ben bayan erkek ayrımı yapmıyacagım burda bazı arkasdaslar bizi boykot kararı almıs yazılarımıza yazmıycakmıs mıs mıs... hatta benim o kadar emek verdiğim yazılarda sacmaymıs mıs mıs vay beee..
neyse bizi dıslamaksa niyetiniz eywalla kaç kiçi oldugunuzda önemli değil niceliğe değil niteliğe bakalım... ben benim gibi düsünen insanlarında buraya yazmalarını istiyorum kim nedir bilelim ozaman...
sagol canım... bu kısma sadece bayan değil erkekleride bekliyorum kimler benim yanımda görelim bakalım :) bayan olarak 2 kişi olabiliriz ama bize ve konularımıza deger verenleride görelim burda sacma bulmayanları yani...
secret su zamana kadar su sıteye ne yararım ne zararım oldugunu bılmıyorum ama bır konu bazı kısıler tarafından hıc bu kadar saptırılamaz... Hata bendekı burdakı kısılerın samımıyetıne esprı anlayısına yada acılan konuya saygısına guvendım boyle bı konuyu actım ama yanıldım... ıyı nıyetımı nereye cektıler duygu somurusu gıbı algılanır ama hıcbır konu ıcın aglamadım ve uzulmedım merak etmesınler bayan 2 kısı var aktıf olan o 2 kısıden bırı olarak ben ne sızın konunuza ''erkeklerın dıkkatıne '' nede baska bır konuya yorumlarımı ıletmıcem benım ıcın duzenınızı bozmaya gerek yok ... SUSUYORUM ARTIK BEN UNUTMA BEN HEP SENIN YANINDAYIMKIMSENIN DE BIZIM YANIMIZDA OLMASINA GEREK YOK UNUTMA ;)
belki çocukca olabilir ama ben hırs yaptım diger tarafta yazılarıma kadar laf edildi emeklerime de dolayısıyla... şimdi kim bizden kim değil bilelim one göre davranalım...
İki tarafı da desteklemem söz konuzu değil ama senin yazıların konusunda biraz yanlış anlaşılma olduğu kanısındayım. Ortam sanal olduğundan birçok yanlış anlaşılma oluyor. Bu yüzden de zaman zaman arkadaşların demek istedikleri yanlış olabiliyor. Bu yüzden de dikkatli olmalıyız biraz. Bunlar değil de Osman Abi'nin direk taraf beyan etmesi çok güzeldi. O güler yüzlü fotoğrafıyla bi sıcaklık getirdi konuya hemen...
secretgarden;174605 wrote:ben bayan erkek ayrımı yapmıyacagım burda bazı arkasdaslar bizi boykot kararı almıs yazılarımıza yazmıycakmıs mıs mıs... hatta benim o kadar emek verdiğim yazılarda sacmaymıs mıs mıs vay beee..
neyse bizi dıslamaksa niyetiniz eywalla kaç kiçi oldugunuzda önemli değil niceliğe değil niteliğe bakalım... ben benim gibi düsünen insanlarında buraya yazmalarını istiyorum kim nedir bilelim ozaman...
secret yine ne olduda böyle bir konu açma geregi duydun acep :)
her gün yeni bir olayla karşımıza çıkıyorsun valla seni bu özelliğinden dolayı kutluyorum :D
hep destek tam destek :) :)
secretgarden;174624 wrote:belki çocukca olabilir ama ben hırs yaptım diger tarafta yazılarıma kadar laf edildi emeklerime de dolayısıyla... şimdi kim bizden kim değil bilelim one göre davranalım...
bu seçimde şaibe var secret psikolojik baskı yapıyor:D:D
doganesmeray;174659 wrote:secret yine ne olduda böyle bir konu açma geregi duydun acep :)
her gün yeni bir olayla karşımıza çıkıyorsun valla seni bu özelliğinden dolayı kutluyorum :D
hep destek tam destek :) :)
Doqannnnnnn ne demek hep destek tam destek kankiiiiiiiii!!!!Bizim grup'a gel:D
Bu sütunlarda moda, dindar görükmek, statükoyu savunmak ve düzeni alkışlamak, aykırı sesleri muhalif diye damgalamak geçer akça.her insanın dini inancı gibi ruhunu besleyecek dostluk mesajlarına, ruh sağlığımızı besleyecek duygusal yazılara da ihtiyaç vardır.Sadece dikkat edilecek husus, özel hayatı irdelememek olmalıdır.Kim nerede, hangi görevde olursa olsun sevgiye muhtaçtır.İnsanın sevgisini söylemeye, paylaşmaya utanmamalı; ama sevgsinin ağırlığını da koruyabilmelidir.Lütfen yazılarınıza devam edin Öğretmenim...Mahmut Küçük
diğer yazıyı daha okumadan bu yazıya denk geldim galiba,ama olsun,fark etmez.kadınların olmadığı bir yerde,fikirleri ile ortamları aydınlatmadıkları bir yerde,tarlada,evde işte,mecliste,okulda,sırada,yolda,savaşta barışta,emeği,fikri ve gücü ile yanıbaşımızda olmadıklarında...ne hallerde olduğumuz herhalde açıkça gözüküyordur.
hepinize selamlar.