arkadaslar cok kötü derecede hastalandım hiç bu kadar olmamıstım çok fazla ilaç alıyorum ve sürekli uyuyorum biraz önce yatagımdan kalkıp geldim sırf 5 dakika bile olsa ugramak istedim sizleri özledim yani:( ama hastalık gercekten cok kötü insan hastalanınca saglıgın kıymetini daha da anlıyo ilaçlar ve ignelerin sayesinde biraz daha kendimi iyi hissetmiş olsamda hala düzelemedim tam olarak... :(
Genç Muhabbet
GULME KOMSUNA GELIR BASINA :D:D BU DA ISIN SAKASI MAVII :D:p
Değerli kardeşim geçmiş olsun, doktor vs konusunda bizi herzaman arayabilirsin.
işte kırıldım sana müslüm abi niee bize ( nizip.com ) ne olmuş. haber ettide gitmedikmi? çorba kaynatmadık mı nane limoın kaynatmadık mı baş ucunda portakal bile soyarız :) haber etsin gitmeyen gece rüyasında bülent ersoy'u görsün :)
tesekkür ederim canım insallah biraz kafam dağılsın istedim kendimi fazla dinlememek adına... bide ilaçların yan etkilerini yasıyorum kötü bi durum :(
ozaman dahamı az yan etki görürüm yani.. tamam canm zaten ilaç içmeyide sevmiyorum bi kere bogazımda kaldı ölcem sandım yaa:)
ee ben diom işte kötüye bişey olmaz diee birde rabbim korur diee bak işte sonuç ortada rabbim korumuşş :D:D:D
:( cok kötü hastalandım
Görüntülenme: …
geçmiş olsun secret acil şifalar dilerim..
degerli arkadaşım bence senin çok düzensiz bir uyku hayatın var o yüzden sürekli böyle bir yorgunluk ve hastalık aşamasındasın..
bazen bakıyorum geceleri çok geç saatlerde yazılar yazıyor uyumuyorsun e birde kalkıp sabah erkenden okula gidiyorsun..
sen biran önce düzenli bir uyku hayatı başlat kendine.
benden sana bir tavsiye :)
bazen bakıyorum geceleri çok geç saatlerde yazılar yazıyor uyumuyorsun e birde kalkıp sabah erkenden okula gidiyorsun..
sen biran önce düzenli bir uyku hayatı başlat kendine.
benden sana bir tavsiye :)
Canım arkadasım noluyor bıze ben kaza sen hastalık :( cok gecmıs olsun kendıne dıkkat et olurmu aklın burda kalmasın sen ıyı ol yetr benım ıcın allah bızı korusun artık :( :(
geçmiş olsun...bende daha iyileşemedim...
Kanka geçmiş olsun yav. Ben de diyorum iki gündür nerede bu. Bak meyan çayı gribe iyi geliyor. Günde iki fincan iç. Ayrıca benim uyguladığım bir grip formülü var. Onu da dene istersen. Deneyen şifa buluyor. Bir su bardağının içine bir tatlı kaşığı bal, bir tatlı kaşığı üzüm pekmezi ve bir çay kaşığı tarçın koyuyorsun. Sonra üstüne henüz kaynamış su ekleyip iyice karıştırıyorsun. Sıcak sıcak içiyorsun. Baya bir fayda veriyor...
secret geçmiş olsun acil şifalar dilerim
erkeklere saldırıyonuz ya ondandır :D :D bu işin şakası
ibrahim abi senin ilacın bende ... :p :D;)
нαуαℓ;176629 wrote:Canım arkadasım noluyor bıze ben kaza sen hastalık :( cok gecmıs olsun kendıne dıkkat et olurmu aklın burda kalmasın sen ıyı ol yetr benım ıcın allah bızı korusun artık :( :(
erkeklere saldırıyonuz ya ondandır :D :D bu işin şakası
ibrahim;176631 wrote:geçmiş olsun...bende daha iyileşemedim...
ibrahim abi senin ilacın bende ... :p :D;)
mavi_şahin;176656 wrote:erkeklere saldırıyonuz ya ondandır :D :D bu işin şakası
GULME KOMSUNA GELIR BASINA :D:D BU DA ISIN SAKASI MAVII :D:p
Secret bildiğim kadarıyla yalnız kalıyorsun, herhangi birşey olursa sana yardımcı olacak kimse varmı, eğer çok kötülerse hastalığın siteden birini çekinmeden arıyabilirsin, kendine dikkat et, geçmiş olsun.
İşte Müslüm abimin bu yönünü çok seviyorum. Bizim düşünemediğim şeyleri düşünerek konulara farklı açılardan yaklaşmasını biliyor.müslüm akpek;176667 wrote:Secret bildiğim kadarıyla yalnız kalıyorsun, herhangi birşey olursa sana yardımcı olacak kimse varmı, eğer çok kötülerse hastalığın siteden birini çekinmeden arıyabilirsin, kendine dikkat et, geçmiş olsun.
Değerli kardeşim geçmiş olsun, doktor vs konusunda bizi herzaman arayabilirsin.
kardeşim geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
gecmişolsun ve güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim duygulanmadım dersem yalan söylemiş olurum
birebir görüsme sansımız hiç olmasada burda bi aile gibi oldugumuzu düsünüyorum ve her daim yardıma hazır olan siz güzel yürekli insanların var oldugunu bilmekte inanın çok hoş bir duygu... son zamanlarda kendimi çok yormaya basladım uyku düzenimde bozuldu kaçınılmaz son hastalanmakta bunun üzerine eklenmiş oldu.. suan daha da iyiyim ilaçlarımı kullanıyorum haftasonum kötü gecti uyandığımda yataktan kalkamamıstım resmen bütün vücudum agrıyodu kolumu bile kaldıramıyodum neyseki gecti saylır ama simdide bogazım agrıyo ve hiç bişey yeyip içemiyorum dogru dürüst, herseyin tadı acı geliyo bide genetik bi rahatsızlığımın ataklarınında aynı döneme dek gelmesi beni baya bi yordu.. tekrardan hepinize tesekkürler sizleri seviyorum iyiki varsınız iyiki sizleri tanıdım...
ee şimdi atalarımızın güzel bir sözü var KÖTÜYE BİŞEY OLMAZZ lakin BİZİM GİBİ ( NİZİP.COM AİLESİNİ ) RABBİM HER ZAMAN KORUR. geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Not: İlaçlar,emler, fayda gelmezse tanıdıgım KOCA KARI İLAÇLARI yapan birisi var yardımcı olurum :D:D
Not: İlaçlar,emler, fayda gelmezse tanıdıgım KOCA KARI İLAÇLARI yapan birisi var yardımcı olurum :D:D
Geçmiş olsun....
Umarım tez zamanda sağlığına kavuşur, o değerli yazılarını paylaşaımlara açarsın.
Görüşmek üzere, sevgi ile kal...
sevgiler...
Umarım tez zamanda sağlığına kavuşur, o değerli yazılarını paylaşaımlara açarsın.
Görüşmek üzere, sevgi ile kal...
sevgiler...
Secret gerçekten seni merak etmeye başladım, komşularına haber ver en azından seninle ilgilensinler, Nizipte komşuluk ilişkileri çok iyidir, haber verirsen seni iki günde ayağa kaldırırlar.
müslüm akpek;176829 wrote:Secret gerçekten seni merak etmeye başladım, komşularına haber ver en azından seninle ilgilensinler, Nizipte komşuluk ilişkileri çok iyidir, haber verirsen seni iki günde ayağa kaldırırlar.
işte kırıldım sana müslüm abi niee bize ( nizip.com ) ne olmuş. haber ettide gitmedikmi? çorba kaynatmadık mı nane limoın kaynatmadık mı baş ucunda portakal bile soyarız :) haber etsin gitmeyen gece rüyasında bülent ersoy'u görsün :)
raporluyum ve evdeyim suanda daha iyiyim sağol canım abim ilaçlarımı alıyorum düzenli olarak sadece bogazım kötü hala o gecmedi bi bide öksürüğüm gecmedi onun dısında daha iyiyim yani tesekkür ederim beni bu denli düsündüğün için insan böyle zamanlarda daha çok ilgiye muhtac oluyo dogal olarak..:)
Geçmiş olsun secret hemşerim kıyamam sana.keşke elimden şuan bişey gelse de iyileştirsem seni:(((
biliyorum busecim yanında olsam elinden geleni yaprdın.. suanda aslında yatıp dinlenmem lazım belkide ama ben burda sizlerle olmayı istiyorum ve burda olmayı seviyorum hepinize tesekkür ediyorum:) olmadı yarın bidaha giderim hastaneye napıyım...
Bende senin gibi dayanamayıp gelmiştim hasta hasta siteye bir hava alıyım diye cadde bana kızmıştı.bak emin ol sitenin havası sana iyi gelecek ve iyileşeceksin...
busenaz;176852 wrote:Bende senin gibi dayanamayıp gelmiştim hasta hasta siteye bir hava alıyım diye cadde bana kızmıştı.bak emin ol sitenin havası sana iyi gelecek ve iyileşeceksin...
tesekkür ederim canım insallah biraz kafam dağılsın istedim kendimi fazla dinlememek adına... bide ilaçların yan etkilerini yasıyorum kötü bi durum :(
Ilaçlarını bol su ile almanı tavsiye ederim arkadaşımmmm
busenaz;176857 wrote:Ilaçlarını bol su ile almanı tavsiye ederim arkadaşımmmm
ozaman dahamı az yan etki görürüm yani.. tamam canm zaten ilaç içmeyide sevmiyorum bi kere bogazımda kaldı ölcem sandım yaa:)
secretgarden;176860 wrote:ozaman dahamı az yan etki görürüm yani.. tamam canm zaten ilaç içmeyide sevmiyorum bi kere bogazımda kaldı ölcem sandım yaa:)
ee ben diom işte kötüye bişey olmaz diee birde rabbim korur diee bak işte sonuç ortada rabbim korumuşş :D:D:D
allah yardımcın olsun
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.