Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

sevgili arkadaslarım!!!!

Görüntülenme: …

secretgarden Üye
Gökhan Dokuyucu;174666 wrote:bu seçimde şaibe var secret psikolojik baskı yapıyor:D:D
................:)
secretgarden Üye
doganesmeray;174659 wrote:secret yine ne olduda böyle bir konu açma geregi duydun acep :)
her gün yeni bir olayla karşımıza çıkıyorsun valla seni bu özelliğinden dolayı kutluyorum :D
hep destek tam destek :) :)

sağol kankim e doğal olarak benim yanımda olman lazım ;)
secretgarden Üye
Polen2734;174685 wrote:Bu sütunlarda moda, dindar görükmek, statükoyu savunmak ve düzeni alkışlamak, aykırı sesleri muhalif diye damgalamak geçer akça.her insanın dini inancı gibi ruhunu besleyecek dostluk mesajlarına, ruh sağlığımızı besleyecek duygusal yazılara da ihtiyaç vardır.Sadece dikkat edilecek husus, özel hayatı irdelememek olmalıdır.Kim nerede, hangi görevde olursa olsun sevgiye muhtaçtır.İnsanın sevgisini söylemeye, paylaşmaya utanmamalı; ama sevgsinin ağırlığını da koruyabilmelidir.Lütfen yazılarınıza devam edin Öğretmenim...Mahmut Küçük

beni gercekten anladıgınızı düsünüyor ve tesekkür ediyorum :)
secretgarden Üye
vedatakkas;174703 wrote:diğer yazıyı daha okumadan bu yazıya denk geldim galiba,ama olsun,fark etmez.kadınların olmadığı bir yerde,fikirleri ile ortamları aydınlatmadıkları bir yerde,tarlada,evde işte,mecliste,okulda,sırada,yolda,savaşta barışta,emeği,fikri ve gücü ile yanıbaşımızda olmadıklarında...ne hallerde olduğumuz herhalde açıkça gözüküyordur.
hepinize selamlar.

katılmamak mümkünmü...;)
GencOoO Üye
arkadaşlar hemen karar vermeyin. karşı taraf oyunu verene üste bide 72 ekran televizyon veriyormuş:))
secretgarden Üye
GencOoO;174820 wrote:arkadaşlar hemen karar vermeyin. karşı taraf oyunu verene üste bide 72 ekran televizyon veriyormuş:))

anca onu verir zaten baskada bisey veremez:D
arman_ Üye
benim oyum da sanaaaaaaa artık yıkılmassın haaaaa:p
nizipli_mehmet Üye
abi yapma be oldumu şimdi neyse senın gerçek oyun bu tarafta onu biliyoruz :D maksat umut olsun demi ama :p
aşk-ı muhabbet Üye
Herkesin fikrine saygı göstermek gerek.
İnsan onuruna ve kişisel haklarına müdahale edilmediği sürece.
Burada bir anket uygulaması gibi, insanları gruplanmdırmak gibi bir süreç içerisine girmeyi benimsemiyorum.

haa birileri yazılarınızı beğenmiyor olabilir, okumak istemeyebilir. Bu onun düşünce ve görüşleri.
Eyvallah deyip geçeceksin.

Zaten sizin yazılarınızı beğenen, Düşüncelerinizi paylaşanlar sizinle olacaktır. onları kimse koparamaz.
Ancak önyargılı olup, yazılarınızı okumayak istemeyenler de olacaktır. Onları da tutmanın zaten imkanı yok.
Eee zıtlıklar olmaszsa hayat momtonluktan kurtulmaz değil mi ama :)

Başarıların devamını dilerim..
Sevgiler....
Mustafa Bilici Üye
ben bu taraftayım sen şu taraftasın diye bir durum olmaması lazım okuyabildiğim her konuyu okurum yazmam gerekse yazarım.
Şuna yazarım buna yazmam gibi düşünceler çocuksuluktan kalmış çocukça düşünceler...
Miniklerin büyüyüp akıllı olması temennisiyle..:)
müslüm akpek Üye
Değerli Edebiyat öğretmenim, bu konuyu hırsla birilerine kızarak açmışsın belli, ama yılmayacaksın, sitede yazan 2-3 bayandan birisin sen ve yazıların benim için çok değerli, mümkün olduğu kadar okumaya çalışıyorum, bazen çok uzun olan yazılarını bile okumaya çalışıyorum, sen bir eğitim gönüllüsüsün her ne kadar öğretmenlerimize gereken değer verilmesede ki sen birde üstüne üstlük bayansın ben sana ve diğer bayan kardeşlerimi, buradaki erkeklere karşı verdiğiniz mücadele için sonuna kadar destek veriyorum.

Yılmak ve küsmek yok yola devam, Mahmut beyin söylediği gibi, sitede sürekli dini içerikli yazılar yazarak kadınlar üzerindeki baskıları arttırmaya çalışanlar sizler sayesinde gereken dersleri alıyorlar, hatta ben sizlerinde buluşmalara katılmanızı ve orada da fikirlerinizi açık açık söylemeniz taraftarıyım, özellikle Nizipte.
Mustafa Bilici Üye
müslüm akpek;174879 wrote:
, sitede sürekli dini içerikli yazılar yazarak kadınlar üzerindeki baskıları arttırmaya çalışanlar sizler sayesinde gereken dersleri alıyorlar, hatta ben sizlerinde buluşmalara katılmanızı ve orada da fikirlerinizi açık açık söylemeniz taraftarıyım, özellikle Nizipte.
konu ne! alaka ne! müslüm abi..
yani konuyu öyle bir çevirmişsin ki tam 359 derece...
dini içerikli yazı yazıpta kimse kimseye baskı kurmuyor varsa belgelerle konuşun bizde bilelim kimmiş bu baskı kuranlar sayın müslüm abi..
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Bende başlığı uygun bulmadım. Tecrübeli bir arkadaşımızın konuya uygun başlık açması uygun olurdu
secretgarden Üye
bunun adına gruplasmamı diyosunuz deyin çocuklukmu diyosunuz deyin sacmamı buluyosunuz bulun ben bu konuyu actım çünki bazı arkadasların benim yazılarıma yaptıgı yorumlardan dolayı.. elbetteki kimse begenmek zorunda değil ama begenmezkende konuların sacma diye bi eleştriyide kabul edemem heralde dimi?? en azından emege saygı isterim bazen yazılarım uzun oluyo sen okuyomusun diyolar okumadan ve begenmeden buraya tasımam mümkünmü?? çogu konumun güzel ve anlamlı oldugunu düşünüyorum belli baslı bi kaç degerli kişi dısında yorum yapan olmuyo önemli değil olmasın ama anlık ruh halimle sacma bi konu acmıssam elestriler arka arkaya geliyo yapıcı olma taraftarıyım ben en azından herkesten de bunu bekliyorum..
müslüm akpek Üye
Öğretmenim çok kızmış.
secretgarden Üye
müslüm akpek;174946 wrote:Öğretmenim çok kızmış.

ee birazcık kızdım yani.. kırıldımda yani
doganesmeray Üye
secretgarden;174989 wrote:ee birazcık kızdım yani.. kırıldımda yani

:):):):):):):):):):):)
busenaz Üye
ya ben anlamıyorum nerden çıktı şimdi bu ayrımcılık?sitede bulunduğum zaman içinde erkeklerinde bayanlarında konularına yazdım.madem öyle benim yazdığım mesajlar erkeklerin konularından silinsin olurmu öyle saçmalık yaaaa.her zaman yanındayım secret
secretgarden Üye
busenaz;174991 wrote:ya ben anlamıyorum nerden çıktı şimdi bu ayrımcılık?sitede bulunduğum zaman içinde erkeklerinde bayanlarında konularına yazdım.madem öyle benim yazdığım mesajlar erkeklerin konularından silinsin olurmu öyle saçmalık yaaaa.her zaman yanındayım secret

tesekkürler canım arkadasım :)
busenaz Üye
önemli değil arkadaşım.unutma siteye geldiğimde ilk tanıştığım bayan arkadaşım sensin...
şükrü çiftçi Üye
ferhat;174615 wrote:hayda.......
Secim propagandalarini geçimşsiniz
pes dogrusu...
bencede çok ayıp arkadaşlar güzel ortamı bozmamak lazım
secretgarden Üye
şükrü çiftçi;174995 wrote:bencede çok ayıp arkadaşlar güzel ortamı bozmamak lazım

benmi bozuyorum yani.... :(
busenaz Üye
secretgarden;174998 wrote:benmi bozuyorum yani.... :(
hayır secret sen bozmuyorsun arkadaşım ferhatın cevabına istinaden yazmış onu.hassaslık konusunda sende beni geçtin bakıyorum da:))
ŞAHİN TEKŞAN Üye
Arkadaşlar bu gerginlik niyedir bilmiyorum sonuçta burda hepimiz kardeşiz ve birbirimizin yazdıklarına her ne kadar yazdığı saçmada gelse uçuk kaçıkda gelse sonuçta o arkadaşımızın görüşüdür ve açtığı konuyada saygı duymak zorundayız, ve alaya alıcı şekilde yorumlar ve mesajlar yazılmaması gerekir herşey saygı ve sevgi çerçevesinde kalmalıdır. Insanları kırarak inciterek bir yere varılmaz sonuçta hepimiz kardeşiz
ferhat Üye
Yani illa yorum yaptirdiniz bana. Ben bu tur konulari sevmiyorum.
Burada konu basligi "Herkesin Dikkatine !!!" diye. Disardan gelen biri merak edip girdigi zaman cok farkli beklenmedik bişeyle karşilaşicaktir. Dogrudan akla gelen ise konuyu acan kisinin kendisi gibi dusunenlerin, kendisine samimi olanlarin, onun tarafinda oldugunun belirtilmesini istiyor. Bu hic te etik bişey değil. Bu forumda biz Nizip'i temsil ediyoruz. Her konuda, her mesajda opjektif olmak zorundayız. Her ne kadar böyle olsun desekte bir coğumuz bunu kişisel algılıyoruz. Buradaki mesajlarla, tartışmalarla birbirimizi bazen kirabiliyoruz. Bu sebeple o anlik alinan fevri kararlari dogrudan sitede yayinliyoruz. E o zamanda konuya tepkiler cogaliyor.

Şahsen ben bu konuyu tasvip etmiyorum. Kusura bakmayin arkadaslar beni ister hakli gorun ister haksiz.
Ayrıca ben burada yazdigim olumsuz dusunceler sebebiyle eminim SecretGarden bu konusmalari kişisel algilayacaktir ve ona karşi ciktigimi sanacaktir.

Ama Yanlış....

Lütfen arkadaşlar sizden istihram ediyorum, Mümkün olduğu kadar kişisel olayları foruma yansıtmayın ben buna karşıyım. Son zamanlarda foruma da giremiyorum eskisi kadar.
yoksa her onune gelen birine tavir yapip konu acarsa işimiz var demektir...

Umarim derdimi anlatabilmişimdir.

Sağlıcakla.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim