Nizip.com
Üye ol
Resmi Kurumlar

Nizip Cezaevinde Bilgisayar Kursu

Görüntülenme: …

halk egitim Üye
Nizip Kapalı Cezaevinde bulunan kader mahkumları bilgisayar operatörlüğü ve karo fayans kursu sertifikalarını aldılar. Gerçekleşen tören ile de hem moral depoladı, hem stres attılar.

Nizip Kapalı Cezaevinde gerçekleşen sertifika törenine Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Gaziantep İş-Kur MüdürüFazlı Tamer Özükan, Nizip Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Arslan, Nizip İlçe Emniyet Müdürü A.Kadir Durmuş, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Hakim Ömer Arslan, Hakim Canan Teke, Hakim Elif Şık, Hakim Burcu Arıkan, Hakim Meral Üstündağ, Savcı Cemal Üstündağ, Savcı Mustafa Arıkan, Savcı Vahit Kaybal, Savcı Osman Teke, Savcı Selim Özen, Altınbaş Lisesi Müdürü Faik Özdemir, Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Kılıçparlar, Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yardımcısı Zülkif Efeoğlu katıldı.
Nizip Cezaevinde Bilgisayar Kursu
Resim kaynağı
müslüm akpek Üye
Mahkumları topluma kazandırmak için önemli adımlar ama bu belgeleri vermek onlara meslek öğretmekle herşey bitmiyor, çıktıklarında onlara iş bulmak gerekiyor yoksa değişen hiçbirşey olmaz, iş yerlerinin mahkum ve özürlü çalıştırma kontenjanlarına uymadıkları bir gerçek kimse sabıkalıyı çalıştırmak istemiyor.
aşk-ı muhabbet Üye
Bu insanlarımızı topluma kazandırmak ve iş-meslek sahibi olmalarını sağlama yönünden çok olumlu bir hareket.
Tebrik ediyorum emeği geçenleri.
Sevgiler....
şükrü çiftçi Üye
çok güzel faaliyetler halk eğitim her geçen gün güzel çalışmalaryaparak faydalı oluyor
m altay Üye
sadece bilgisayar kursumu veriyorlar? başka kurslarda verilse çok güzel olur cezaevinden çıkınca meslek olarak yapabilecekleri türden kurslar buda büyük bir gelişme tabi nizip için hep faydalı şekilde çalışmak lazım

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim