Nizip Meslek Yüksekokulunu kalkındırmak amacıyla Eğitim Gönüllüsü kişilerin oluşturduğu NÜDER derneği kuruldu.
Derneğin Amacı Nizip Meslek Yüksekokulunu Hakettiği Yere getirmek, Fakülte ve yurt binalarına destek olmak, yeni bölümler açılmasına zemin oluşturmak ve öğrenci ihtiyaçlarına yönelik maddi ve manevi destek sağlamak olacaktır.
Daha detaylı açıklamayı dernek kurucuları 12 Mart 2009 perşembe günü yapacakları basın toplantısıyla kamuoyuna duyuracaklarını bildirdiler.
Nizip Üniversiteliler Derneği(NÜDER) Kuruldu.
Gerçekten çok güzel bir uygulama süper loto bana çıksın 2 yurt 2 fakülte sözü veriyom:)
özellikle gökhan abi seni bu konuyu açtığın için tşkler güzelmiş keşke banada bu loto vursa
Hayırlı olsun aslında okulun yapılandırması için çok önemli bir adımdı, artık kimse şaibe altında kalmadan okul için yardım parası alabilecek.
Bu dermeğe üye olmak için ne şartlar gerekli, bunları öğrenelim bizde üye olalım ve dernek çatısı altında elimizden geleni yapalım.
Hayırlı ugurlu olsun bende facebookta bir grup kurdum nizip meslek yuksek okulun fakülte olmasını isteyenler grubu herkesi beklerim
müslüm abi şartlar tek ney biliomusun şart dioki sen olmalısın tek şart bu
gerçekten çok güzel bir uygulama kimler kurdu bu derneği destekçileri kim öğrenebilirmiyim gökhan kardeşim
Gökhan hemen beni derneğe üye yapın, İstanbulda çalışmalara başlayayım.
Ben her zaman vardım zaten sağolasın.şükrü çiftçi;173089 wrote:müslüm abi şartlar tek ney biliomusun şart dioki sen olmalısın tek şart bu
Hayırlı olsun memeleketimize ve milletimize.
Umarıım devam eder ve eğitime gereken katkı sağlanmasına önayak olıurlar.
Sevgiler..
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.