Ben iki ayda bir düzenlemeye çalışıyordum ama
Ramazan Tarhanın bu ara çok çalışıp kaybolması yüzünden organizasyon heyeti oluşmadı.
Lütfen İstanbulda olupta beraber bir yemek isteyenler tarih ve semt belirterek yazsınlar.
Polen Abi Zeynel Müslüm Abi
ve diğer arkadaşlar
bu toplantı da Muhalif görüşe ait olsun.
Bu sefer muhakkak gelecem allahın izniyle,
ailecek gelmeyi düşünüyorum kısmetse.
Veya bahara düşünürseniz bursaya davet edelim sizleri ,
bir dağa kaldıralım sizi hiç dağa kaldıramadık sizi yahuuuu.
Osmannn abi neler yapıyon , senle özelde konuşalım bir ara
biz İstanbul buluşması için çalışmalara başladık aslında, Güngören Nizipliler derneğinin lokalinde düzenlenebilirmi diye Sayman Müslüm Beye sormuştum oda olur tabi dedi, ne dersiniz dernek lokali olur derseniz ben hemen yeni başkanla görüşüp tarihi belirleyeyim.
müslüm akpek;173383 wrote:Ne zaman açtınız bu başlığı yeni gördüm,
biz İstanbul buluşması için çalışmalara başladık aslında, Güngören Nizipliler derneğinin lokalinde düzenlenebilirmi diye Sayman Müslüm Beye sormuştum oda olur tabi dedi, ne dersiniz dernek lokali olur derseniz ben hemen yeni başkanla görüşüp tarihi belirleyeyim.
Osman muhalif grup çok hoşuma gitti.
Nizipcom İstanbul Buluşmaları İlkeleri:Madde:1 "Organizasyonu yürüten kişi masrafları da üstlenir." Acaba Müslüm AKPEK'in bundan haberi varmı :)))
İstanbul buluşmasını düzenleyeceğiz ve bu buluşma halkın buluşması olacak, çağırın bakalım avukatı,doktoru,savcıyı,fabrikatörü gelecekmi, siteyi hepsi izliyor.
İstanbul buluşması için üyeler fikirlerini yazsınlar, bu buluşmaya herkes davetli sadece İstanbul değil.