Genç Muhabbet
abi indir ben indirdim hiç bi problem yok güven bana izlememkle cok sey kaçırırsın ben özellikle yedi kule zindanlarını topkapı sarayını kız kulesini izledim şimdi :)
evet cok güzel bencede
Sanki ordayım!!!
Görüntülenme: …
kimse begenmemiş anlasılan...
Beeeeeennnnn cok cok begendım en cokta mekke ve medıne..
Cogunu pc mde yukledım dıyebılırım ıns allah oraları gezıp gormek cumlemıze nasıp eder...(amin)
Cogunu pc mde yukledım dıyebılırım ıns allah oraları gezıp gormek cumlemıze nasıp eder...(amin)
inşallah Rabbim bize oralarda gezmeyi nasip eder.görevli yazılmıştım gitmek için çok umutluydum,ama annemin rahatsızlanması beni burda bıraktı.kısmet değilmiş dedim.bir dahada kısmet olmadı işte...
Ben böyle programları pc me indirmeye korkuyorum virüs falan olur diye indirmeden de izlenemiyor.
müslüm akpek;175002 wrote:Ben böyle programları pc me indirmeye korkuyorum virüs falan olur diye indirmeden de izlenemiyor.
abi indir ben indirdim hiç bi problem yok güven bana izlememkle cok sey kaçırırsın ben özellikle yedi kule zindanlarını topkapı sarayını kız kulesini izledim şimdi :)
Ben çok izledim bende 2 ay önce indirmiştim sultan ahmet camisi ,topkapı sarayı sanki içindeymişsin gibi valla çok güzel
şükrü çiftçi;175007 wrote:Ben çok izledim bende 2 ay önce indirmiştim sultan ahmet camisi ,topkapı sarayı sanki içindeymişsin gibi valla çok güzel
evet cok güzel bencede
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.