Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

NTO’da Plaket Töreni

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

Nizip Ticaret Odası Osman Sayın Toplantı Salonunda bugün saat 14:30’da 2007 yılında yüksek düzeyde vergi ödeyen ve yüksek düzeyde ihracat gerçekleştiren firmalara yönelik yapılan plaket törenine Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Nizip İlçe Kaymakamı Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Nizip İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuş, Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, Gaziantep KOSGEB il Müdürü Ali İhsan Mutlu, Gaziantep Sanayi İl Müdürü Ahmet Durdu, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, NTO Meclis Başkanı Abdullah Altınbaş ve çok sayıda işadamı katıldı. Plaket töreni Saygı duruşu ve İstiklal marşı’nın okunması ile başladı. Plaket töreninde açılış konuşması yapan Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt; Nizip Ticaret Odasında sizleri ağırlamaktan dolayı büyük onur duyuyor, şahsım ve Nizip Ticaret Odası adına saygıyla selamlıyorum diyerek sözlerine başladı. Kamuoyuna sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması amacıyla yapılan 2007 yılı Vergi Plaket Törenine katıldığınız için hepinize teşekkür ederim diyen Özyurt sözlerine şöyle devam etti; Bir ülkenin vergi potansiyeli ve adil bir vergi sistemiyle toplanan vergiler o ülkenin gelişmişlik düzeyi ile orantılıdır vergi toplamak devletin temel mali politikaları ve sermaye hareketleri için etkin bir yöntemdir şeklinde konuştu.

Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı ise. yarattıkları ekonomik değerle bugün burada toplanmamıza vesile olan ve Nizip ilçesinde kurumlar vergisi ve gelir vergisi ile gelir sıralamasında ilk üçe giren, ihracat ve stopajda sıralamasında ise ilk ikiye giren firmalarımızı yürekten kutluyorum dedi. Devletimizin toplumsal ihtiyaçları karşılama ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet götürme kaynaklarından en önemlisi vergilerdir diyen Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı Bu müteşebbislerimizin vergi ödeme konusundaki yaklaşımları herkese örmek olmalıdır dedi.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, Gaziantep’in en büyük ilçesi olan Nizip ilçesinin gerek eğitim, gerek sağlık ve gerekse ticaret alanında yapılan hizmetlerin her zaman yanında olduklarını ve Milletvekili Mehmet Sarı ile birlikte her zaman destekçisi olduklarını ifade etti.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı ise konuşmasında Nizip Ticaret Odasının her yıl geleneksel hale getirdiği yüksek düzeyde vergi ödeyen ve yüksek düzeyde ihracat gerçekleştiren firmalara yönelik düzenlediği vergi rekortmenleri plaket törenini bu yılda devam ettirdiği için Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehnet Özyurt, Meclis Başkanı Abdullah Altınbaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra plaket törenine geçildi. 2007 yılı kurumlar vergisi birincisi Kızılaslan Sağlık Merkezi Ltd Şti olurken plaketi Kutluay Kızılaslan’a Gaziantep valisi Süleyman Kamçı verdi. Kurumlar Vergisi İkincisi Gün Tat Yağ Gıda Kimya Nakliyat San. Tic. Ltd. Şti. olurken Selahattin Gündüz’e Ak parti Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin tarafından plaketi takdim edildi. Kurumlar Vergisi üçüncüsü olan Çek Ted Petrol Ürünleri San. Ltd. Şti.’i sahibi Mehmet Seyid Çeker’e plaketi ise Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu verdi.

Gelir vergisi birincisi Gülsen Akpek’e Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember tarafından verildi.

ikinci olan Hüsniye Gündeş’e Milletvekili Mehmet Erdoğan tarafından plaket verilirdi , Üçüncü olan Ahmet Murat Kızılaslan adına ise Kutluay Kızıaslan’a plaketi Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı verdi.

İhracat dalında birinci olan Sayınlar Gıda San ve Tic Aş. Metin Erturhan’a plaketini Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan verdi. İkinci olan Beşler Gıda Mad. San ve Tic A.Ş Ömer Çakmak’a Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan tarafından plaket verildi.

