kasım Böler;180118 wrote:Bence sen burada bir rekora imza atacaksın :)
bence bu grevin zor böle yapma
bence sen gökanı dinle ve bir tepsi baklava alıp çiğ köfte buluşmasına iştirak et.
Sen bir tepsi baklavayı bana getir ben hallederim.:)
Ayrıca senin benim kardeşim olduğun bilinmiyor mu???
Ha bu arada biliniyorsa hiç kalkmaz haberin olsun :P
neden senin ne ayrıcalığın varki denetimden çıkmasın bence herkes birhayri murat bakırcı;180145 wrote:Sen bir tepsi baklavayı bana getir ben hallederim.:)
vee bugun 7. gün...
şükrü çiftçi;180196 wrote:neden senin ne ayrıcalığın varki denetimden çıkmasın bence herkes bir
Rahatına bak!!
nasıl bir rahat ben deiorumki sen de birsin ayrıcalığın ne olcakhayri murat bakırcı;180245 wrote:Rahatına bak!!
vee bugun 8. gün...
vee bugun 9. gün...
maşallah mesajlarınla doldurdun
vee bugun 10. gün...
vee bugun 11. gün...
benim grevim şu vakitten sonra farklı bir boyut kazanmıştır mademki benim modülatörü kaldırmıyosunuz bu en dogal hakkınız benimde en dogal hakkım olan sizleri kınama .
sizleri kınıyorum ve modları göreve cagırıyorum ya görevinizi yapın yada bırakınnn benim yazdıgım yorumlar neden yayınlanmıyor şimdi soracak diger üyeler acaba ne yazdıkı yayınlamadılar yazdıgımıda diye düşüne bilirler.söyleyeyim bugune kadar hergün yaptıgım gibi vee bgun şu gün diye yorumlardan olan bu ve bugun 11. gün yorumum yayınlanmadı MODLAR GÖREVE YA GÖREVİNİZİ YAPIN YADA BIRAKIN....
bugune kadar fromda hep ılımlı oldum olmaya çalıştım. yeterki tatsızlık çıkmasın diye ortama ayak uydurdu7m demekki ortama ayak uydurmamak gerek miş bundan soınra açılan konulara kendi ÖZ DÜŞÜNCELERİMİ yazacagım eger konular düşünce ve yorumlar için açıldıysa bende düşüncemi ve yorumu yazacagım ve bunu kimse eleştirmeye hakkı yok ve KISITLAMAYAZZ...
SAYGILARIMLA...
sizleri kınıyorum ve modları göreve cagırıyorum ya görevinizi yapın yada bırakınnn benim yazdıgım yorumlar neden yayınlanmıyor şimdi soracak diger üyeler acaba ne yazdıkı yayınlamadılar yazdıgımıda diye düşüne bilirler.söyleyeyim bugune kadar hergün yaptıgım gibi vee bgun şu gün diye yorumlardan olan bu ve bugun 11. gün yorumum yayınlanmadı MODLAR GÖREVE YA GÖREVİNİZİ YAPIN YADA BIRAKIN....
bugune kadar fromda hep ılımlı oldum olmaya çalıştım. yeterki tatsızlık çıkmasın diye ortama ayak uydurdu7m demekki ortama ayak uydurmamak gerek miş bundan soınra açılan konulara kendi ÖZ DÜŞÜNCELERİMİ yazacagım eger konular düşünce ve yorumlar için açıldıysa bende düşüncemi ve yorumu yazacagım ve bunu kimse eleştirmeye hakkı yok ve KISITLAMAYAZZ...
SAYGILARIMLA...
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.