Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

hos bi sarkı...

Görüntülenme: …

Subutay Üye
Funda Arar'ın nesini beğeniyorlar hiç anlamıyorum. O sesi çıkarmak için çok fazla uğraşmaya gerek yok. Yorum desen o daha fena. Ülkemizde çakma şarkıcılardan geçilmiyor maalesef...
nizipli_mehmet Üye
abı bende funda ararı sevmem ama bu sarkısındakı sözler azdan çoktan dıgerlerıne göre ıyı yanı haklsın aslında neredeyse Türkiye nufusunun %5 i kadar şarkıcı var dj var yanı her onune gelen bı seyler soyleyıp gundemde kalmaya çalısıyor...
secretgarden Üye
ben üniv. zamanı funda ararın konserindeydim çok güçlü bi sese sahip begenmemek mümkünmü???? evet çakma sanatcıların çogunluk oldugu bu piyasada nadir seslerden bana görede.. bi fundar arar bi sezen aksu nilüfer ısın karaca sertab erener bu sesler en iyi kadın sesleri bence tabi zevkler tartısılmaz diycem ama bu seslerinde tartısılacak oldugunada şüpheliyim...
acun27 Üye
nerede ajda pekkan,nilifer,nüket duru,emel sayın,sezen aksu....dinleyeceksen bunların üzerine gelmedi gelmez de...
secretgarden Üye
Valla ben funda ararı begeniyorum bu sarkısıda hos olmus gercekten bana ilham bile veren sarkı oldu bu sarkıya ihanet edemem yani...
aşk-ı muhabbet Üye
Valla funda arar, son zamalar da yetişen en büyük seslerde.
Tabii eski topraklarıda unuttuğumuz sanılamsın.
onlarla neşelnedik,duygulandık..unutmamak gerek.
Sevgiler..
Subutay Üye
A benim secretim gardenim, Sezen'le Funda Arar'ı kıyasladın ya ben sana daha ne diyem. :) Zevklerine saygı duyuyorum o zaman. Ben de Işın Karaca'nın sesini beğeniyorum. Ne de olsa Sezen Aksu'nun eski vokalistidir.
secretgarden;174012 wrote:ben üniv. zamanı funda ararın konserindeydim çok güçlü bi sese sahip begenmemek mümkünmü???? evet çakma sanatcıların çogunluk oldugu bu piyasada nadir seslerden bana görede.. bi fundar arar bi sezen aksu nilüfer ısın karaca sertab erener bu sesler en iyi kadın sesleri bence tabi zevkler tartısılmaz diycem ama bu seslerinde tartısılacak oldugunada şüpheliyim...
secretgarden Üye
subutay;174191 wrote:[ı]a benim secretim gardenim, sezen'le funda arar'ı kıyasladın ya ben sana daha ne diyem. :) zevklerine saygı duyuyorum o zaman. Ben de ışın karaca'nın sesini beğeniyorum. Ne de olsa sezen aksu'nun eski vokalistidir.[/ı]

hayır kıyaslama yapmadım :) yani seslerini karsılastırmadım ama aynı güçte bana göre sadece onu demek istedim.. Nasıl begenmezsin yaaa süper bi ses bence... :)
Subutay Üye
Valla hatırlıyorum da küçükken merdiven boşluğunda burnumuzu kapatıp da Funda Arar'kine benzer ses çıkararak bağıra bağıra şarkı söylerdik. Kafamıza az terlik yemedik bu yüzden. :)
secretgarden;174192 wrote:hayır kıyaslama yapmadım :) yani seslerini karsılastırmadım ama aynı güçte bana göre sadece onu demek istedim.. Nasıl begenmezsin yaaa süper bi ses bence... :)
Gökhan Dokuyucu Üye
ortim bende funda ararı severim ele laf atma :)
müzik anlayışı görecelidir:):)
secretgarden Üye
Subutay;174195 wrote:Valla hatırlıyorum da küçükken merdiven boşluğunda burnumuzu kapatıp da Funda Arar'kine benzer ses çıkararak bağıra bağıra şarkı söylerdik. Kafamıza az terlik yemedik bu yüzden. :)

nası yani ehuehue o sesi çıkarabiliyosanız bravo yani :)

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim