fsoyarik;179328 wrote:NİZİP li kardeşlerim nerdesiniz sizde tarih olarak karar verin.Selamlar
Seni Bursadaki Nizip.com'luların lideri tayin ettik ilkerlede görüştüm, düşün, taşın abi ne gerekiyorsa haber ver. yapacağın her şey her türlü kabulümüzdür.Her kafadan ayrı ses çıkmasın bence, bana her tarih uyar yeterki hafta içi olmasın.Değil mi İlker.
fsoyarik;179344 wrote:Ramazandan ne istiyorsun felsefe kardeşim bir yere bırakıp azdıracakmısın hehehe
Tarih ne kadar mayıs ayında geride olursa o kadar iyi olur zira gidecegimiz yerler gerçekten çok soguk ancak tarihi iyi ayarlayın Müslüm ammi inşallah ve mutlaka gelmesi lazım.Selamlar
herkesin bi karın ağrısı var...onunki de telefon...ben telefonu bıraktığımı söyliyorum ama inanmıyor... :)))
Derdim telefon değil
Hiç olmazsa haftada bir şekilde genel durum değerlendirmesi
Ortak karar almamız lazım
Nasıl yapacağız.
Tek başına aldığımız kararlar çoğu zaman isabetli olmuyor.
orhanı götürmüştüm oraya,
güzel bir hikayesi vardır o türbenin, aşağıda türbe hakkında birkaç bilgi var,
Benim bekarlık evim bu türbenin karşısındaydı,
gece yarıları çok kadın gördük gelip göbek atan,
Rivayete göre, eski Bursa'da yaşayan Ethem Efendi'ye gelen kadınlar ''Ethem Dede, Ethem Dede, gömleği keten dede, şu dileğim olsun ( çocuğum olsun, yitiğim bulunsun vs. ) sana 3 göbek atam dede'' derler, dilek tutarlar, dilekleri olunca da Ethem Efendiye tekrar gelip göbek atarlarmış. Böylelikle, Ethem Efendi olmuş; GÖBEK ATAN ETHEM DEDE.
Bazi hanimlarin gelip, "Al sana bi gobek,ver bana bi bebek..." diyerek yatirin etrafinda,tabir-i caizse doktürürler.
selamlar,
ilker
MENES;179237 wrote:Ağa dergah seni bozar, seni İlkerin meşhur göbek atan etem dedesine götürürüz, iki göbecikte sen atarsın.:D:o
Braaavooo 2 yıldır mücadelesini verdiğim konu bu,
inşallah yeni yönetim veye bir yatırımcı çıkarda bu konuyu değerlendirir.
selamlar,
müslüm akpek;179342 wrote:Osman Nizip'te son geldiğimde bir inceleme yaptım, inan kros yarışları için sanki doğal parkurlar var, bu konuda çalışmalarım devam ediyor, federsayon başkanıyla dünya şampiyonası sonrası görüşeceğim, zeugma şampiyonası adı altında Nizip'in reklamı olur.
Ancak Nizip şu an böyle bir organizasyona hazır değil, en azından turistik güzel bir otel yok, bu tür yarışlara gelenlerin kalacağı yer lazım, yoksa başlarsak böyle bir çalışmaya Gaziantep'e kaptırırız.
xxhidayet;179816 wrote:Abi biliyosun, benim disiplinli bir işim yok.. (Part Tıme iş de yapıyom ya..) :(
Hangi tarih derseniz,:D ben kendimi ona göre ayarlamaya çalışırım.:)
03,Nisan 2009 Yani yarın cuma namazını çengelköy merkez camisinde kılacağız,gelmek isteyen gelebilir,namazdan sonra denize sıfır caminin çay ocağında çay içeceğiz.Davut kardeşimle tanışacağız.
müslüm akpek;179951 wrote:03,Nisan 2009 Yani yarın cuma namazını çengelköy çınaraltı camisinde kılacağız,gelmek isteyen gelebilir,namazdan sonra denize sıfır caminin çay ocağında çay içeceğiz.
Bursa planı ile ilgili yeni bir konu aç...millet ona göre hesabını kitabını yapsın...gelen gelmeyen belli olsun...Bu arada 1 mayıs tatil olursa onu da degerlendirebiliriz...