Bende gelmek isterim ama tarih ve yer nasil olacak onlar belirtilsin önce.
Umarim gelme şansım olur.
Bu arada Gökhan eger sen geleceksen ben gelmiyeyim. ikimizden biri fazla olur :)
Geçen zaten çiğ köftede görmemiş kimin yedin hepsini. İnsan bir düşünür yaf misafir gelmiş nazik olim diye... Böyle giderse evde kalacan. (Kalmışsın zaten de neyse :P )
Az önce dernek başkanımız Sayın Ali Ağırla konuştum çiğ köfte buluşmamızı dernek lokalinde yapabileceğimizi hemşerilerimizi ağırlamaktan onur duyacağını söyledi. Kendisine buradan teşekkür ederim.
4 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ AKŞAM 20.00 DEN SONRA ÇİĞKÖFTE BULUŞMAMIZA TÜM NİZİPLİLERİ BEKLİYORUZ.
ibrahim;173672 wrote:kaç gündür (hatta hafta aydır diyeyim) sitede görünmeyen ramazan abi yemek konusunu görünce dayanamamış anlaşılan :D
ee can boğazdan gelir:D
tamamen tevafuk diyelim ibocan..yaklaşık 45 gündür telefonumu evde bırakıyorum..o kadar bunaltıcı iş yoğunluğu vardı yani..şu sıralar rahaladık biraz ama haftaya Konya projesi başlıyor..Gene kaybolabilirim..geçen gün son çiğköfte partisinde senin fotonu gördüm..bi deri bi kemik kalmışsın...vala çok üzüldüm...kimbilir fosiyarik abin nasıl üzülmüştür..biraz toparlanmanda fayda var...
müslüm akpek;173707 wrote:Ramazan 4 Nisanda kimseye söz verme sakın.
2 Nisan da Konya Tramvay Projesi bağlantı yolu için Konya'da olacağız..Ben de yokum Ahmet de yok..Zaten ikimiz olmayınca oktay da gelmez...gel de çık işin içinden :))))
Vedat bence derneğin etkinliğini bizim buluşmayla birleştirmek yanlış olur gibime geliyor, biz nizip.com buluşması yapacağız sadece derneğin lokalini kullanacağız, tabiki herkes davetli ama bence ayrı bir günde olsun.
Osmanla dün konuştum sadece çiğköfte değil yemek de vereceğiz Osman yemek işini ayarladı o yüzden öğleden sonra başlayalım saat 14.00 gibi devamında çiğköfte olabilir.
istanbulda politika ile uğraşmadım, doğruları söylemek muhalefet etmek oluyorsa muhalifiz ebediyen.istanbulda davet edilirsem her etkinliğe oğlum Zeynel'le katılırız.