Genç Muhabbet

internet çagında kadınlarımız :)

doganesmeray Üye
-beeiyg...şefikanın gızının püröfilini gördüüz mü kele? -amaaaan,anam o ney eyle?...genç gız anam,o nası daanık püröfil eyle -anam bunun anası da beyleydi gençken,dağınıktı... -eyle de anam genç gız bu millet gelir gezer de demiy -benim gızlardan biri eyle etse gebertirim valla gendini ................................... msn de antep kadını -gıız...kele hacceden herifi dövüşükler tama -beee...o niye gızz? -ne bilim anam herif bunu aldatıymış,hacce eyle söylü -ne deycin anam,zaten herifin gözleri fıldır fıldır ediydi -yiraag ola anam yırag ola.... ................. -perihaan..... -auto message: küfte yuvaliym,birezden gelirim. -gelince titret anam ................ -nediyn kele? -heeç nedek aha facebooktayım,ötee apartmandakiler grup açıklar haa -gız anam biz belleyemedik şunu...bi de biz açak grup anam -hee eyi olur,resimleri falan da paylaşırık... -hee,hem ötee apartmandakiler görür evimizi ............... -gıız hacce hacce -hııı -bah hele anam saa birşey deyimde -kimseye deme haaa -fatmanın gızı boşaniymiş onun hakkında gonuşak acı -fatma da burda haaa - belli etme anam hemen dönücü dey ayarla da farketmesin ...................... -aşşe nediyn? (dinlediği müzik: mehmet yakar,nideyim) -nedek anam?...aha sıpayce mi düzenliym... -bizim eski gomşunun bi oğlu var,senin gızı söyledim ben de.. -hee,eyle mi? -senin gızın ismini verdim,facebooktan eklici anası, -eyi etmişin,aha ben de söyleyim de gabil etsin hele bakak... ..................... -be anam bu avrad da dayım dayım uygulama gönderiy,osandım ha.engelliycim gendini -yok kele ayıp olur -anam hep mayıl geliy,osandım bu ne kele,ayıp ta olur demiy heç ... alıntıdır: ekşili ufak sözlük
nizipli_mehmet Üye
çok guzel olmuş saol paylaşım için doğan...
secretgarden Üye
kanki yine güldüm baya bi güldüm ya ehuehue

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim