internet paylaşım ve Pc yardımburayı ilgilendiren konuları buraya taşıyabilirsiniz internet paylaşım ve pc yardım diye bir kategori açtım, bu kategoriyi ilgilendiren konularınız varsa buraya atın dedim o kadar.
Yav daha nasıl açıklasın. Konunun açıldığı kategoriyi yazmış işte.
Siz bir konuya son mesajlardan girerken sağ tarafta hangi kategori olduğuna bakmıyormusunuz.:)
admin;174009 wrote:Kategorilerinizde bulunan ve burayı ilgilendirenleri bu kategoriye taşıyabilirsiniz.
Selamlar
Biraz tefsir etmeye çalışayım...
birincisi "taşıma" teriminden başlayalım...kimler konu taşır...yetkili olanlar taşır..Yetkili nerde.. dağa çıktı...dağ nerde....diye devam eden bi yaklaşım vardı hani...neyse "orayı buraya taşıma" terimini ele alalım..neresi oarası? kim gelecek oraya...taşınan kim.. ev tutuldu mu...kirası kaça diye yaklaşırsak konuyu şıp diye anlarız..bunda anlaşılmayacak ne var ben de anlayamadım :)))
Tarhan;174189 wrote:Biraz tefsir etmeye çalışayım...
birincisi "taşıma" teriminden başlayalım...kimler konu taşır...yetkili olanlar taşır..Yetkili nerde.. dağa çıktı...dağ nerde....diye devam eden bi yaklaşım vardı hani...neyse "orayı buraya taşıma" terimini ele alalım..neresi oarası? kim gelecek oraya...taşınan kim.. ev tutuldu mu...kirası kaça diye yaklaşırsak konuyu şıp diye anlarız..bunda anlaşılmayacak ne var ben de anlayamadım :)))
Abi şimdiye kadar anlayan anlamıştır da zaten sen de çok açıklayıcı olmuşsun:);)
Admin Abimiz kısa yoldan bi şey duyurmaya çalışmış ama biz ler kısa yolu nerden bilelim açıkça yazsaydı yeni bir bölüm oluşturdum dikkat edin deseydi.....
Ama bizi düşürdü:(:(:(:(
Gençlerle muhabbet bölümünde bulunan teknik konuları, o bölümün sorumlusu arkadaşlar bu kategoriye atabilirler demek istedim. bu kategori derken bu konu değil. bunla birlikte başka kategorilerde bulunan ve burayı ilgilendirenleride bu kategoriye atabilirsiniz.
Sizde bu kategori ile ilgili ve bizimde bilgilenmemizi istediğiniz konuları bu kategoriye atabilirsiniz.
admin;175520 wrote:Gençlerle muhabbet bölümünde bulunan teknik konuları, o bölümün sorumlusu arkadaşlar bu kategoriye atabilirler demek istedim. bu kategori derken bu konu değil. bunla birlikte başka kategorilerde bulunan ve burayı ilgilendirenleride bu kategoriye atabilirsiniz.