Yapma ya. Ben bizim dediklerimizin de doğru olduğunu düşünüyorum. Aksini idda ettin bu cevapla. İspatlamaya davet ediyorum....:)
Genç Muhabbet
yahu bak mehmet dogru diyo sen hala hkabul etme bakalım 1=5 ise 5=3125 olurmu yani :D:D
tamam işte 2 dogru olmaz:) iyide bunu nasıl ispatlayım ben şimdi ehuehue:D
benim cevabım herkes tarafından kabul görür ama seninki görmez o yüzden ispat yoluna senin gitmen lazım bence ehuehue bencede yasasın kötülük...
2. Ne demek seninki görmez?
3. Sonuçta cevabımızı yanlışlayıp açıkladığınız cevabı doğru olarak gösteren sizsiniz. Neyse dediğiniz doğru olsun.Burada bitti. Finitoooo....
ee soruyu soran bensem cevabıda dogru olanı vercem tabi yanlısı değil senin cevabın külliyen yanlıs ve sen yanlıs oldugunu bildigin halde yinede kendi cevabının dogrulunu savunuyosun ama ispatta edemiyosun ehuehue tamam finito olsun :D:D
birazda beyin Jimnastigi yapalım matematik sorusu çözelim!!!
Görüntülenme: …
mahsuni63;175576 wrote:Yapma ya. Ben bizim dediklerimizin de doğru olduğunu düşünüyorum. Aksini idda ettin bu cevapla. İspatlamaya davet ediyorum....:)
yahu bak mehmet dogru diyo sen hala hkabul etme bakalım 1=5 ise 5=3125 olurmu yani :D:D
Haklılık edebiyetı yapmayın hocam. Haklılığınızı ispatlayın.Sizin ve Mehmet'in dediklerine güvenim sonsuz ama cevabınızın doğruluğunun ispatı için bizim cevabımızı çürütmeniz ve cevabınızın doğruluğunu ispatlamanız lazım. Yoksa benim sizin cevabınız yanlış diye bir tezim yok, sadece ispatlamanızı istiyorum. Maksat biraz beyin cimnastiği yapalım...:)
bu mutlak gerceklerde ispata gerek kalmıyo ama ehuehue
Matematikte iki doğru olmaz, tek cevap vardır. Ya bizimkini çürütün ya da kendinizinkini ispatlayın. Ama ben vazgeçtim, cevap gelmiyor nasıl olsa; hep demagoji...:P
mahsuni63;175593 wrote:Matematikte iki doğru olmaz, tek cevap vardır. Ya bizimkini çürütün ya da kendinizinkini ispatlayın. Ama ben vazgeçtim, cevap gelmiyor nasıl olsa; hep demagoji...:P
tamam işte 2 dogru olmaz:) iyide bunu nasıl ispatlayım ben şimdi ehuehue:D
Senle cevapları başbaşa bırakıyorum. Yaşasın kötülük......:)Erol Taş sesleri duyar gibiyim üyelerden...
mahsuni63;175596 wrote:Senle cevapları başbaşa bırakıyorum. Yaşasın kötülük......:)Erol Taş sesleri duyar gibiyim üyelerden...
benim cevabım herkes tarafından kabul görür ama seninki görmez o yüzden ispat yoluna senin gitmen lazım bence ehuehue bencede yasasın kötülük...
1. Matematikte doğrular kabul görür.secretgarden;175600 wrote:benim cevabım herkes tarafından kabul görür ama seninki görmez o yüzden ispat yoluna senin gitmen lazım bence ehuehue bencede yasasın kötülük...
3. Sonuçta cevabımızı yanlışlayıp açıkladığınız cevabı doğru olarak gösteren sizsiniz. Neyse dediğiniz doğru olsun.Burada bitti. Finitoooo....
mahsuni63;175606 wrote:1. Matematikte doğrular kabul görür.
ee soruyu soran bensem cevabıda dogru olanı vercem tabi yanlısı değil senin cevabın külliyen yanlıs ve sen yanlıs oldugunu bildigin halde yinede kendi cevabının dogrulunu savunuyosun ama ispatta edemiyosun ehuehue tamam finito olsun :D:D
matematikten hiç anlamam valla kafam karıştı
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.