21 MART 2009 İSTANBUL BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.
İstanbul buluşmamız 21 Mart 2009 Saat 18.00 de Güngören Nizipliler derneği lokalinde gerçekleştrilecektir, Tüm nizipliler gelebilir, özellikle nizip.com üyelerini eksiksiz bekliyoruz, çevre illerden hatta Gaziantepten de katılım bekliyoruz.
İsteyen eşini ve çocuklarınıda getirebilir.
Buluşmamızda yöresel yemeklerimiz ve yetiştirebilirsek çiğköftede var tabi gerçek çiğköfte.
Derneğin Adresi: Merkez Mah. Tayfun Sok.4/4 Duran Apt. Köy İçi Güngören-İstanbul Dernek Güngörendeki Nizipli kebabçıların olduğu bölgededir.
Bilgi almak isteyen Beni arıyabilir: 0532 228 08 59- 212 613 10 60
müslüm akpek;174263 wrote:tamam söz, belki o zamana kadar hızlı trende çalışmaya başlar. Bu arada şu vefasız nizipliyide söyleseydin onuda kulağından tutar getirirdik.
hızlı trene binmem ben hem sen uçak bileti dedin:)))
o niziplinin olduğu yerde benim işim yok.kulağını çekme abi.kıyamam ben ona.hani derler ya günün birinde ilişkiler bitsede yüreklerde taşınanları silmeye kimsenin gücü yetmez diye işte öyle be abi.gelmesin o
müslüm akpek;174265 wrote:Alırım ama sadece geliş dönüşü yayan gidersin.:D
Yinede Allah razi olsun babana rahmet:) Ama söz İstanbul'a ilk geldiğimde gelip misafirin olacam tabi kabul edersen.Çünkü senin sağın solun belli olmaz:)
Mustafa KANAL;174271 wrote:Yinede Allah razi olsun babana rahmet:) Ama söz İstanbul'a ilk geldiğimde gelip misafirin olacam tabi kabul edersen.Çünkü senin sağın solun belli olmaz:)
Mustafa Nizipli olsunda daştan olsun sen yeterki İstanbula gel başımın üstünde yerin var.
busenaz;174269 wrote:hızlı trene binmem ben hem sen uçak bileti dedin:)))
o niziplinin olduğu yerde benim işim yok.kulağını çekme abi.kıyamam ben ona.hani derler ya günün birinde ilişkiler bitsede yüreklerde taşınanları silmeye kimsenin gücü yetmez diye işte öyle be abi.gelmesin o
Bir sonraki buluşma sanırım hızlı trene denk gelecek ondan dedim hani uçaklar düşüyor ya.
İstanbul buluşmasına getiririz o vefasızı diye düşündüm.
busenaz;174274 wrote:ne kadar kıskançsın ya.müslüm abim ilk önce bana dedi sen ordan konuya atladın:))
Ne yapim bedava bilet baldan tatlıdır hesabı.Bende baktım bedava uçak bileti var, hemen dalayım dedim.Sonra Müslüm abi dediki dönüşte yayan gidersin deyince bende vazgeçtim. Malum İstanbul nire Nizip nireeeee:D Yinede sağolsun adam alıyom biletini diyo:)
mustafa kanal;174280 wrote:ne yapim bedava bilet baldan tatlıdır hesabı.bende baktım bedava uçak bileti var, hemen dalayım dedim.sonra müslüm abi dediki dönüşte yayan gidersin deyince bende vazgeçtim. Malum istanbul nire nizip nireeeee:d yinede sağolsun adam alıyom biletini diyo:)
sağolsun müslüm abim birtanedir.ama bengelemiycem büyük bir ihtimal:((müslüm abi oyuncu değişikliği yapsak,hani ben gelemezsem benim yerime mustafa kardeşimiz gelse nasıl olur?
Busenaz o işin latifesiydi sadece.Yinede biz katılamassak bile, yinede Nizip Com üyelerinin de aralarında bulunacağı güzel bir organizasyon olacağı düşüncesindeyim.Şimdiden katılan arkadaşların ayaklarına sağlık afiyet olsun diyelim.Vede konunun akışını, istanbul buluşmasına geri döndürelim konu dağılmasın:)
abi orada olmuş olsaydım ben yapmayı kabullenirdim... :D ramazan abiye yoğurtabilirsiniz müslüm abi....:) iyi yoğuruyom demişti köfteyi hatta bayramda o yoğuraqcaktıda son dakikada vazgeçti...