ZEKI KADINLARA SAYGILARIMLA KARI & KOCA > > > > > Bir çift hiç konuşmadan arabayla yolda gitmekteydi. Daha önceki bir tartışma münakaşaya dönüşmüştü ve hiçbiri teslim olmak istemiyordu. Keçi, katır ve domuzlarla dolu bir çiftliğin yanından geçerken koca, alaycı bir biçimde sorar: 'Akrabaların mı?' Karısı 'Evet' diye cevap verir ve ekler, 'Senin taraftan akrabalarım'
KELİMELER > > > > > Kocası karısına kadınların bir günde kaç kelime kullandığına dair bir makale okuyordu... 'Erkeklerin 15,000 kelimesine karşılık 30,000 kelime' Karısı yanıtladı: 'Sebebi erkeklere her şeyi tekrar etmek zorunda olmamızdır.' Kocası karısına döndü ve sordu: 'Efendim?'
YARADILIŞ > > > > > Bir gün bir adam karısına sordu: 'Aynı zamanda nasıl hem bu kadar sa lak, hem de bu kadar güzel olabildiğini anlamıyorum.' Karısı yanıtladı: 'Açıklamama izin ver. Allah beni sen çekici bul diye çok güzel yarattı; Allah beni seni çekici bulayım diye çok sal ak yarattı!'
KONUŞMAMA CEZASI > > > > > Bir karı koca evde problemler yaşamaktaydı ve birbirlerine konuşmama cezası uygulamaktaydı. Aniden adam ertesi gün karısının kendisini sabah 5:00 da iş için bir uçuşu olduğundan uyandırması gerektiğini hatırladı. Sessizliği ilk bozan ve kaybeden kendisi olmamak için, bir kağıdın üzerine 'Lütfen beni sabah 5:00 da uyandır.' yazdı ve notu karısının bulabileceği bir yere bıraktı. Ertesi sabah, adam uyandı ancak saatin 9:00 olduğunu ve uçuşu kaçırdığını farketti. Çok kızdı, tam karısının onu neden uyandırmadığını soracakken yatağın yanında bir parça kağıt buldu. Kağıtta 'Saat 5:00 uyan' yazmaktaydı.
KELİMELER > > > > > Kocası karısına kadınların bir günde kaç kelime kullandığına dair bir makale okuyordu... 'Erkeklerin 15,000 kelimesine karşılık 30,000 kelime' Karısı yanıtladı: 'Sebebi erkeklere her şeyi tekrar etmek zorunda olmamızdır.' Kocası karısına döndü ve sordu: 'Efendim?'
Kadınların hiçbir şey istememesini ister.
"Seni seviyorum" sözünü bir kez söylesin, karşı taraf bununla 20 sene idare etsin ister.
Gökten yağmur değil kadın yağsın ister.
Maçların 90 dakikadan 24 saate çıkarılmasını ister.
Evli olmak ama bekar gibi yaşamak ister.
Bir bakışı canlar yaksın ister.
Aldatmak ve hoş görülmek ister.
TV'nin karşısında horlaya horlaya uyumak ister.
Bilimin bir gün erkeklerin kadınlardan daha zeki olduğunu ortaya çıkarmasını ister.
Kendi anlayışsızlığını örtbas etmek için kadınların anlaşılmaz olduğu masalını dünyaya yaymak ister.
Akıllı kadından hoşlanıyor görünmeyi ister.
Kadının kıt akıllısını ister.
Eskimiş kadını peşinata sayıp yenisini almayı ister.
Romantizm denen ve işleri zorlaştıran baş belasının tez günde yok olmasını ister.
Para ya da bulunduğu konum sayesinde tavladığı kızların, ağarmış saçlarına aşık oldukları masalına inanmak ister.
нαуαℓ;174515 wrote:tabı cnm ne de olsa bız sıze yaranmak ıcın sıze hızmet ve memnun etmek ıcın yaratıldık dımı hayrı bey :)
Kişiliğimiz kullandığımız arabanın beygir gücü ile doğru orantılı olarak değişmiyor Kırmızı ışıkta yanımızdaki arabanın bizden önce çıkması yada bir aracın bizi sollaması hiçbir şey ifade etmez Kas olacak diye bir zorunluluğumuz yok Her sabah tıraş olmak zorunda değiliz Aşık oluyoruz korkmadan.
Biri birimizin ağzını yüzünü kırdığımız sporlar yapmıyoruz Hiç iki kadının silahla oynarken birbirini vurduğunu duydunuz mu? Horlamıyoruz Az bildiğimiz bir şey üzerinde çok fazla konuşabiliriz. Birbirimize eşe k şakaları yapma adetimiz yoktur TÜKÜRMEYİZ Sanat eserlerinin %90 ı kadınlardan esinlenilmişdir Uzağa işeme, uzağa tükürme, yüksek sesle geğirme gibi aptalca karizma krikolarımız yok Kol saatimiz de aynı zaman da hesap makinesi, takometre, barometre, termometre ve radyo olması gerekmiyor doğum günü, evlilik yıldönümü gibi özel günleri parmağımıza kırmızı iplik bağlamadan da hatırlayabiliyoruz Ortalıkta alakasız her türlü nesne ve sözcükten cinsel çağrışımlar çıkarıp günün yarısını baska seyler düşünerek geçirmeyiz
kendınıze bakın derken süs konusunda değil kendı sorumluklarınızı bılmenız yanı kendı sınırlarınızı zorlamayın derkende bence pek ustumuze gellmeyın yanı sonucta bız daha fazlayız ve öncekı gıbı kızlarla savaş haline gırmek ıyı olmaz...
neyse bu konuya ve kızlara cevab verırsem bıraz sorun olacak tartısma çıkmasın artık yazmam bu konuya... bence sız kendınızı çok önemlı sanıyorsunuz ama bizler olmadan sizlerin hiç bi anlamı yok...
secretgarden;174521 wrote:Kişiliğimiz kullandığımız arabanın beygir gücü ile doğru orantılı olarak değişmiyor Kırmızı ışıkta yanımızdaki arabanın bizden önce çıkması yada bir aracın bizi sollaması hiçbir şey ifade etmez Kas olacak diye bir zorunluluğumuz yok Her sabah tıraş olmak zorunda değiliz Aşık oluyoruz korkmadan. Biri birimizin ağzını yüzünü kırdığımız sporlar yapmıyoruz Hiç iki kadının silahla oynarken birbirini vurduğunu duydunuz mu? Horlamıyoruz Az bildiğimiz bir şey üzerinde çok fazla konuşabiliriz. Birbirimize eşe k şakaları yapma adetimiz yoktur TÜKÜRMEYİZ Sanat eserlerinin %90 ı kadınlardan esinlenilmişdir Uzağa işeme, uzağa tükürme, yüksek sesle geğirme gibi aptalca karizma krikolarımız yok Kol saatimiz de aynı zaman da hesap makinesi, takometre, barometre, termometre ve radyo olması gerekmiyor doğum günü, evlilik yıldönümü gibi özel günleri parmağımıza kırmızı iplik bağlamadan da hatırlayabiliyoruz Ortalıkta alakasız her türlü nesne ve sözcükten cinsel çağrışımlar çıkarıp günün yarısını baska seyler düşünerek geçirmeyiz
ehuehue iyiki kadınız yani çok güldüm
İyiki erkeğim
Akşama kaar onun bunun dedikodusunu yapmıoyrum.
Nizipcomda cevap yazıcam diye akşam yemeğini ocakda yakmıyorum
her şeye cevap vermk zorunda değilim
Aptalca günler için bi dünya masraf yapmama gerek yok
sewgilim'in dogum günümü unuttu vs gib sebeblerle vır vır zırlamıyom
Sokak ortasında saç başa gitmeyiz insan gibi konuşarak sorunlarımızı çözeriz
Kendi görüşlerim hahaha
nizipli_mehmet;174529 wrote:neyse bu konuya ve kızlara cevab verırsem bıraz sorun olacak tartısma çıkmasın artık yazmam bu konuya... Bence sız kendınızı çok önemlı sanıyorsunuz ama bizler olmadan sizlerin hiç bi anlamı yok...
ben bu konuyu tekrardan soylemek ıstıyorum hakaret etmek kucuk dusurmek ıcın yada bız tekız sadece bız onemlıyız demek ıcın acmadım bız olmadan da sız olmazsınız mehmet bey bunuda unutmayın sadece bunlar gercek ve ben bu gerceklerı komık bır dılle arastırmalarla tebessum bırakarak buraya gecırıyorum sızede dıyecek baska bız soz bulamıyorum.....
akşama kaar onun bunun dedikodusunu yapmıoyrum. : emın ol sız kadınlardan daha betersınız
nizipcomda cevap yazıcam diye akşam yemeğini ocakda yakmıyorum : burdakı cogu ınsan bekar ve calısıyo benım gıbı onun ıcın yemek yapmıyorum ve ocakta unutmuyorum
her şeye cevap vermk zorunda değilim : buna kendını savunma yada haksızlıgı onleme dıyelım
aptalca günler için bi dünya masraf yapmama gerek yok : sevdıgın ıcın bu sana masraf degılde onun mutlu olacagını bıldıgın ıcın sıradan bır harcamadır
sewgilim'in dogum günümü unuttu vs gib sebeblerle vır vır zırlamıyom : bunu unutman ona deger vermedıgını gosterır
sokak ortasında saç başa gitmeyiz insan gibi konuşarak sorunlarımızı çözeriz : en azından sılah cekıp vurmuyoruz yada bıcakla yaralayıp hastanelık etmıyoruz tartısıyrz sokak ortasında sacbasa gırmıyoruz
kendi görüşlerim hahaha
Arkadaşlar konuyu herkes kendi açısından değerlendiriyor. Onun için birbirimize sınırları aşmadan konuşalım. Gerektiği zaman frenlemeyi bilmeliyiz. Site adına hoş olmuyor...
mahsuni63;174536 wrote:arkadaşlar konuyu herkes kendi açısından değerlendiriyor. Onun için birbirimize sınırları aşmadan konuşalım. Gerektiği zaman frenlemeyi bilmeliyiz. Site adına hoş olmuyor...
mahsunı bey sınırı asan ınsanları rencıde edıcek sozler sarfeden var ıse soyleyın frenlıyelım ??