Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

Erkekler de aşk acısı çeker!

Görüntülenme: …

m_s_bakırcı Üye
Ayrılık sadece kadınlara değil erkeklere de acı verir. Peki bir erkek terk edildiğinde neler yapar?

Birinci gün: Aslında erkekler, terk edildiklerinin birinci gününde ne olduğunu tam anlayamaz. Kendilerini artık bekar olduklarına inandırmak istemezler. Henüz yara sıcaktır ve şok devam etmektedir. Bekar hayatın ilk saatlerinde bu çekingenlik gözle görülür şekilde kendini hissettirir. İlk gün, telefon beklemekle ve kapıyı gözetlemekle geçer.

İlk hafta: Acı gerçek, arkadaşların bir bir telefon edip durumu teyit etmek istemesiyle kendini iyice belli eder. Bu trafiğe, sevgiliye alttan alta göz koymuş olanların yapmacık üzüntüleri de eklenir. İlişkinin sağlığında kanka olan çiftler, iyi niyet telefonlarını açar. Sonunda çöküşü daha da ağırlaştıracak olsa da bu telefonlar ilk günlerin can simididir. Kankaların bir sonraki telefonlarında, heyecan yerini teslimiyete bırakmıştır. Ümidin tükendiği, saatler geçtikçe anlaşılır. Bekar arkadaşlarla gece aleme çıkılır, alkole vurulur.

İkinci hafta: Ayrılık acısı tam anlamıyla oturmaya başlar. Artık kadınların deyimiyle terk edilen erkeğin içi acımaktadır. Gittikçe kabuğuna çekilen beyefendi evde tek başına vakit geçirmeye çalışır. Eski anılar hatırlanır, fotoğraflar masaya dökülür. Ardından ağlamalar sızlamalar, salya sümük hönkürmeler, ben nerede yanlış yaptım feryatları duyulur. Bu dönem, şiddetli uykusuzluk çekildiğinden, saç sakal tıraşı olunmaz. Terk edilmenin acısına göre yoğun saç dökülmesi olabilir.

Bir aya doğru: Erkek arkadaş grubunda bekarlar çoğalır. Kültürü yüksek olanlar dans etmeye, resim yapmaya başlarlar. Terk edilen erkeğin yalnız kalmaya dayanamadığı dönemdir. Bütün arkadaşlarına sinema, kahve, yemek davetleri yapar.

İki aya doğru: Erkeklerin aşk acıları, terk edildikten kırk beş gün sonra son bulur. Yeni bir sevgili, geçmişte yaşanan sızıntılı bir terk edilişin ıstıraplarını dindirmede son derece başarılı olur. Büyük bir terk edilme vakası yaşayan erkeklerin acı duvarı yükselir. Terk edilmek erkekleri olgunlaştırır.
secretgarden Üye
.........................bu ne ay ehuehue neyse demekki neymiş demekki 45 gün dürüyomus burdan çıkan sonuca göre:
şükrü çiftçi Üye
allah hiç bir erkeğe aşk acısı çektirmesin
m_s_bakırcı Üye
Çeken bilir... :(
müslüm akpek Üye
Bu konu beni aşıyor.
doganesmeray Üye
insan hayatında her hataya bir defa düşer ikincisinde durup kendi kendine düşünmelidir. aşkda öyle birşey.
bir kere sever bir kere acı çekersin..
m_s_bakırcı Üye
müslüm akpek;177258 wrote:Bu konu beni aşıyor.

niee abicim yaa aşkın yaşı başımı var ???
adamı öle bir hale getiry ki çoluk çocuk yaşlı ayel uşak dinlemiyyy :(
servet BÜYÜKTEKE Üye
Hepde en büyük acıyı erkekler çekerler
secretgarden Üye
servet BÜYÜKTEKE;177402 wrote:Hepde en büyük acıyı erkekler çekerler
........diyosunuz:)
GencOoO Üye
en büyük acıyı erkekler ceker diyor vallah ben bu konuda kızlara cok acıyorum yaww hani kadınlar cicektir diyolar ya aynı cicek gibi oluyorlar aşk acısından sonra fotosentes yapıp hayatlarına devam ediyolar:))
m_s_bakırcı Üye
GencOoO;177441 wrote:en büyük acıyı erkekler ceker diyor vallah ben bu konuda kızlara cok acıyorum yaww hani kadınlar cicektir diyolar ya aynı cicek gibi oluyorlar aşk acısından sonra fotosentes yapıp hayatlarına devam ediyolar:))

...............:D fotosentez olayı süpersin
m altay Üye
evli olmasam döktürecektim ama bunada kendini yakmak denir bu yüzden aşıkları allah kurtarsın demekle yetinmeyi tercih ediyorum
secretgarden Üye
ya benim gözlemlerim kadınlar ask acısını cekiyo ama daha uzun sürüyo hani bi anda silkinip atamıyolar o duyguyu üstlerinden erkekler sanki daha derin yasıyolar ama onlar daha cabuk topluyolar kendini yada öyle bişi yada böyle aman nebiliyim işte ama ben ask acısını cekmeyi seviyorum ya cekiyim ama kavusamayım hiç delimiyim neyim ehuehue
m_s_bakırcı Üye
secretgarden;177797 wrote:ya benim gözlemlerim kadınlar ask acısını cekiyo ama daha uzun sürüyo hani bi anda silkinip atamıyolar o duyguyu üstlerinden erkekler sanki daha derin yasıyolar ama onlar daha cabuk topluyolar kendini yada öyle bişi yada böyle aman nebiliyim işte ama ben ask acısını cekmeyi seviyorum ya cekiyim ama kavusamayım hiç delimiyim neyim ehuehue

tamam da hocam sen MOZAŞİSTMİSİN ki????
YakisikliAntika Üye
En cok aciyi erkekler cekerde ama dile qetiremezler cunku erkeqiz ya qurur meselesi.
KalpsizAdam Üye
Ben 10 yildir o aciyi cekiyorum.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim