Arkadaşlar, resimde de görüldüğü gibi Fırat Mahallesi, Orhan Gazi Caddesini mükemmel ve geniş bir şekil de yaparak, halkımızın hizmetine sokan, Nizip Belediyesine teşekkür ederim. Yalnız benim bu caddede gördüğüm en büyük eksiklik, resimde de görüldüğü üzere bu cadde Nizip Keklik (Zergil) köyüne, giden yol çatıyla birleştiği için, en kısa zamanda bahsi geçen kavşağa, gerekli olan trafik uyarıları konulmalıdır. Konulmadığı takdirde, söz konusu yerde her an bir kazanın olması muhtemeldir. Şuana kadar, bildiğim kadarıyla her hangi bir kaza olayı olmamıştır, bu kavşakta. Ama bu, bundan sonrada, o kavşakta kaza olmayacağı anlamına da gelmemektedir. Sözünü ettiğim kavşakta trafik uyarıları olmadığı sürece, her an bir kazaya davetiye çıkabilir. Çünkü kaza geliyorum demez. Buradan yetkililerden isteğim, en kısa sürede o kavşağa DİKKAT, DUR veya YAVAŞ diye bir uyarı işareti koymalarıdır.
musatafa teşekkürler iyi bir konuya temas etmişsiniz,Ama orhan Gazi caddesinin daha işleri bitirilmedi,bitirildiği zaman gereken trafik levhaları konulacaktır.
Meğer böyle bir sorun var ve bundan şikayetcisin direk olarak ilete bilirsin bu konuda nizipcom fazla bişey yapamz burada yazınca ben söyledim ben bildirdim vatandaşlık görevini yerine getirdim olmaz bu konuda.
hayri murat bakırcı;173548 wrote:Meğer böyle bir sorun var ve bundan şikayetcisin direk olarak ilete bilirsin bu konuda nizipcom fazla bişey yapamz burada yazınca ben söyledim ben bildirdim vatandaşlık görevini yerine getirdim olmaz bu konuda.
nizp.com elbette sorun çözme mercisi değildir, lakin ilgililere sorunları duyurmanın en kısa yoludur. ilçemizin sorunlarını kimin söylemesi değil gereğinin yapılması önemlidir.
devletten devlet ile ilgili işler beklenir herhangi bir vatandaştan oraya gidip oraya levha dikmesi beklenemez değil mi?
hayri murat bakırcı;173548 wrote:Meğer böyle bir sorun var ve bundan şikayetcisin direk olarak ilete bilirsin bu konuda nizipcom fazla bişey yapamz burada yazınca ben söyledim ben bildirdim vatandaşlık görevini yerine getirdim olmaz bu konuda.
Niye bu sorunu ileteceğim yetkililer Nizip'te yaşamıyorlarmı? Haberleri yokmu bu olaydanda gidip direk bildireceğim.Burada bir basın gibi yazıp, tüm kamuoyunun da desteğini alıp, bu konuyu Nizip Com önderliğin de çözüme kavuşturmaktır arzumuz Sayın Murat BAKIRCI beyefendi...
kargo.25;173541 wrote:musatafa teşekkürler iyi bir konuya temas etmişsiniz,Ama orhan Gazi caddesinin daha işleri bitirilmedi,bitirildiği zaman gereken trafik levhaları konulacaktır.
Çok doğru kardeşim. Daha o cadde de işler bitmedi henüz. Tabiri caizse inşaat durumunda o yol.Fakat burada bilmediğin bir olay var sözünü ettiğimiz cadde yani sizin vede benimde dediğimiz gibi henüz bitmeyen bu yol, trafiğe de açık durumda.Bitirildiği zaman trafik ışıkları yerlerine konur diye görüş belirtmişsiniz. Amma. Ne zaman? İş işten geçtikten sonramı? Allah korusun bir trafik kazasından sonramı, levhalar yerine konacak.Bilmem yanılıyormuyum.
Benim gördüğüm tipik Nizip evleri, dışı sıvasız boyasız bakımsız evler, yollar yapılır ama bu evlerin bakımını kim yapacak, ev sahipleri bu konuda neden duyarsız.
müslüm akpek;173629 wrote:Benim gördüğüm tipik Nizip evleri, dışı sıvasız boyasız bakımsız evler, yollar yapılır ama bu evlerin bakımını kim yapacak, ev sahipleri bu konuda neden duyarsız.
Valla ne yalan söyleyeyim. Maşallah, her konuya balıklama dalıp mesajı yazıyorsunda, anlamadığım olay, bu konu ile senin mesajının ne alakası var? Konumuz dışı sıvasız evler değil dikkatini çekerim.Eğerki o evlerden gözlerin rahatsız olup göz zevkin bozulduysa eğer, dışı sıvasız vede boyasız evler diye bir konu aç hemen. Bende sana cevabını yazayım.Ama konuyu dağıtarak ilgisiz mesaj atmayalım.Önemli olan her konuya mesaj atmak değil, yerinde ve kararında mesaj atmaktır.Yoksa Nizip Com da fazla mesajı olana ödül vermiyorlar:)
Mustafa KANAL;173786 wrote:Valla ne yalan söyleyeyim. Maşallah, her konuya balıklama dalıp mesajı yazıyorsunda, anlamadığım olay, bu konu ile senin mesajının ne alakası var? Konumuz dışı sıvasız evler değil dikkatini çekerim.Eğerki o evlerden gözlerin rahatsız olup göz zevkin bozulduysa eğer, dışı sıvasız vede boyasız evler diye bir konu aç hemen. Bende sana cevabını yazayım.Ama konuyu dağıtarak ilgisiz mesaj atmayalım.Önemli olan her konuya mesaj atmak değil, yerinde ve kararında mesaj atmaktır.Yoksa Nizip Com da fazla mesajı olana ödül vermiyorlar:)
mustafa abi bence müslüm abide güzel değinmiş konuyu dağıtmamış demek istediği o yol da ışık koyulursa güzel bir cadde olmasını istiyorsanız ordaki evlerinde düzenli bir yapıya sahip olması lazım bence
bence mustafa abi verdiğin cevap hiç güzel bişe değil eğer bu konuya yoğun talep istiyorsanız böyle kırıcı mesajlar insanları hiçe saymaktır bence tabi bu arada güzel konuya değinmişsiniz
şükrü çiftçi;173962 wrote:bence mustafa abi verdiğin cevap hiç güzel bişe değil eğer bu konuya yoğun talep istiyorsanız böyle kırıcı mesajlar insanları hiçe saymaktır bence tabi bu arada güzel konuya değinmişsiniz
Şükrü kardeşim, ben bu konuya yoğun talep olsun istemiyorum.Sadece çok zaman kaybedilmeden vede olası bir kaza olayı yaşanmadan, bu sorunun yetkililer tarafından halledilmesini istiyorum Nizip Com vasıtasıyla. Amacım reyting falan değil:)