anteplı ornek kardesler fırmamız olarak ıstanbulun 3 semtınde esenler,zeytınburnu,umranıye de hızmet vermekdeyız fırma sahıbı olarak turgut SAHINUSAGI nın vermıs oldugu hıjyen ve temızlıkden ödül vermıyen calısanlarımızla gurur ve onur duymakdayız
Pastaneler & tatlı Salonları
antepli örnek kardesler
Hizmet alanınıda yazmalısınız, adres ve semtde belirtmekde fayda var.
Bari ne iş yaptığınızı yazsaydınız.
Heç bir doğru açıklık yapılmamış
bence tulumbacı...
Başarılar diliyorum.
Hayırlı işler ve bol kazançalar..
Sevgiler...
Ben az önce telefonla aradım, telefona elemanları çıktı adamın ağzından laf almak için 10 dk konuştum, ne için aradığımı bir türlü anlatamadım ama en sonunda ağzından tatlıcı olduklarını kaçırdı yani tatlıcıymış bunlar.
valla süpersin abi...:)müslüm akpek;174038 wrote:Ben az önce telefonla aradım, telefona elemanları çıktı adamın ağzından laf almak için 10 dk konuştum, ne için aradığımı bir türlü anlatamadım ama en sonunda ağzından tatlıcı olduklarını kaçırdı yani tatlıcıymış bunlar.
arkadaslar msj larınız ıcın tsk ederım benım elamanı aramıssınız bıraz saf ondan cevap alamamıssın aradıgın zamanda ben namaz kılıyodum allah razı olsun sızden ben tatlıcıyım zeytınburnunda,esenlerde,ümranıyede dukkanlar buyrun bı nızıplı olarak sıze herzaman kapım acıktır kendınıze ıyı bakın allah ıslerınızı acık ve bereketlı etsın
sıcak tatlı ve baklava cıgkofte salonu
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.