Zirai Stopajda birinci olan Göktaşlar Et Ürünleri Yan Sanayi ve Ticaret Sanayi Ltd. Şti. Rıza Göktaş’a Gaziantep Sanayi İl Müdürü Ahmet Durdu tarafından verdi.

, ikinci olan Gaziantep Fıstık Dünyası Gıda Sanayi Tic. Ltd. Şti. Osman Kurt’un plaketini ise Gaziantep Kosgeb İl Başkanı Ali İhsan Mutlu verdi.

Nizip Ticaret Odasında yapılan plaket töreninde Nizip ilçesine yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt ve Meclis Başkanı Abdullah Altınbaş’a Plaketlerini Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı verdi. Devlet Üstün Hizmet Madalyası alan ve Nizip ilçesine yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Hayırsever İş Adamı Maruf Marufoğlu’nun plaketi ise Nizip İlçe Kaymakamı Hakan Yusuf Güner tarafından takdim edildi. Nizip Ticaret Odasında yapılan plaket töreni sonrası programa katılan protokol üyeleri birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Devamı İçin Tıklayınız...
şükrü çiftçi Üye
çalışmaların devamını dilerimm değerli nizibin insanları
m altay Üye
baya kişide plaket almış demekki nizipliler boş durmuyor çalışıyorlar allah başarılarını daim etsin
abcd643 Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
In Lineage 2 game, Adena plays an important role in that everyone want to buy items, training and whatever other purposes they may have. It is not easy to farm Lineage 2 Adena, in particular if you need lots of them. If you want to know more about Lineage 2 and get your Lineage 2 accounts more level and more adena, this information is a part and parcel.In fact that there are even some good guides posted that make it easy for some new to Lineage 2 botting to get started get level for their Lineage 2 characters and making more adena than they could before. It is risky but there are even a few people who discuss strategies for botting maximum level and adena gains all day and all night.It seems that you do require Adena. Here are some simple guides that will add some Adenas for you.As usual we would go sole when you're out hunting mobs. If you're decently geared and are able to kill stuff then we would stay soloing. Having an ally in group can slow things down when they afk, die or whatever the possibilities may be. You should target green or blue con mobs. Nothing is too difficult because it may cause you a lot of downtime. If you're a caster, preserve as much power as possible and if you're a tank preserve your health. Areas with less player and more mobs are ideal spots. Do not use any soulshots, which can cost a lot of money and it'll add up. However, we would suggest keeping a few around in case of danger.There are many mobs that drop good items and valuables. Some mobs have good drop rates versus others. You can try to farming the ones with good loot and adena over another that doesn't drop anything all the way. Killing better mobs can help you add to your adena fund.If possible, it's not necessary for you to buy items from NPC merchants. As usual, most of the player crafters in the game always charge less than the average NPC. Do not always sell off everything you loot to a NPC, there are many crafters that are looking for what you may have. Your junk may be a treasure to them. As for some players, they usually always buy at rates higher than what the NPC has to offer. You may also want to setup your own store and sell off the items there. If you're the type of person that usually leaves their computer on at night when you sleep then it would be a good idea to leave the game running with a store opened. Avoid selling more than 3 items of the same time and set prices 5-10% below NPC price and you're good to go.For the most part, it is better for you to gather as many quests as you can. If you're on the road and a quest is conveniently nearby then you may as well complete it. You can gain extra experience, adena or items. We would suggest any quest that gives a lot of adena or valuable items. Even quests that involve killing lots of monsters are good. It'll help you level while you are farming for adena. Avoid taking long routes to places unless they have a lot of mobs for you to kill.It draws a conclusion that plenty of players can buy those common items like arrows, healing potions and soulshots. It sounds a good idea to carry extra of those around if you have room. In the process of traveling, players may run out of goods and will need to stock up to a large scale, at that time you can take advantage of the situation and sell them your extras.
Resim kaynağı

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim