Abi bana şimdi mail geldi...:) Birzdan sizi arayacağım..:)
Gurbetten Duyurular Etkinlikler
buse muhakkak gelmeye çalış tanışmış oluruz. ben ve kız kardeşimde orda olacağız..
Aga bilet cebimde cuma günü nasipse saat 14:30 da yola çıkıyorum inşaallah
Yemek bahane maksat üyeleri tanımak, olursa çok yeriz olmassa 1 yeriz sonra ben Nizip'liyim diyenin 3 lahmacun neresine yetsin, bizler tok karnına 9 topak mercimekli köfte yiyen Niziplilerin torunları değilmiyiz.
İstanbul buluşması 21 mart C.tesi
Görüntülenme: …
busenaz;175248 wrote:çok istiyorum gelmeyi ama söz vermeyim yine de.inşallah geleceğim...
buse muhakkak gelmeye çalış tanışmış oluruz. ben ve kız kardeşimde orda olacağız..
Busenaz gelecek galiba içime doğdu.
müslüm abi bizlerin yapabilecegi birşey varsa emrindeyiz..
Sağol Kardeşim gelin yeter, tanışmak için sabırsızlanıyorum.doganesmeray;175291 wrote:müslüm abi bizlerin yapabilecegi birşey varsa emrindeyiz..
müslüm akpek;175254 wrote:Bence sen cumadan gel.
Aga bilet cebimde cuma günü nasipse saat 14:30 da yola çıkıyorum inşaallah
Tarhan;175266 wrote:genelde bu tip organizasyonlarda rakam %32 lerde seyreder...mesela gelirim diyanlarin sayısı 100 olsun...sen de bi kişi 3 lahmacun yerse toplam 300 lahmacun hesabı yaparsın..işte böyle diil...96 lahmacun yapsan artar bile...tecrübe konuşuyor... :))))
Yemek bahane maksat üyeleri tanımak, olursa çok yeriz olmassa 1 yeriz sonra ben Nizip'liyim diyenin 3 lahmacun neresine yetsin, bizler tok karnına 9 topak mercimekli köfte yiyen Niziplilerin torunları değilmiyiz.
Mahmut senin için lahmacunlara ilave ettirdik sen heç kaygısız ol.
Bursada hava çok fena, inşaallah hafta sonu istanbulda hava güzel olurda bir aksilik yaşanmaz.
Planımda olmayan acil resmi bir görev için yarın Konya'ya gitmek zorundayım.Sadece projedeki bazı aksaklıklara bakıp dönme planımız var..İnşaallah cumartesiye yetişmeye çalışacağım..Eger yetişemezsem tüm arkadaşlarımızdan özür diliyorum.
Ramazan yetişmeye çalış, bu buluşma çok önemli İstanbul için biliyorsun, sadece yemek değil önümüzdeki buluşma ve gezi takviminide belirleyeceğiz, bu yaz durmak yok.
cumartesi konyadan dönüş uçağı 21:15 te varmış...gelmem rahat gece 11'i bulur...başka bi çözüm bulmam lazım...gelmeye çalışacağım...
Çiğköfte yoğurmasını bilen varmı.
abi kaç kişilik yogurulacak acaba çiğ köfte..
yarın ablamın kızıda benimle gelip bize eşlik edecek eger çok olmayacaksa ona yogurtturabiliriz..
yarın ablamın kızıda benimle gelip bize eşlik edecek eger çok olmayacaksa ona yogurtturabiliriz..
Yok ya ne yaptın sen kadınlara kızlara köfte yoğurtturmam ben, onlar gelsin başımızın tacı olsunlar, en kötüsü ben yoğururum, artık yermisiniz yoksa atarmısınız bilmem.:)doganesmeray;176205 wrote:abi kaç kişilik yogurulacak acaba çiğ köfte..
abi gücünün yetecegi kadar olursa yogurturuz ya neden olmasın..
zaten sürekli yaptığı şey :)
zaten sürekli yaptığı şey :)
Tuncayı gönderelim:)
Tuncay size lazım değilmi yarın akşam.
Ya müslüm abi lazım olmasa isteyecen ha:) Ayıp size o kadar adamsınız. Elbet bir Milliyetçİ, sözde değil özde müslüman olan bir arkadaş yoğurur:)
Yani ben öylemi.:)mehmet karakaş;176233 wrote:Ya müslüm abi lazım olmasa isteyecen ha:) Ayıp size o kadar adamsınız. Elbet bir Milliyetçİ, sözde değil özde müslüman olan bir arkadaş yoğurur:)
Evet.......:)
Alooo!!!! geldim ha İstanbuldayım. Mehmet Akif ben geldim, sende sözünü tut.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.