ellerinize saglık müslüm abi öncelikle ben gelmeye calışıcam bende istanbulda yasayan bir nizip yerlisiyim tabi senlede orada tanısmıs olacaz allahın izniyle
Gurbetten Duyurular Etkinlikler
felsefefe abı calısanları yanı benıde dusundugun ıcın tskler :) menu gercekten guzel sımdıden tum emegı gecenlerden Allah razı olsun
oy oy oy abi harikasınız vallahi..
ben önümüzdeki haftaya kadar yemek falan yemem artık :D
buyuk ıhtımal ben gelebılıcem 1-2 gun onceden haber verırım sana kardesınıde getırırsın olurmu ?
tamam burdan gelip gelmeyecegini yazarsan sevinirim..
Müslüm Abi ;
Sayfa 2 'de geleceğimi konuşmuştuk :)
Mahmut Abi inşallah gelirsin en son 2004 de görüşmüştük.
İstanbul buluşması 21 mart C.tesi
Görüntülenme: …
yemek saat 18:00 demı yoksa 14:00 temi. başka bir konuda saat 14:00 diye yazıyordu..
birde mönüde ne var acep :D
birde mönüde ne var acep :D
Mönü
Cımartesi çalışımak zorunda olanları düşünerek(benim kimi)saet ağşamçayın dedik
lahmacun
kavurma
çiğ köfte
vee kadayıf
Yengeniz köye gittiğinden
haspeli aş yaptıramadım.
lahmacun
kavurma
çiğ köfte
vee kadayıf
haspeli aş yaptıramadım.
felsefefe;174689 wrote:Mönü
lahmacun
kavurma
çiğ köfte
vee kadayıf
haspeli aş yaptıramadım.
felsefefe abı calısanları yanı benıde dusundugun ıcın tskler :) menu gercekten guzel sımdıden tum emegı gecenlerden Allah razı olsun
felsefefe;174689 wrote:Mönü
lahmacun
kavurma
çiğ köfte
vee kadayıf
haspeli aş yaptıramadım.
oy oy oy abi harikasınız vallahi..
ben önümüzdeki haftaya kadar yemek falan yemem artık :D
sevgili felsefe kardeşim,mönü çok güzelmiş,pek kaçırılacak gibi değil.
ama daha da önemlisi,çok değerli arkadaşlarla bir arada olacağımız.bu organize için müslüm'e ve emeği geçecek olanlara teşekkürler.
ama daha da önemlisi,çok değerli arkadaşlarla bir arada olacağımız.bu organize için müslüm'e ve emeği geçecek olanlara teşekkürler.
Davetimize tüm Nizipli hemşerilerimiz gelebilir, osman kardeşimizin yemek mönüsüne sürprizler eklenebilir gelmeyen kaçıracak.
amaç yemek değilki abi bir arada olmak toplanmakk :) :) :)müslüm akpek;174774 wrote:Davetimize tüm Nizipli hemşerilerimiz gelebilir, osman kardeşimizin yemek mönüsüne sürprizler eklenebilir gelmeyen kaçıracak.
bayan üyelerimizden veya ailesi ile gelecek olan varmı acaba??
kız kardeşimde çok gelmek istiyor. bayan katılımcılarda olacaksa bende kız kardeşimi getirebilirim..
kız kardeşimde çok gelmek istiyor. bayan katılımcılarda olacaksa bende kız kardeşimi getirebilirim..
doganesmeray;174800 wrote:bayan üyelerimizden veya ailesi ile gelecek olan varmı acaba??
Kız kardeşimde çok gelmek istiyor. Bayan katılımcılarda olacaksa bende kız kardeşimi getirebilirim..
buyuk ıhtımal ben gelebılıcem 1-2 gun onceden haber verırım sana kardesınıde getırırsın olurmu ?
нαуαℓ;174801 wrote:buyuk ıhtımal ben gelebılıcem 1-2 gun onceden haber verırım sana kardesınıde getırırsın olurmu ?
tamam burdan gelip gelmeyecegini yazarsan sevinirim..
Ben eşimle geleceğim, artık bu toplantılarda erkek egemenliğini kıralım, kadınlarımızı da getirirsek ailece de kaynaşmış olurlar, zaten amaçta İstanbuldaki birbirini kaybetmiş Niziplileri buluşturmak, birbirini 20 senedir görmeyen var, çocuklar büyümüş kimse kimseyi tanımıyor.doganesmeray;174800 wrote:bayan üyelerimizden veya ailesi ile gelecek olan varmı acaba??
dogru söylüyorsun abi niziptekilerden biraz farkımız olsun :D
Nizipte oturanların avantajı var bu konuda zaten hepsi birbirini sık sık görüyor, hepsi birbiriyle komşu ama İstanbulun bir ucundan obür ucu 200 Km, ev oturmasına gitmeye kalksan yandın, geri eve dönüşün sabaha doğru 2-3 oluyor, o yüzden İstanbulda komşuluk hemşerilik ilişkileri bitmiş durumda ancak bu tarz buluşmalarla bir nebzede olsa birbirimizi görme imkanı buluyoruz.
Bursa'dan bir sürpriz olabilir, bakalım bir aksilik olmassa inşaallah gelebilirim.
Menes gelmeye çalışın, çevre illerden de gelenler olacak sanıyorum.
Bu arada Mahmut Bey ve Zeynelden bir haber yok.
müslüm akpek;174865 wrote:Bu arada Mahmut Bey ve Zeynelden bir haber yok.
Müslüm Abi ;
Tamam bende erken geleceğim ama buluşma 18 de unutma. Mahmut bey de mutlaka gelsin, tanışalım artık.zeynel1982;174874 wrote:Müslüm Abi ;
müslüm abi ben gelemiyeceğim şimdiden afiyet olsun durumlar elverişli değil
MENES;174863 wrote:Bursa'dan bir sürpriz olabilir, bakalım bir aksilik olmassa inşaallah gelebilirim.
Mahmut Abi inşallah gelirsin en son 2004 de görüşmüştük.
Zeynel baya niyetine girdim inşaallah son dakika bir aksilik olmassa geleceğim, bende özledim sizleri.
Canın sağolsun kardeşim sende resimlerle idare edersin artık.şükrü çiftçi;174906 wrote:müslüm abi ben gelemiyeceğim şimdiden afiyet olsun durumlar elverişli değil
Mahmut giderse bende giderim.MENES;174937 wrote:Zeynel baya niyetine girdim inşaallah son dakika bir aksilik olmassa geleceğim, bende özledim sizleri.
dernek dar gelecek gibi görünüyooo :)))
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.