Dernek dar gelirse hemen pratik bir çözüm buluruz orada ben konuştum bile bir kaç yer var.
Gurbetten Duyurular Etkinlikler
Ağa ben metro turizm'den yerimi ayırttım inşaallah bir aksilik olmassa oradayım.
Fatih hocam'la ilkerden ses seda yok
Abi 15 yıldır İstanbul'da yaşıyorum ve alakanızdan dolayı da gerçekten çok teşekkür ederim.. Üzgünüm ama Cumartesi gecesi vardiyadayım..:(
Espri yapmıştım İstanbul'u avucumun içi gibi bilirim.. Çünkü ek iş olarak Mihmandarlık ta yapıyorum.
Açıkçası biraz size de kırgındım.. Geçen yıl Kadıköy'deki etkinliğinizde (Gaziantep Yöresel Yemekleri, hani Vali Bey de gelmişti..) benimle kimse ilgilenmemişti, büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştım.. Burada 'Gurbetin Kahrını' yeterince çekiyoruz bir de hemşehrilerimin İstanbullu gibi davranması beni ziyadesiyle üzmüştü.
Tabi Şimdi kırgınlığım yo...:)
Hoop kahvaltıyı iç edip sadece yemeğimi çağırıyorsunuz, ben cumadan geliyorum kahvaltı varsa haberim olsun.:D
İstanbul buluşması 21 mart C.tesi
Görüntülenme: …
vallahi bravo müslüm abi organizasyonu çok harika yürütüyorsun..
şimdiden çok güzel ve eglenceli geçecege benziyor..
şimdiden çok güzel ve eglenceli geçecege benziyor..
Bizden tecrübeliler var Osman bu işi bizden iyi biliyor gelsinde ondan öğreneceğimiz çok şey var.
inşallah güzel geçer bende fotoğraflardan bakarım adminim bu arada hiç kayıp seviyoruz sizleri adminim
admin;174943 wrote:Mahmut giderse bende giderim.
Ağa ben metro turizm'den yerimi ayırttım inşaallah bir aksilik olmassa oradayım.
Mehmet sana avatarındaki gibi bir yer ayırdık gel.admin;174943 wrote:Mahmut giderse bende giderim.
gelmeyi çok isterim ama malum seçim üzeri ankarada işler çok yoğun bide 21 i nevroz bayramı karışık olur buralar emniyette kapalı olur izinler bir dahakine inşallah davetiniz için çok teşekür ederin müslüm abi sevindim sizlere iyi eğlenceler tadını çıkarınmüslüm akpek;174399 wrote:Ankarada derneğimiz yok, şansına küs, ama İstanbul buluşmalarına gelebilirsin, ulaşım çok kolay biletler 25 tl ye kadar düştü, 21 akşamı mutlaka gel, gece de binersin otobüse sabah Ankaradasın pazar günüde evde yatarsın.
Gelmeyi ben de çok isterdim ama maalesef o gün ben de çalışıyorum.. zaten Pendik'ten Güngören ne kadr ki?!..:)
hay maşallah yaaaaaa, kısmet olursa busefer gelecez ya,
pazar günüde kahvaltıya kalacaz,kısmet olursa
selamlar,
organize olalım abi ,
sürprizi beraber yapalım :)
hehehe
ilker
eee kayar turizmden ayırtsaydın usta, ön taraf cam kenarı,
navili,klimalı araçlarımız var,
salı uğramaya çalışırım yanına uğrayamazsam 05323931529
hehehe ben forumu sayfa sayfa okudukça yazıyorumda onun için böyle alaksız gelebilecek peşpeşe yazı dizisi çıkıyor ortaya,
mahmut abi ,fatih hocam gelemiyecekmiş,
selamlar
pazar günüde kahvaltıya kalacaz,kısmet olursa
selamlar,
felsefefe;174689 wrote:Mönü
Cımartesi çalışımak zorunda olanları düşünerek(benim kimi)saet ağşamçayın dedik
lahmacun
kavurma
çiğ köfte
vee kadayıf
Yengeniz köye gittiğinden
haspeli aş yaptıramadım.
organize olalım abi ,
sürprizi beraber yapalım :)
hehehe
ilker
MENES;174863 wrote:Bursa'dan bir sürpriz olabilir, bakalım bir aksilik olmassa inşaallah gelebilirim.
eee kayar turizmden ayırtsaydın usta, ön taraf cam kenarı,
MENES;174979 wrote:Ağa ben metro turizm'den yerimi ayırttım inşaallah bir aksilik olmassa oradayım.
hehehe ben forumu sayfa sayfa okudukça yazıyorumda onun için böyle alaksız gelebilecek peşpeşe yazı dizisi çıkıyor ortaya,
mahmut abi ,fatih hocam gelemiyecekmiş,
selamlar
ilkaytrade;175154 wrote:eee kayar turizmden ayırtsaydın usta, ön taraf cam kenarı,
Aman hoca biz kaymadan gidelim , şaka tabi sizden forumda ses çıkmayınca bende yer ayırtmıştım o yüzden otobüsle gideceğim birde ben cumadan çıkacam.ilkaytrade;175154 wrote:eee kayar turizmden ayırtsaydın usta, ön taraf cam kenarı,
Kardeşim gelmek istiyorsan sana özel araç bile gönderirim, laf olsun diye söylemiyorum, biz İstanbuldaki Niziplileri tanımak istiyoruz bu buluşmalar fırsat. Pendikten gelmek çok zor değil, bostancıdan deniz otobüsüyle Bakırköye geldinmi gerisi kolay, taksi bile en fazla 5 lira yazar.xxhidayet;175143 wrote:Gelmeyi ben de çok isterdim ama maalesef o gün ben de çalışıyorum.. zaten Pendik'ten Güngören ne kadr ki?!..:)
müslüm akpek;175177 wrote:Kardeşim gelmek istiyorsan sana özel araç bile gönderirim, laf olsun diye söylemiyorum, biz İstanbuldaki Niziplileri tanımak istiyoruz bu buluşmalar fırsat. Pendikten gelmek çok zor değil, bostancıdan deniz otobüsüyle Bakırköye geldinmi gerisi kolay, taksi bile en fazla 5 lira yazar.
Abi 15 yıldır İstanbul'da yaşıyorum ve alakanızdan dolayı da gerçekten çok teşekkür ederim.. Üzgünüm ama Cumartesi gecesi vardiyadayım..:(
Espri yapmıştım İstanbul'u avucumun içi gibi bilirim.. Çünkü ek iş olarak Mihmandarlık ta yapıyorum.
Açıkçası biraz size de kırgındım.. Geçen yıl Kadıköy'deki etkinliğinizde (Gaziantep Yöresel Yemekleri, hani Vali Bey de gelmişti..) benimle kimse ilgilenmemişti, büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştım.. Burada 'Gurbetin Kahrını' yeterince çekiyoruz bir de hemşehrilerimin İstanbullu gibi davranması beni ziyadesiyle üzmüştü.
çok istiyorum gelmeyi ama söz vermeyim yine de.inşallah geleceğim...
hem dernek kahvaltısı hemde nizip.com yemeği için üyelerimize mail atılıyor.
admin;175249 wrote:hem dernek kahvaltısı hemde nizip.com yemeği için üyelerimize mail atılıyor.
Hoop kahvaltıyı iç edip sadece yemeğimi çağırıyorsunuz, ben cumadan geliyorum kahvaltı varsa haberim olsun.:D
Vallaha Mehmet telefon susmuyor ne kadar çok hemşerimiz varmış İstanbulda.admin;175249 wrote:hem dernek kahvaltısı hemde nizip.com yemeği için üyelerimize mail atılıyor.
Değerli kardeşim bu tarz organizasyonlarda küsmek olmaz, o yapılan etkinliğe ben gelmedim çünkü inan haberim olmadı, İstanbulda bu işi artık bizim jenerasyon ele almalı diye düşünüyorum, senin geldiğin o etkinlik Gaziantep derneği tarafından yapılmıştı orada Niziplilerin biraz itilip kakıldığını bende duydum ama bundan böyle olmayacak, herkes elini taşın altına koymalı, düzelecek sen merak etme, yeterki küsmeyelim.xxhidayet;175224 wrote:Abi 15 yıldır İstanbul'da yaşıyorum ve alakanızdan dolayı da gerçekten çok teşekkür ederim.. Üzgünüm ama Cumartesi gecesi vardiyadayım..:(
Bence sen cumadan gel.MENES;175250 wrote:Hoop kahvaltıyı iç edip sadece yemeğimi çağırıyorsunuz, ben cumadan geliyorum kahvaltı varsa haberim olsun.:D
Hüsranla sonuçlanma ihtimali beni endişelendiriyor :))))
Nasıl yani, katılımın azlığımı yoksa çokluğumu.Tarhan;175255 wrote:Hüsranla sonuçlanma ihtimali beni endişelendiriyor :))))
müslüm abi bende bostancı da oturuyorum gelmeyi istiyorum ama cok kalabalıkmı olacak yoksa cokmu az onu merak ediyorum
genelde bu tip organizasyonlarda rakam %32 lerde seyreder...mesela gelirim diyanlarin sayısı 100 olsun...sen de bi kişi 3 lahmacun yerse toplam 300 lahmacun hesabı yaparsın..işte böyle diil...96 lahmacun yapsan artar bile...tecrübe konuşuyor... :))))
Haklısın Ramazan bu ihtimalleri Osman hesaplıyordur sanırım. Ama gönlümüz herkesin gelmesi.
Müslüm AKPEK kardeşim.. sizlerle nasıl irtibat kurabilirim.. C.tesi gelemesem de sizinle nasıl görişebilirim.. İnan 'Gurbet ' öylesine acı ki...?!!..
Bir de bu sabah kahvaltısından bahdediliyo.. sabah vardiyadan sonra buna katılabilirim.. ama saat kaçta onu bilmiyorum..
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.