menes;177976 wrote:yüzümüzü eskitmeyelim, altı ayda olsun temiz olsun değilmi. Yukarıki mahalle bizim mahalle,aşağıki mahalle kokoş mahalle.nay na na nay nay, nay nay.:d
ay cok guldum mahmut abı sen cok yasa emı :D:D:D
kıskananlar catlasın kıskanıyo abı bunlar bızı....:D:D
ibrahim;177984 wrote:dönüşten kasıt ilk çiğköfte toplantımız :D
ama diğer konuda tecrübelisiniz abi elinize su dökemem :D ne de olsa sizin döneli yıllar olmuş :D
Yavrum geçen sene Orhan ÇELİK, Fatih Hoca, Nizip 72 hacı ve ilker gelip yerinde gördüler evelallah, korkma gel sen Nizip büyüdü lazım bir tane bak dinle sen beni.:D
MENES;177999 wrote:Yavrum geçen sene Orhan ÇELİK, Fatih Hoca, Nizip 72 hacı ve ilker gelip yerinde gördüler evelallah, korkma gel sen Nizip büyüdü lazım bir tane bak dinle sen beni.:D
biliyorum abi, hatta orhan abi o kadar etkilenmiş kiii, geldikten sonra bile bursa dilinden düşmedi hiç...:)
Terminale gel şehiriçine çalışan terminal otobüslerine ben TEDAŞ'a gidicem de seni getirirler. Kapıdaki Güvenlik görevlisine beni söyle onlar seni bana getirir. (Nasıl):D:o:D:o:D
Denizden mi gelelim.. karadan mı?..
Bir de Güve görevlisi seni tanımıyorsa n'olacek?!.. Güve görevlisine seni nasıl tarif edeceğiz.. belirli bir özelliğin var mı abi?... :p
berfinim84;178028 wrote:valah cok güzel bulusma olmuss mrendim valah keske bende bi nizipli olarak aranizda olsaydim...dostlugunuz daim olsun arkadaslar...
İnşallah oda olacak, yazın izine gelen yurt dışındaki nizipliler içinde hem nizipte hem İstanbulda bir buluşma düzenleyeceğiz, inşallah sizide aramızda görürüz.
fsoyarik;178088 wrote:Kendinize mugaat olun buraya geleni nereye götürdügümüzü ilker bilir.selamlar
fatih abi oraya gelenleri nereye götürdünüzü ben çok iyi biliyorum ama bizleri otobanda beklerken dikkat edin ilker in başına gelenleri bidaha yaşamayın malum bursa otobanı çok tehlikeli.:):):):):)
Başımız üstünde yeriniz var mayıs sonu inşallah çanakkale gezi öncesi ve sonrası burada buluşalım sizleri agırlamktan onur duyarım. Yazık ilkere nasıl kıydınız adam sizin için oto bana çıktı.Selamlar
resimlerden gördüğüm kadarıyla çok güzel birgün olmuş. anadolu yakasında ikamet etmem nedeniyle katılamamıştım. inşallah bundan sonraki günlere katılmayı ümit ediyorum. tüm nizipli hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorummmmmmm.
Ya müthişsiniz... :):):)
Yani ınternet alamimde bir numaram oldu, aralıksız kullanıyorum demek istededim..
Yazıştığım bir kaç forum vardı, kültürsüzlükleri had safhaya gelmişti.. bir de zaten 'yüreklerini ortaya koyamıyorlardı'...
Artık benden çekeceğiniz var... :):):)
Ülen hemende atlıyorsun onu bilemiycek ne var. Ha ha ha.
( TOP 10'NUM VAR SİZ 1. SIRAYA KOYDUM DİYORSUN)
Sen şimdi siteden top 10 listesini yazarsın ben sana yarımcı olayım bari
1-Müslüm AKPEK
2- Mahmut KÜÇÜK
hadi gerisi sen getir