Genç Muhabbet

Gurtlar vadısı antep :)

doganesmeray Üye
polat: memati pusu memati: usta daha beyran bitmedi yav ................................................................................... muro: nalet olsun içimdeki balcan sevgisine ceto: baskan bu eylemden sonra olay teve ye çıkar mıyız muro: neden çeto çeto: başkan anamın yuvalamasını çok ozledim muro: anan çıksın çeto.. olum daga cıktı, getti bidaha gelmedi, gadasını aldıgım en dagdan lili li li li liiii ........................................................................................ memati= usta erhan lahmacunun hepsini yemiş polat =vur kulağının tözüne iki dene ................................................................................... muro =ne var yiyecek burda garson=pizza ve hamburger efendim muro =ben kapitalist burjuva düzenin yemeklerini yemem sen bana balcan kebabı getir. ............................................................................................. erhan : polat abi izin verirsen nevzatgillen sahreye gedicik. polat: yirin gedin amma ayaanızı yere berk basın. memati mukaat ol uşaklara. abdulhey: usdaaa hækan gene gaçmış polat: yallaa ................................................................................................ polat: büyük ortadoğu projesine yapılacak eylemlere karşı kilit nokta antep! abdulhey: evet usta öteden beri bu bilinen birşey antepli: la goda get nalet, antepte ne terör olucu. balcanmısızz neyseez oğlum. savışında gedin dizeezi başga yerde çekin. daa bi de gurtlar vadisiymiş. la biz antepliyik oğlum, itten köpeknen ne işimiz olucu. vadiye de nalet saada nalet, yeri! ................................................................................................................. memati:ustaa bu eroinden gurtuldum ama iskender bu seferde balcana alıştırdı beni... polat:o ne lan balcan delisi mi oldun? ................................................................................................... halo; lan olum can polatım baa bi şeyler oluy polat; olmaz dayı arvat seni genceldir erhan; usda baa mı dedin nevzat; kime deyci ya önce paklavaya vuruyn sonam… polat; la hösün yerin baalım dülük babaya. muro; ezilmiş halkımla nohut dürümü mü yiycig abdulhey; sen atın itin bohunu yi nalet... iskender; nazımım hele şu bog neymiş ören baalım ömer baba; namedden dalga geçilmez egmeg seni çarpar haa deli hikmet; derin dövlet çarpar baba tuncay; baa allah çarpmış gafam yerinde deel ......................................................................................................... nazife anne; yavrımm neen kötülenşimin beyle davut tataroğlu; bu yıldız mamırı mest edmiştir bence yıldız; yeri ordan hepezi carıs ederim iskendere haa.. fuat; şekerim carıs da ney yaw inci; karış demenin ingilizcesi oluyor fuat ne *****sın... fikret hazarbeyoğlu; ben dememişmiydim ibrahim antepçe örenelim diye ibrahim; demiştiniz efendim de bol keseden atıysıyız hep ............................................................................................................ asu hanım; ne kadar da banalsiniz burası hep hasde dolu hakkı; sen önce gendi adamına bag tuncay gantarcı gafayı yiyig şarmıta.. polat; alper temizle buralığı arvat hamamını geşti alper; dağılın layn dağılın... antepli mamedaga; yeri ordan layn kimin bağından kimi govuyn sen. burası antep. fahas, mamdeli, hösüyn, aşatma, hökkeş, memik, nuru, govalan lan şunnarı. gurtlar vadisiymiş.. hösün lan erzi gırıklar sizi.. burası şahinler yuvası...
Son Kabadayı Üye
Güzel olmuş eline sağlık
secretgarden Üye
kanki yine yapmıssın yapacagını çok güldüm :))))))) eline saglık...
Kerim KIRLANGIÇ Üye
ellerine yüregine saglık gerçekten süper olmus.aslında bunu kurtlar vadisinin sitesine yollamak lazım
nizip27700 Üye
Çok güzel bir yazı yazanların ellerine sağlık. Gülmek isteyenler için bulunmaz bir yazı :D:D:D
rasimm Üye
Eline sağlık güzel olmuş:):):)
nizipli_mehmet Üye
dogan bu düzenleme sanamı ait?
doganesmeray Üye
nizipli_mehmet;174838 wrote:dogan bu düzenleme sanamı ait?
alıntıdır memet yazı.. bir grup antep dili sevdalısı arkadaşların çalışmasından ortaya çıkan ufak bir yazı. tabi devamı var daha bunların..
müslüm akpek Üye
Bunlar inanın çok güzel yazılar, daha öncede söylediğim gibi birileri seslendirsede kaydetsek, inanın çok ses getirir.
m_s_bakırcı Üye
eline (sag tıklayıp kopyala dedigi için :) ) koluna ( mausu nizip.com getirdigi için : ) ) parmaklarına ( sag tıklayıp yapıştır dedigi için :) )teşekkürler birde [url]http://www.eskiliufaksozluk.com[/URL] teşekkürler antep şivesini yaydıgı geliştirdigi için :) bu ve buna benzer daha çok antep agızlı sözler için [url]http://www.eskiliufaksozluk.com[/URL] da bulabilirsiniz.
busenaz Üye
ellerine sağlık kardeşim gerçekten çok güldüm
şükrü çiftçi Üye
çok güzel eline ayağına sağlık

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim